Neved:
< Kailey Parks/Hearno >
A ban időpontja:
< 2023. 02. 13. 17:16 >
A ban időtartama:
< 2023. 05. 14., 3 hónap >
Neve, aki bannolt:
< Ori >
A ban oka:
< Szándékos üldöztetés, Szereptévesztés >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Először is sziasztok! Másodszor bocsánatot szeretnék kérni a múltkori dologért amit tettem/tettünk, Ori-tól, és az egész LVMPD-SASD frakcióktól. Nagyon sajnálom amit tettem, nem igazán gondolkodtam, hogy mit teszek, én csak simán belementem. Haverjaimmal a szerveren megbeszéltük, hogy le kéne vetetni a körözést a subaruról, mivel így használhatatlan, ezálltal vettünk ki 3 nagykalibert, majd elmentünk egy traffi előtt, mivel tudatában voltunk a körözésnek, mert az előtti nap már üldözték az autót. A szereptévesztést is sajnáltam, meg is kérdeztem több havert aki tudatában volt a szervernek, hogy lehetséges-e, hogy nem rég léptem ki az SASD-ből és már illegállal foglalkozok másnapra, viszont ugyan úgy az én hibám ez az egész, gondolkodhattam volna. Tényleg sajnálom ami történt, viszont azért szeretném az unbannt kérni, mivel májusig terjed, én pedig egészen mikulás eventtől már a húsvéti eventen gondolkodtam, hogy mit hogyan veszek, csinálok, hogy részt tudjak rajta venni normálisan, mivel életemben nem vettem részt még húsvéti eventen ilyen SeeMTA szervereken. Ori, ha van rá egy mód, akkor akár TS3-on megbeszélhetjük, akár az egész frakciótól bocsánatot kérnék, mellé elfogadom az adminjailt is, csak hogy végre játszhassak megint, mert egészen decembertől ez a szerver töltötte be a minden napjaimat. Megfogadom, hogy a szerver építő, és segítő tagja leszek, és nem fogsz/fogtok rám több panaszt hallani, ha mégis, akkor elfogadom ezt utolsó esélynek is, akár azt is elfogadom, ha húsvéti eventtől kapom meg az unbannt. A szerver szabályzatával teljes mértékben tisztában vagyok, több helyen is nézegettem, és átolvastam, tanultam a helyzetből, semmilyen problémát nem fogok többet okozni neked/nektek. Előre is köszönöm, további szép estét. >
Utoljára szerkesztve: