Kaito Wang jelentkezése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

pumc4

Barangoló
2021. 07. 06.
95
104
Nagykanizsa
V4 karakter
Mimoza Mashtrim
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
dc0a83e3508d2e7254402870f7c9615e.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Balázsnak hívnak - (Kaito Wang), 19 éves vagyok.
Hány játszott perccel rendelkezel?
82.500 perccel jelentkezem jelenleg.
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Játékokkal kapcsolatos problémák kezelése. Ez lehet technikai támogatás, felhasználói kérdések megválaszolása vagy más olyan szolgáltatások nyújtása, amelyek segítenek az embereknek a szerverrel kapcsolatos kérdéseikben. Segítik a felhasználókat a játékok telepítésében, beállításában, hibaelhárításában és más kapcsolódó problémák megoldásában.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Szívesen lennék SGH, mert szeretek másoknak segíteni. Az emberekkel való kommunikációban jól érzem magam, és örömmel foglalkozom kihívásokkal. A folyamatos tanulás és fejlődés motivál, és szeretek új kapcsolatokat építeni. Úgy érzem, hogy SGH-ként mindezeket az értékeket kamatoztathatom, és hozzájárulhatok mások játékélményének javításához és problémáinak megoldásához.
Miért pont téged válasszunk?
Úgy gondolom, hogy SGH-ként az én egyedi képességeim és tapasztalataim kiválóan illeszkednek az elvárásokhoz. Az empátia és türelem képességeim segítenek abban, hogy hatékonyan kezeljem az ügyfelek problémáit és aggályait. Jól kommunikálok másokkal, és képes vagyok érthetően és udvariasan megfogalmazni az üzeneteimet. Rugalmasságomnak és problémamegoldó képességemnek köszönhetően kreatív és szabályszerű megoldásokat találok még a legnehezebb helyzetekben is. Elkötelezettségem az játékosok elégedettsége iránt és az együttműködési készségem együtt tesznek alkalmassá arra, hogy hatékonyan és sikeresen végezzem az SGH szerepét.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Minden nap 3-4 órát aktívan tudnék szolgálni.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Igen. Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Igen. Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitív tulajdonságaim:
-Jó kommunikációs készség: Képes vagyok érthetően és kedvesen tájékoztatni másokat.
-Empatikus: Szívesen segítek mások problémáinak megértésében és hatékony megoldásában.
-Rugalmas és kreatív: Képes vagyok kreatív megoldásokat találni problémákra és helyzetekre.

Negatív tulajdonságaim:
-Túlzott elkötelezettség: Néha túlzottan belemerülök egy-egy probléma megoldásába.
Túlzott humor: Bár a humor fontos része az életemnek, néha túlzottan viccesnek próbálhatok lenni.
Érzelmek elfojtása: Nehézkesen fejezem ki másoknak az érzelmeim.

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Igen, szeretnék adminisztrátor lenni, mert szereték segíteni másokat, és érzem, hogy jó lenne a felsőbb közösségben aktívan részt venni. Az adminisztrátorok feladata az, hogy rendet tartsanak a játékban, és segítsenek, ha valaki bajba kerül, vagy ha valami nem működik rendesen. Szeretném megtenni ezt a közösségért és azért, hogy mindenki jól érezze magát a játékban.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Előszőr is elmagyaráznám neki,hogy ez egy Roleplay(szerepjáték)-ra alapuló szerver, ami önmagában annyit jelent,hogy létrehozhatja a saját karakterét tetszés szerint ruházhatja fel tulajdonságokkal és szereppel. Természetesen bizonyos keretek között. Ezután elküldeném neki a szerver szabályzatát, és a szerverhez kapcsolódó tutorial videókat amiket kifejezetten a kezdőknek készítettek. Amennyiben ez megtörtént felajánlom újra a segítségemet, hátha bármiféle kérdése akad.​

Utoljára szerkesztve:

kotii.

Újonc
2022. 12. 18.
66
316
V4 karakter
bela.svaf
LV karakter
ana.vos
A jailjeid mennyisége a perceidhez képest nem valami fényes. Ahogy discordon is beszélsz, ilyen hozzá állással szerintem hanyagold.

FreaK.

zangara crime family
FőAdmin
v4
2020. 12. 21.
2 815
13 934
20
Nagykanizsa
V4 karakter
Nathan Frease
Szia!
Nagyon sajnáljuk, azonban a jelentkezési lapod nem nyerte el tetszésünket.
Ne csüggedj, a jövőben lesz még lehetőséged próbálkozni!

• Szomorú
Reactions: boby12345
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.