- 2021. 03. 19.
- 29
- 17
- V4 karakter
- Hank Morello
- LV karakter
- Justin Huston
Neved:
< Válaszod >
Kitiltás időpontja:
< 2024.02.01. >
Kitiltás időtartama:
< Örökös >
Admin neve, aki kitiltott:
< Parker >
A kitiltás indoka:
< Súlyos szídás streamben. >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Szeretnék elnézést kérni a legutóbbi viselkedésemért, ami miatt bannoltál. Tudom, hogy a szidás nem volt helyénvaló, és teljesen elismerem, hogy hibáztam. Az érzelmeim elragadtak, és nem gondoltam át, hogy a szavak hogyan hatnak a többiekre. Szeretném megkérni, hogy fontold meg a bannom feloldását. Megígérem, hogy legközelebb tiszteletteljesebben fogok viselkedni, és figyelembe veszem a közösségi szabályokat. Nagyon szeretem a SeeMTA közösséget, és rosszul érint, hogy most nem lehetek része ennek. Kérlek, adj egy második esélyt, hogy bizonyíthassam, hogy képes vagyok változni és jobban viselkedni. Bocsánatot kérek Parker-től is a viselkedésemért, ami miatt bannoltál. Tudom, hogy hibáztam, amikor tiszteletlenül beszéltem, és szidalmaztam téged és a parkfelügyeletet. Nem akartam megbántani senkit, és most már látom, hogy nagyon rossz döntést hoztam. Megígérem, hogy nem fogom megismételni. SeeMTA számomra egy fontos hely, mert sok szép emlékem van itt, és nagyszerű emberekkel találkoztam. Nagyon rosszul érint, hogy most nem lehetek itt, és bízom benne, hogy megérted a helyzetem. Köszönöm, hogy elolvastad, és remélem, adsz egy második esélyt. >