Elutasítva Justin M Wright unban kérelme-Ezekiel felé (Én írom helyette mert a srác,sem a fórum sem az UCP adatait nem tudja!)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
B

Ben is on

zoldlogo.png

Neved:
< Justin M Wright >

A ban időpontja:
< 2018.02.06. >

A ban időtartama:
< 2030.12.31.(Örök) >

Neve, aki bannolt:
< Ezekiel >

A ban oka:
< Az utolsó bannod óta 8 jail,utolsó esély eljátszva! >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Az első amiért az unban kérelmem írom,hogy ezek a dolgok amik akkor történtek Én még igen csak gyerekesen viselkedtem fejben,nem gondoltam át úgy a dolgokat nem volt felelősség érzetem!Azóta több SeeMTA szerveren játszottam már tiszta UCP-vel ami bizonyítja,hogy benőtt a fejem lágya szóval tudnék normálisan játszani a szerveren.Nem vágyok másra csak a barátokkal való esti kis lazulós játékra ezen a szerveren.Az első bannom során félreértés történt,ugyanis az arról szólt,hogy Én feltöltöttem YouTube-ra egy olyan videót ahol az adminokat szidom de ez nem így történt csak nagyon gyerek voltam még és nem tudtam hogyan működik a felvevő program így az Én hangom nem rögzítette a program!A jailaim is ezt a korszakot tükrözik,sajnos már nem tudok máshogy cselekedni de ha lehetne megváltoztatnék mindent a múltban amit akkor csináltam és máshogy állnék a dolgokhoz!Egy szónak is száz a vége rábízom magam az illetékes adminisztrátorra aki éppen ezzel a témával fog foglalkozni és bízom benne,hogy átlátja az itt leírtakat és elhisz,hogy az az ember már nem az értelmi szintem mint aki azokat a dolgokat elkövette ami miatt ennek a témának és kérelemnek meg kellett születnie!Előre is köszönöm a rám fordított időt,remélem sikerül esélyt kapnom arra,hogy újra a közösség részese lehessek és megmutathassam azt mennyit változtam!Köszönettel:Justin M Wright! >

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 270
11 190
25
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Utolsó esélyes voltál, ezt követően összegyűjtöttél 8 jailt. Nem tudok unbant adni.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.