Kaleb Jorge -> Rp őr

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Kakaó1

Újonc
2024. 06. 02.
19
65
V4 karakter
Theo Noah
LV karakter
Felipe Angelo
V2 karakter
Aziz Karlando

v2logoSA.png

Játékos (IG) neved:
< Kaleb Jorge >

Panaszolt fél admin neve:
< Egy rp őr >

Panasz pontos megfogalmazása:
< Hatar valo bugoltatas >

Bizonyítékok:
< Déli határhoz ha el megyünk akkor latni a rést. Ahol is átfér egy kis 50köbcentis robogó. >

Megjegyzés:
< eddig sosem volt szolva. Most szolas meg semmi nelkul csak ugy be raktak. Ez azert kicsit kibaszas legalabb szolhatott vonla mivel most le foglaltak az egyetlen autómat is. Ez eléggé kibaszott velem most azért ez nem admin-hoz való hogy meg egy szót sem ir hogy nem kéne, inkabb megvarta hogy megcsinaljam es ugy tett be. egy jó 10percet ott vartam mivel network troulbe volt. Az alatt az idő alatt le irhatta volna szerintem hogy ezt nem kéne, és akkor nem csinálom meg.
>

patrxk

turkish airlines
SzerverAdmin
v4
2019. 11. 17.
612
1 556
V4 karakter
nora.ortiz
Elég baj szerintem az, hogy szólni kéne amiatt, amit egy játékosnak már magától tudnia kéne, hisz regisztráláskor elfogadja a szerver szabályzatot.
Senki sem hal bele abba a 7,500 forintba amit határátlépéskor levon a rendszer, viszont ez így ebben a formában nem oké.

egy jó 10percet ott vartam mivel network troulbe volt. Az alatt az idő alatt le irhatta volna szerintem hogy ezt nem kéne, és akkor nem csinálom meg.
?
Az ember nem gondolatolvasó, senki sem tudja, hogy te mit fogsz csinálni pár perc múlva.

Helyezhető!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.