Elutasítva Justin Huston-Parker

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Henya

Újonc
2021. 03. 19.
30
17
V4 karakter
Hank Morello
LV karakter
Justin Huston
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Justin Huston >

Kitiltás időpontja:
<
2024/02/01 >

Kitiltás időtartama:
<
Örökös >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Parker >

A kitiltás indoka:
<
Súlyos szídás streamben >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
2hónapja aktív a bannom. A napokban elkezdtem nézegetni Twitchen liveokat. Találtam egy személyt aki folyamatosan ocsmáról mindent/és mindenkit. Barátomat megkérdeztem, hogy kérjen véleményt erről. (kapásból 3klipp) és kapott egy olyan választ, ,,hogy -a saját streamjében nem kulturáltan beszél, azt mi nem bűntettük soha, és nem is fogjuk., Igazából, nem más hibáját keressem ezzel. Hanem szeretném a problémám súlyát felmérni, hogy ha más megteheti akkor én miért nem? Amint említettem van 3db klippem ahol az adott ember trágár szavakkal illeti a játékos társait. Én úgyan ezt tettem, még sulyosabb dolgott, egy adminnak a bannom után csúnyán beszéltem, bocsánatott kértem, és kérek és kérni is fogok még ha úgy van. Az miatt teszem mind ezeket a dolgokat, mert hiányzik a barátokkal eltöltött idő. Nagyon örülnék, hogy ha ezt megtudnánk, beszélni akár Ts-en akár discord, bárhol. Hibázik az ember itt most sajnos nagyot hibáztam, akkor. Gondjaim is voltak a magánéletemben stb.... de az mindegy is nem ide tartozik. Mégegyszer bocsánatot szeretnék kérni a dolgok miatt és szeretném ha adnál egy utolsó esélyt! Köszi, hogy megnézted! >

Parker

Klaviatúra gyilkos
FőAdmin
LV
2019. 01. 18.
732
1 428
22
LV karakter
Cash Artmenson
Szia!

Én kettő klippet kaptam reportban (tojás nyitásos, parkolóba repülés), amely a te megmozdulásodhoz képest ég és föld. Ajánlom, hogy hallgasd vissza azt amit te tettél, illetve azt amit ő.

Nincs unban, helyezhető.

• Tetszik
Reactions: Henya
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.