Kai Luahoomale

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Lvnte

kritikán aluli
2019. 01. 25.
106
616
21
LV karakter
Martin Sandoval
qtwKJ4O.png
Személyes információk
Általános adatok
A.1 Vezetéknév: Luahoomale​
A.2 Középső név: N/A​
A.3 Keresztnév: Kai​
A.4 Születés ideje: 12/08/2000​
A.5 Születés helye: Honolulu - Hawaii - 96795​
A.6 Nem: Férfi​

Elérhetőségek:
A.7 Tartózkodási hely: Las Venturas, Magellan St.​
A.8 Telefonszám: 387612004643​
A.9 E-mail cím: kai.luahoomale812@seemail.com

Munkatapasztalat
Előző munkaviszonyok
Cég/Ügynökség neve: First Alarm Security Service of Las Venturas​
Betöltött pozíció: Fegyveres biztonsági őr​
Feladatköre: Egy adott személy, szórakozóhely (etc.) biztonságának fenntartása.​
Alkalmazás intervalluma: 14/01/2020 — 23/04/2021​
Szerződésbontás indoka: Más lehetőségeket keresése.​

Részletezze ha volt próbaidő alatt felfüggesztve: N/A​

Végzettség
Jelölje be a magára illő állítást!
[X] Rendelkezem egy U.S. High School diplomával.​
[X] Rendelkezem egy GED teszttel, amelyben megfelelő pontszámokat értem el.​
[—] Rendelkezem egy egyetemi diplomával, amelyet egy hivatalos egyetem állított ki.​

Egyetemi szaktárgy típusa:
[—] Bűnügyi igazságszolgáltatás​
[—] Ökonómia​
[—] Általános/Nem eldöntött​
[—] Mérnök/Számítástechnika​
[—] Kommunikáció​
[—] Pszichológia/Szociológia​
[—] Bölcsészettudomány​
[—] Természettudomány​
[—] Egészségügy/Orvostudomány​

Az oktatási intézmény adatai:
Az intézmény neve: N/A​
A látogatás intervalluma: N/A​

Kérdések
B.1 Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?
[X] Igen​
[—] Nem​

B.2 Volt valaha bevonva vezetői engedélye?
[—] Igen​
[X] Nem​
B.2.1 Amennyiben a válasza igen, kérjük részletezze:​

B.3 Volt valaha akadémiai próbaidőn, felfüggesztésen, esetleg kiutasítva bármilyen oktatásügyi intézetből?
[—] Igen​
[X] Nem​
B.3.1 Amennyiben a válasza igen, kérjük részletezze:​

B.4 Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt?
[—] Igen​
[X] Nem​
B.4.1 Amennyiben a válasza igen, kérjük részletezze:​

B.5 Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget, rendellenességet?
[—] Igen​
[X] Nem​
B.5.1 Amennyiben a válasza igen, kérjük részletezze:​

B.6 Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel?
[X] Igen​
[—] Nem​

B.7 Jelölje be a magára illő állítást!
[X] U.S. állampolgár vagyok.​
[—] Honosított U.S. állampolgár vagyok.​
[—] Legálisan itt tartózkodó idegen vagyok, és jelentkeztem az U.S. állampolgárságomért.​
[—] Semelyik a fentiek közül.​

B.8 Kérjük válassza ki azt az opciót (bőrszínt), mely magához viszonyítva a valóságot tükrözi!
[—] Kaukázusi​
[—] Közel-keleti​
[—] Hispán vagy Latin​
[—] Afro-Amerikai​
[—] Ázsiai​
[X] Amerindián​

Kiegészítő kérdések
C.1 Honnan értesült a jelentkezés lehetőségéről?
Egy internetes hirdetésen keresztül.​

C.2 Rendelkezik jogi bizonyítékokkal, mellyel legálisan folytathat munkaviszonyt az Amerikai Egyesült Államokban?
Igen.​

C.3 Amennyiben szolgált az amerikai hadseregben, kérjük fejtse ki, hogy mikor és melyik ágon tevékenykedett.
Nem szolgáltam.​

C.4 Kérjük sorolja fel azokat a nyelveket az angol nyelven kívül, amelyeken képes folyékonyan kommunikálni.
N/A​

C.5 Az előző 1 évben állítottak ki magának büntetést a gépjárművének vezetése alatt tett cselekedetei miatt?
(Ide tartoznak, azonban nem a következőkre korlátozódnak: gyorshajtás, közúti veszélyeztetés, tilos jelzéseken való áthaladás, stb.)
Nem.​

C.6 Rendelkezik tetoválásokkal? Amennyiben igen, hol találhatóak a testén?
Nem.​

C.7 Fogyasztott valaha marihuánát? Amennyiben a válasza igen, mikor fogyasztott utoljára?
Nem.​

