Kaede Fujioka jelentkezése a Redline Auto Service-hez [SZERKESZTVE]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

harcos

Barangoló
2019. 05. 24.
121
795
19
V4 karakter
Luke S Maxx
LV karakter
Madita Wells
g6ihL4y.png

Teljes neve:
< Kaede Fujioka >

Születési helye, ideje:
< Las Venturas Medical Center, 15/07/1994 >

Édesanyja lánykori neve:
< Elisabeth Course >

Jelenlegi lakcíme:
< Las Venturas, Craig St. >

Hány éve él a városban?:
< 24, születésem óta. >

Miért szeretne nálunk dolgozni?:
< Vannak ismerőseim akik töltöttek itt hónapokat, és rengeteg jó dolgot hallottam, továbbá mostanában elkezdtem olvasgatni egy magazint, ami nagyon felkeltette az érdeklődésemet az autók iránt. >

Miért érzi magát alkalmasnak erre az állásra?:
< Nagyon könnyen tanulok/fejlődök, iszonyú szorgalmas vagyok, szót fogadok a feletteseimnek, jó kedvre tudom deríteni a kollegáimat és a vendégeket is.>

Dolgozott-e már valaha szerelőként?:
< Hivatalosan nem, de már besegítettem édesapámnak otthon egy két alkatrészt megbütykölni az import 2JZ GTE Suprájában. >

Előző munkahelye(i):
< Las Venturas Elektronikai gyár >

Rendelkezik-e érvényes vezetői engedéllyel?:
< Rendelkezem. >

A jelentkező nyilatkozata:

Kijelentem, hogy a jelentkezési lapon szereplő adataim hitelesek, továbbá elfogadom a
szervezet szerződési feltételének minden pontját.

Jelentkező Aláírása:

< Kaede Fujioka >

dmbg9Hw.png

Játszott perceid:
< Mikor a lapot írom : https://imgur.com/a/tDJNaZW >

Eddigi frakcióid:
< --- >

Jelenlegi frakciód:
< --- >

Mióta RP-zel?:
< 3-4 éve kisebb- nagyonn kihagyásokkal. >

Miért szeretnél szerelő lenni nálunk?:
< Egy barátom volt szerelő és nagyon szerettem vele bejárni a telepre, tök jó a társaság és szerintem ez az egyik legjobb frakció, továbbá én nagyon alkalmasnak érzem magam erre a szerepre, pl. mindig bezárnám a garázst, stb. Emellett vágyom egy nagyobb baráti (akár családi) közösségre, akikre mindig számíthatok és mellettem vannak.>

Miért pont téged válasszunk?:
< Most nagyon sok szabadidőm van, nagyon aktív tudnék lenni, nagyon szeretek csapatban dolgozni, türelmes vagyok, szeretek másokat megnevettetni, leginkább azért mert szorgalmas vagyok. Egy nap akár 5-6 órát is fent tudnék lenni. >

Hányszor voltál jailben? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< https://imgur.com/a/6EWvAnw AJ-k magukért beszélnek, éjfél körül eldurran az agyam, de egyébként nagyon értelmes ember vagyok. >

Voltál már banolva a szerverről? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< Egyszer, amikor kezdő voltam : https://imgur.com/a/wvaUoDZ >

Eddig történt névváltásaidról csatolj képet: (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< https://imgur.com/a/RjKY2lR >

Voltál-e már szerelő?:
< Nem. >

Mennyi idős vagy?:
< Tizennegyedik életévem végén járok, lassan 15. >

Mióta játszol a Las Venturas szerverén?:
< kicsit több, mint fél éve. >

Használsz-e TS3-at?:
< Igen, fel szoktam járkálni minden nap. >

Használsz Facebook fiókot?:
< Igen, rendszeresen nézegetem. >

Naponta mennyi időt tudsz a frakcióval foglalkozni?:
< 5-6, akár 8 óra. >

Délelőtt vagy délután lennél inkább aktív?:
< Délután és este.>

Tagfelvételi tájékoztatóban szereplő lehetőségek közül, melyiket tudod teljesíteni?:
< Az első lehetőséget. >

Pár mondat magadról ( 5-6 mondat ):
< Sziaszok, Márk vagyok, 14 éves, tanulmányaimat komolyabban 5. osztályban kezdem meg, amikor Miskolcon beiratkoztam egy 8 évfolyamos gimnáziumba. Miskolc mellett lakok egy kis városban. Szabadidőmben szeretek focizni, számítógépezni, a barátaimmal kosarazni a koliban. A kollégiumban lakok a sulin belül. Szorgalmas vagyok, szófogadó és szeretek csapatban dolgozni. Nagyon könnyen tudok barátokat szerezni, velem jól fogtok járni. UI:. Mégegyszer is bocsánat a TK-s Quad miatt. :) >

Utoljára szerkesztve:

Moder

Pletykafészek
Támogató
2019. 11. 25.
838
736
21
Budapest
V4 karakter
Marcus Rossini
LV karakter
Marcus Easton
Szia!
Az a két friss jail nem mutat túl szépen, főleg az indok. NEM TÁMOGATOM!

• Imádom
Reactions: harcos

aKodi

Újonc
2020. 03. 26.
71
79
19
V4 karakter
Nincs
LV karakter
Duke Vinyard
V2 karakter
Nincs
Szia!
Én is azt tudom mondani mint a frakciótársam.Az a két friss jail nem mutat valami jól.
Sajnos ezt NEM TUDOM TÁMOGTANI !

