- 2021. 03. 19.
- 30
- 17
- V4 karakter
- Hank Morello
- LV karakter
- Justin Huston
Neved:
< Justin Huston >
Kitiltás időpontja:
< 2024/02/01 >
Kitiltás időtartama:
< Örökös >
Admin neve, aki kitiltott:
< Parker >
A kitiltás indoka:
< Súlyos szidás streamben >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Sziasztok! Egyik való rész, hogy szeretnék játszani a szerveren, de ezt tegyük félre, ez úgy sem számít ebben az ügyben. Jogosnak tartom emberileg az Unbant, nem szabad ocsmányolni más munkásságát és egyéb körülményeit és nevét. Egy olyan bűnt követtem el ami nagyon nagyon csúnya bűn, csúnyán beszéltem egy adminnal a streamemben és egyéb playerekre egyéb intőket tettem.... Belátom hibáztam, mentségemre szóljon az adott adminnak, hogy nem ilyen ember vagyok! Ahogyan le is írtam az adminnak, hogy eléggé zűröss napom volt az nap sajnos minden jött egyszerre. Az nap kár is volt felmennem a szerverre, eléggé ingerült voltam a dolgok miatt ami az nap történt velem, de mindegy ez nem a játékhoz tartozik.... csak mégis felhozom mégis valamennyire a mentségemre. Ellenzem az emberekkel való konfliktust, békességnek a híve vagyok. Azért írom ezeket az indokokat, mert ezt mégis csak picit személyesebb ügynek tartom, hogy ocsmányltam az admint.... Ennyi élményem szokott lenni esténként, hogy feltudjak járni a szerverre, munka után. Hiányzik a kikapcsolódás, haverokkal játszás, nevetgélés, egyéb dolgok. Bocsánatomat szeretném kérni az admin felé, igaz azt írta, Teamspeaken, hogy erre nem ad unbannt, de azért megpróbálom mégis csak! Emberek vagyunk hibázunk! Eléggé nagy hibát követtem el! Úgy mondd személyesen Teamspeaken is bocsánatomat szeretnék kérni, ha kapok unbannt, ha nem! Nem nagy az esély, rá hogy valaha is tudok részt venni többet a szerveren való időttőltésben, de azért hátha. Írtam, hogy nem fog érdekelni többet a dolog, sajnos tévedtem a hév nevében mondtam az egészet, mint mindent... A szerveri viselkedésemről annyit szeretnék leírni, hogy az UCP-mel úgy mondd nincsen gond. Ha nem fogok kapni unbannt, már pedig kevésra rá az esély, akkor ritkán ráfogok próbálni mégis csak... Mégegyszer bocsánat, hogy FASZ voltam! KÖSZIKE AKI MEG NÉZTE! >
Utoljára szerkesztve: