Kaden Black Jelenetkezése a Nemzeti Adó és Vám hivatalba

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Fogkefee

Újonc
2019. 08. 05.
13
9
Kecskemét
LV karakter
Kaden Black
V2 karakter
Kaden Black
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Neved:
~ Dudás Gábor ~

[#2] Korod:
~ 17 ~

[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ 2018-06-24 13:44:10~

~ 12192 Játszott percem van! ~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ Sajnos voltam admin jailban amit nagyon megbántam!~

~ https://imgur.com/a/qvvRZNM ~

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Mert nagyon foglalkoztat a Nemzeti Adó és Vámhivatal munkálya.~

[#6] Miért téged válasszunk?
~ Mert elhivatott vagyok és lehet rám számítani és érdekel/érdekelt a NAV-ban lévő Rp! ~

[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Gábor vagyok 17 éves Kecskeméti lakos. Szabadidőmben See-mtaV2-n játszok és sportolok. Végzős ép.szerk.lak. szakmában az utolsó évemet tolom. ~

II. PARAGRAFUS

IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei

A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Jelentkező neve:
~ Kaden Black ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ San Fierro ~

~ 1989.10.25 ~

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Az adó beszedése és a rend fent tartása emelet a határ ellenőrzés határon áthaladó áru ellenőrzése! ~

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Felszólítom a kiszemelt járművet, hogy húzódjon félre. Lerádiózom az intézkedést majd ellenőrzöm a jármű vezető iratait. A kollégám ellenőrzi a jármű rendszáma alapján hogy van e a járművön körözés. Ha nincs a kocsin körözés akkor kiszáll és átnézi a kocsi csomagtartóját amit a tulajdonosa felnyitott. Ellenőzi hogy van e a kocsiban EÜ doboz. Ha miden rendben van akkor további szépnapot és balaset menetes közlekedést kívánva utjára engedem. Ha valami nincs renden akkor szankcionálom pénz/börtön bírsággal. ~

[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Igen van (Richard W Johnson,Brian S Kenneth) ~

[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Mert megbízható és magabiztos vagyok. ~

[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ Adók beszedése, Határellenőrzés, Határon való áthaldó áruk ellenőrzés. ~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Ha engem vagy társamra erőszakosan lép felé vagy menekülni kezd. ~

[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Kaden Black vagyok 1989 ben születtem San Fierro városában. Általános iskolás éveim Los Santos ban töltöttem. Közép iskolában a rendészeti szakra jelentkeztem amit sikeresen elvégeztem. Mivel nem tudtam elhejezkedi a Rendőrségnél ezért kitalultam egy orvosi iskolát amit sikeresen elvégeztem és elhelyezkedtem a Országos Mentő Szolgálatnál. Sajnálatos modon kiléptem onnan mert nem volt jó a közérzetem. Pár év elteltével letettem a hivatátos jogosítványt és jelentkeztem a SeeCity Taxi szolgálatba. Sajnos nem olyan rég felmondtam taxinál mivel nem tudtam megeggyezni a kollégákkal. 1 éve mecsnáltam az angol nyelvvizsgám középfokra ami sikeres lett. Ezt követően rendőrtiszti főiskolára jelentkeztem ahová sikeresen felvettek. Ide 4 évig jártam. Tanulás mellet az aranybankban dolgoztam biztonsági őr ként. 4 év tanulás után sikeresen elvégeztem az iskolát. ~

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: TheMelvin

Randy Henderson

Zöldfülű
2019. 04. 16.
152
128
27
V4 karakter
Randy Henderson
LV karakter
-
V2 karakter
Randy Henderson
nav_logo_tsre.png

Tisztelt Kaden Black!
Értesítjük, hogy a jelentkezési lapját a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Igazgatósága felülvizsgálta.
Az ön jelentkezése elfogadásra került.
Kérjük keressen fel mihamarabb egy vezetőségi tagot a további instrukciókért.((TeamSpeak 3-on))

Tisztelettel:
Randy Henderson
Dandártábornok

UI: Nagyon zavaró az a sok jail/minősítés. Nem szeretném ha többször előfordulna ez és tűrtőztesd magad az efféle megnyílvánulásoktól és akkor jóba leszünk.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.