Neved:
< Kaiman Boone >
A ban időpontja:
< 2019-10-16 18:19:44 >
A ban időtartama:
< Örök >
Neve, aki bannolt:
< Lole >
A ban oka:
< Admin min?sítés, Kaszinó DM. NINCS UB!!!!!!!!!!!!!!!! >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Heló. Tudom mi látszik ebben az UB kérelemben, ez a nap megváltoztatta az egész életemet. Ezen a napon barátjaimmal rpztem egy ns-t vittünk, jól is ment. De sokunkat fel idegesítette, hogy mindig börtönben ültek, engem is ugyan ez idegesített fel. Barátomtól kaptam egy usp-t, én beszélgettem velük épp Discord-on, én mondtam nekik, elegem van. Elmentünk egy embert rabolni hiszen kellett egy kis pénz, egy üres parkolóban volt egy csaj , ráfogtuk a fegyvert ő meg azzal fenyegetőzött, hogy admint hív, hívott is azt mondta, hogy egy forgalmas helyen rabolunk, de kivolt halva az egész hely, aztán mi jöttünk ki rosszul hiszen beraktak minket jailbe, ezen nagyon fel idegesítettem magam, elmentem kaszinóhoz, le DMeltem pár embert, és kihírdettem az Admin nevéről egy csúnyaságot. Ez a pillanat volt az mikor oda jött három admin, röhögtek rajtam OOC, és kérdezték, hogy akarok e még valamit, én ott minősítettem őket, és Lole kibannolt. Tudom ezekért az ember nem kap Un bannt. De én egy karácsonyi ajándéknak elfogadnám, nagyon megbántam mindent, abban a pillanatban a haverjaim mondták, hogy ne csináljam higgadj le, most már beláttam, hogy ő nekik volt igazuk. Mindig azzal bíztatnak, hogy írjak Un bannt, és eljött ez a pillanat is, remélem megadják az Un bannt, és megbocsájt az admin, leülök bármennyi percet ub fejében. Barátaim mondják, hogy várnak engem nagy szeretettel szeretnék velük újra rpzni. >
Paki válasza:Címet módosítottam!