- 2021. 03. 19.
- 30
- 17
- V4 karakter
- Hank Morello
- LV karakter
- Justin Huston
Neved:
< Justin Huston >
Kitiltás időpontja:
< 2024/02/01 >
Kitiltás időtartama:
< Örökös >
Admin neve, aki kitiltott:
< Parker >
A kitiltás indoka:
< Súlyos szídás streamben >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< 2hónapja aktív a bannom. A napokban elkezdtem nézegetni Twitchen liveokat. Találtam egy személyt aki folyamatosan ocsmáról mindent/és mindenkit. Barátomat megkérdeztem, hogy kérjen véleményt erről. (kapásból 3klipp) és kapott egy olyan választ, ,,hogy -a saját streamjében nem kulturáltan beszél, azt mi nem bűntettük soha, és nem is fogjuk., Igazából, nem más hibáját keressem ezzel. Hanem szeretném a problémám súlyát felmérni, hogy ha más megteheti akkor én miért nem? Amint említettem van 3db klippem ahol az adott ember trágár szavakkal illeti a játékos társait. Én úgyan ezt tettem, még sulyosabb dolgott, egy adminnak a bannom után csúnyán beszéltem, bocsánatott kértem, és kérek és kérni is fogok még ha úgy van. Az miatt teszem mind ezeket a dolgokat, mert hiányzik a barátokkal eltöltött idő. Nagyon örülnék, hogy ha ezt megtudnánk, beszélni akár Ts-en akár discord, bárhol. Hibázik az ember itt most sajnos nagyot hibáztam, akkor. Gondjaim is voltak a magánéletemben stb.... de az mindegy is nem ide tartozik. Mégegyszer bocsánatot szeretnék kérni a dolgok miatt és szeretném ha adnál egy utolsó esélyt! Köszi, hogy megnézted! >