C.8 Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? Amennyiben a válasza igen, mikor használt utoljára?
(THC, LSD, PCP, GHB, kokain, amfetamin, metamfetamin, szteroid, ecstasy, hasis, ópium, morfium...)
Nem.​

Tanúsítvány

A jelentkezésem elküldésével igazolom, hogy a kérvényben megadott válaszok mind a saját magam szellemi terméke, illetve teljesek, igazak, a legjobb tudásom és képességeim alapján lettek kitöltve. Tudatomban áll és elfogadom, hogy bármilyen hamis, megtévesztő, valamint elégtelen válasz vagy állítás elegendő indoknak bizonyulnak a jelentkezési ciklusból való kizárásra. Elfogadom, hogy a Recruit Training Academy program bármikor megszakítható előre meghatározott indok nélkül is. Vállalom a képzés nem teljesítése esetén a képzési díj megtérítését. Továbbá, nem ellenkezem, ha a későbbiek folyamán ujjlenyomatot, vagy DNS mintát vesz tőlem a Las Venturas Metropolitan Police Department vezetősége.​

OOC Információk
D.1 Életkorod: 18​
D.2 Neved/beceneved: Levente​
D.3 Bemutatkozás: Csősztök! Jelenleg egy Borsod-megyei nagy-községben élek a családommal. Egy közvetlen személynek tartom magam, szerintem viszonylag hamar ki tudok jönni az emberekkel, de a másik oldalon elég haragtartó is vagyok. Versenyszinten röplabdázok, szabadidőmben pedig kosarazok. Ezek mellett szívesen töltök időt a gép előtt is, habár a munka most elég sok időt elvesz tőlem. Az roleplay-t már (kb.) több mint hét éve ismertem meg valamelyik SA:MP-os EQ-LP szerveren. Nagy hatással volt rám ez a formája a játékoknak, így kisebb-nagyobb kihagyásokkal, de folyamatosan jelen volt "gamer" karrieremben az RP. Az MTA-ra 2015-16 környékén költözhettem át, ott elsőnek kisebb playerszámmal rendelkező szervereken, később pedig már a SeeMTA v2-vel is bepróbálkoztam. Szembetűnő mértékben többet roleplayeztem illegális frakciókban a SeeMTA-n belül, viszont nem idegen számomra a rendvédelem sem. Inkább a sima v3 szerveren játszottam az adminisztrátori rangom miatt, és az ismerőseim 90%-a is onnan származik. Persze ez nem azt jelenti, hogy teljesen földönkívüli vagyok az LV szerveren, hiszen már nyitásnál is ott voltam, csak kevesebb időt töltöttem ott. Manapság már viszonylag több időt töltök külföldi RP szervereken, de az utóbbi időm visszajött a kedvem a magyar nyelvű RP-hez.​

D.4 Mióta szerepjátékozol?: Körülbelül hét éve.​
D.4.1 Mióta játszol a SeeMTA LV szerverén?: Ahogy fentebb már leírtam, már nyitásnál is ott voltam. Kisebb-nagyobb kihagyásokkal játszottam a szerveren.​

D.5 Milyen karaktert alkotnál az LVMPD tagjaként? Nekem már régóta szokásom "átlagembereket" alakítani az RP szervereken. Általában megpróbálok keresni egy személyiségjegyet, kisebb betegséget (látás/hallás-sérült, stb.), vagy mint jelenleg Kai Luahoomale esetében, egy nemzetiséget ami talán egy kissé egyedibbé teszi a karakteremet. Ez az első, hogy egy ehhez hasonló karaktert dev-be kezdtem bele. Egy Hawaii-i karakter alakítása szerintem színes RP-ket is vonhat magával. Ahogy fentebb leírtam, Kai-t is szeretném egy átlagos férfivá tenni, nem szeretnék egy túl kitűnő karaktert alakítani. A Hawaii-i emberek jellegzetessége többek között a magasságuk, így őt is 6'4"-re tervezem (193 cm). Testalkatában egy vékonyabb, viszont vastag csontozatú karaktert szeretnék hozni, mivel szintén szokásaim közé tartozik a fizikailag gyengébb karakterek RP-zése. Kai a High School éveiben az iskolai csapatban röplabdát sportolt, viszont állóképességben valamilyen szinten alul maradt a többiekkel szemben. Később ezt a sportágat befejezte a Las Venturas-ba való költözésük miatt. Később ott kezdett el a rendvédelmi útra kanyarodni, első munkáját egy Security Service-nél kapta meg, egy fegyveres biztonsági őr szerepében. Úgy tervezem, hogy Kai inkább fejben lesz előrébb, mint fizikumban, ami azt jelenti, hogy jó helyzet felismeréssel, megfelelő problémamegoldással, és hasonló jellemi előnyösségekkel rendelkezne. Főbb három jellemzője a lustaság, komolytalanság és a reális életszemlélet. Persze én is tisztában vagyok vele, hogy ezek a tulajdonságok első látásra nem éppen egy áltagos officert tükröznek, de úgy érzem, hogy egy ilyen karaktert is jól formába tudnék önteni az LVMPD keretein belül.
Összességében Kai Luahoomale-nak nem lennének lényegesen kitűnő előnyösségei, vagy hátrányoságai, ő egy átlagos férfi a korai húszas éveiben. Félre értés ne essék a gyenge fizikummal kapcsolatban, és ezt ne úgy értelmezzétek, hogy egy fekvőt sem képes lenyomni... inkább úgy jellemezném, hogy éppen-hogy képes teljesíteni az elvártakat.​

