Kai Lane -> Dini

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

epicstar

Barangoló
2019. 05. 01.
110
128
LV karakter
manuel_sancho
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Neved:
<
Kai Lane >

Panaszra tett Admin neve:
<
Dini >

Panasz oka:
<
Jogtalan szankció >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
Videó: Kép: >

Megjegyzés:
<

Szóval, rá is térek a lényegre. Az ügyben, ahol felkereste egyik játékost Dini, egy 04.02.-án történt eset miatt kereste őt fel, a logok alapján, hogy akkori videója van-e. A játékos úgy felelt, hogy van, de azt nem tekintette meg, hogy videófelvétele ideje mikori. Dinivel való utólagos Discord beszélés alatt leírta, hogy ő tudta, hogy nem mai, hisz 31-én én nekem már nem ez volt a nevem, ami a videón szerepel. Nem érzem jogosnak, hogy egy másik hónapban, egy olyan dolog miatt kapok szankciót, amiben senem ütközöm, se nem történik semmi, csak lemegyek egy síkabb részen. Mára értem, hogy miért nem kéne attól, hogy nincsen NRK a szerveren, de mivel semmi bajom nem esett, se nekem se senki másnak, ezért nem értem, hogy egy nem hozzám kapcsolódó ügyhöz miért vagyok megragadva, és egy másik hónapban történt eseményért szankció alá helyezve. amikor se panaszkönyv nem született irányomban ezért, se report nem készült. Köszönöm, hogy elolvastátok, további szép napot.
>

Dini

no mercy
SzerverAdmin
LV
2021. 09. 04.
748
1 801
LV karakter
finley.horton
Szevasz.

Az ügyben, ahol felkereste egyik játékost Dini, egy 04.02.-án történt eset miatt
Report érkezett, hogy egy srác hasonlóan hozzád beugratott Jesse előtti parkolóhoz. Abból az ügyből is született egy panaszkönyv, ha érdekel utána nézel. A bíráló számára az előbb említett report azonosítója 260229.
A srác az ügy alatt azzal próbálta védni magát, hogy tegnap este is ugyanazt csinála valaki, emiatt próbálkozott meg ő is vele. Ennek tudatában rákérdeztem, hogy rendelkezik-e videós bizonyítékkal erről. https://armin.kim/seepaste/wodz - erről itt olvashatsz, a panaszkönyvet pedig itt találod.

Nem érzem jogosnak, hogy egy másik hónapban, egy olyan dolog miatt kapok szankciót, amiben senem ütközöm, se nem történik semmi, csak lemegyek egy síkabb részen.
Kifejtettem neked már a reportban is a szerveren (bírálónak - 260244, 260314), illetve discordon, hogy teljesen lényegtelen ebben az esetben, hogy ütközöl vagy sem, keletkezik-e kár vagy sem. A probléma magával a cselekedettel van, hogy 200-al beugratsz egy parkoló kellős közepére.

Mára értem, hogy miért nem kéne attól, hogy nincsen NRK a szerveren, de mivel semmi bajom nem esett, se nekem se senki másnak, ezért nem értem, hogy egy nem hozzám kapcsolódó ügyhöz miért vagyok megragadva, és egy másik hónapban történt eseményért szankció alá helyezve. amikor se panaszkönyv nem született irányomban ezért, se report nem készült.
Nem kell feltétlen report, panaszkönyv szülessen ahhoz, hogy szankciót kapj egy szabálysértésre. Az adminnak minden lehetősége és joga megvan ahhoz, hogy amennyiben szabálysértést észlel szankcionálja az adott játékost. Ne hidd, hogy csak panaszolás esetén kaphatsz valamire szankciót.
Az elkövetett szabálysértések nem "évülnek el" (itt nem az ucp-s adminjailekre, kitiltásokra gondolok, hanem magukra a szabálytalan cselekedetekre), tehát nincs olyan, hogy hétfőn csinálok valami nonszenszet, ha eltelik öt nap mondjuk, akkor szombaton már száz százalékosan nem kaphatok rá szankciót.
Ezúttal nem volt szerencséd, utólag egy admin kezére került a szabálysértésedről készült visszamentés, megkaptad érte a szankciódat.

Minden érvedre, kérdésedre reflektáltam.
Várom a bírálatot.

Baker

Klaviatúra gyilkos
FőAdmin
LV
2019. 01. 24.
814
1 794
LV karakter
kareem perkins
Ahogy látom az elmúlt időszakban egészen sokat sikerült gyakorolni ezt a manővert.

A karaktered életét nem féltve ugrálsz 200 felett egy sportkocsival? Nincsen a szerveren NRK és hasonlók, de akkor is van egy szint amit be kell tartani, nem stunt szerver. Nem az határozza meg a tettek realitását, hogy "remeg a képernyő" vagy "piros lesz a képernyő".

A lenti videóval kiegészítve jogos a szankciód, így a panasz jogtalan.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.