• Szomorú

harcos

Barangoló
2019. 05. 24.
121
795
19
V4 karakter
Luke S Maxx
LV karakter
Madita Wells
Szia!
Az a két friss jail nem mutat túl szépen, főleg az indok. NEM TÁMOGATOM!
Csáo! Én a jailekre nem vagyok túl büszke, leírtam a lapban is, hogy éjfél körül eldurran az agyam, nos az azért volt, mert eventkor nekem jött egy srác a motorommal és tropára ment az agyam, erre írtam neki pár csúnya szót chatben, és nem RP-ztem le, hisz egyből az volt az eszemben, hogy meg mondjam a magamét és hozzá siettem. 28.000 percnél pedig szerintem ettől el lehet tekinteni, de kinek a pap, kinek a paplan..... Na mindegy, meglátjuk! Csövi! :)

aKodi

Újonc
2020. 03. 26.
71
79
19
V4 karakter
Nincs
LV karakter
Duke Vinyard
V2 karakter
Nincs
Csáo! Én a jailekre nem vagyok túl büszke, leírtam a lapban is, hogy éjfél körül eldurran az agyam, nos az azért volt, mert eventkor nekem jött egy srác a motorommal és tropára ment az agyam, erre írtam neki pár csúnya szót chatben, és nem RP-ztem le, hisz egyből az volt az eszemben, hogy meg mondjam a magamét és hozzá siettem. 28.000 percnél pedig szerintem ettől el lehet tekinteni, de kinek a pap, kinek a paplan..... Na mindegy, meglátjuk! Csövi! :)
Hello!
Én ezt teljes mértékben megértem nekem is nagyon gyorsan elborul az agyam főleg ha olyan napom van.De itt az a probléma hogy itt mi majdnem napiszinten találkozunk ilyennel valaki kifordul box-ból rögtön megy a kapura te nemlátod és becsukod neki meg és ooc-elkezdi hogy ezt fizeted meg miért vagy ekkora paraszt hogy rámcsukod a kaput.És nem írhatsz semmit vissza ignorálnod kell ha nem akarsz egy fél órás adminügyet.Megértem hogy gyorsan elborul az agyad nekem is gyorsanelszokott sajnos de figyelmen kívűl kell hagynod.

• Tetszik

harcos

Barangoló
2019. 05. 24.
121
795
19
V4 karakter
Luke S Maxx
LV karakter
Madita Wells
Hello!
Én ezt teljes mértékben megértem nekem is nagyon gyorsan elborul az agyam főleg ha olyan napom van.De itt az a probléma hogy itt mi majdnem napiszinten találkozunk ilyennel valaki kifordul box-ból rögtön megy a kapura te nemlátod és becsukod neki meg és ooc-elkezdi hogy ezt fizeted meg miért vagy ekkora paraszt hogy rámcsukod a kaput.És nem írhatsz semmit vissza ignorálnod kell ha nem akarsz egy fél órás adminügyet.Megértem hogy gyorsan elborul az agyad nekem is gyorsanelszokott sajnos de figyelmen kívűl kell hagynod.
Jól van, de más az, amikor te hibázol és elismered, minthogy más hibázik és neked lesz belőle bajod. Akkor max ő kezd el OOC valami ínyencet Írni.

Leen

Fórum betyár
Támogató
2019. 02. 17.
1 136
962
35
Las venturas
V4 karakter
Lisa Hooren
LV karakter
Mia Leen
Szióka! Szépen megírt lap viszont! a szerelőhöz türelem és kedvesség kell az ügyfelek felé. viszont ha egy jelentkezési lapot töltesz ki figyelj oda hogyan töltöd ki: ( Mennyi idős vagy?: < 14 és 85 század idős vagyok. > ) köszi. Sajnos vannak egymás utáni Jailed ami nem mostaniak. Így Tartózkodom.

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom

harcos

Barangoló
2019. 05. 24.
121
795
19
V4 karakter
Luke S Maxx
LV karakter
Madita Wells
Szióka! Szépen megírt lap viszont! a szerelőhöz türelem és kedvesség kell az ügyfelek felé. viszont ha egy jelentkezési lapot töltesz ki figyelj oda hogyan töltöd ki: ( Mennyi idős vagy?: < 14 és 85 század idős vagyok. > ) köszi. Sajnos vannak egymás utáni Jailed ami nem mostaniak. Így Tartózkodom.
Hali. Köszi a véleményt. Kijavítom.

Brian

Fórum Császár
Very Important Person
Támogató
2019. 01. 10.
1 824
965
LV karakter
Brian Taylor
V2 karakter
Brian Taylor
Gratulálunk, a lapod elnyerte a vezetőség tetszését, ezért továbbjutottál a TS meghallgatásra. Időpontja: 2020.05.09. 18:00 - Redline Váró.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Amennyiben tagfelvételkor a lapod elfogadásra kerül, és az ott megadott időpontban nem tudsz megjelenni a TS meghallgatáson, sajnos új időpontot nem áll szándékunkban adni, így nem kerülhetsz be a frakcióba. Legközelebb, újra kell próbáld a felvételt.

• Imádom
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.