D.6 Miért szeretnél csatlakozni az LVMPD-hez? Már régebb óta terveztem, hogy az LV szerverbe is egy kicsit több időt öltök. Van egy két barátom a frakcióban, többek között miattuk is szeretnék csatlakozni a frakcióhoz.​
D.7 Töltöttél már be USA rendvédelmére alapuló frakcióban szerepkört? Igen, még 2017 júliusában.​
D.8 Fejtsd ki, hogy miben különbözik az Amerika rendvédelme Magyarországéhoz képest! Több ízben is eltér az USA rendvédelme a Magyarországétól. A fegyverhasználat, eljárási jogaik és az alapvető felszereltségük jelentik a nagyobb különbséget a kettő között. Egy officernek Amerikában jogában áll éles lőfegyvert használni, ha úgy gondolja, hogy az élete veszélyben van, amíg Magyarországon egy éles lőfegyver használata sokkal szigorúbb szabályokhoz kapcsolódik (itt persze nem arra gondolok, hogy Amerikában össze-vissza lövöldözhetnek az officerek). Ezek mellett a fejlettségükben is nagyobb eltérések vannak, értetendő itt az Amerikai szolgálati felszerelésre, ami lényegesen modernebb mint a Magyar, valamint a szolgálati járműveik is előnyösebben vannak felszerelve. Összességében az egyesült államokban az officereknek több indoka van fejlettebb és keményebb lőfegyvereket használni, az átlag bűncselekmények száma egy nap alatt meghaladja a Magyar heti-t.​

D.9 Csatolj egy UCP-n készített képet a névváltásaidról (link):
4128e987d32ac932ba81308c224cc9c1.png

A Recovery előtti accountomat sajnos nem tudtam visszaszerezni.
D.10 Csatolj egy UCP-n készített képet az adminjaileidről és banjaidról (link):
73d4dfeb6cfec30fc6c3e28f3d44a8b3.png

• Tetszik
Reactions: ervo

Rajmi

rödner főni
2019. 01. 09.
2 540
2 382
Las Vegas
LV karakter
Bruce Gasca
qtwKJ4O.png

Mr Luahoomale,

Tájékoztatjuk Önt arról, hogy a Recruit Training Academy megkapta a levelét. Jelentkezését az elkövetkezõ 72 órában felülvizsgálja egy
Employment Supervisor, amely döntésérõl itt értesítjük.
Köszönjük a türelmét.

RT6M3E2.png

Police Officer II Nasir Bean
Employment Officer, Recruit Training Academy, Professional Standards Division
Office of Human Resources, Las Venturas Metropolitan Police Department

Gellért

mi élünk
2019. 02. 17.
558
3 785
LV karakter
PFC Allen Raynor
qtwKJ4O.png

Mr Luahoomale,

Értesítjük Önt, hogy a jelentkezését felülvizsgálta egy, a Recruit Training Academy által megbízott Employment Supervisor. A jelentkezését alapos vizsgálatnak vetettük alá, melynek értelmében történt a kiértékelés.
Ennek eredményeként a jelentkezését és a múltját elégségesnek tekintjük, kérvénye el lett fogadva.

Az elkövetkező 72 órában további instrukciókat fog kapni jelentkezésével kapcsolatban, az akadémiai tanulmányok megkezdéséről. Bármilyen kérdés, hozzászólás vagy kétely esetén kérelmét továbbítsa a Professional Standards Division Command felé.
Sok sikert kívánunk.

p3iM7sq.png

Sergeant Ivan O'neill
Employment Supervisor, Recruit Training Academy, Professional Standards Division
Office of Human Resources, Las Venturas Metropolitan Police Department

• Tetszik
Reactions: Lvnte
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.