Neved:
< Junior Rafael >
Kitiltás időpontja:
< 2023.10.12. 16:23 >
Kitiltás időtartama:
< 2025.12.31. 22:59 >
Admin neve, aki kitiltott:
< Vigil >
A kitiltás indoka:
< Adminisztrátori szankciók semmibevétele, súlyos NonRP >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Sziasztok! Tavaly októberben kaptam két éves bant a fenti indokok miatt, hozzáteszem érthető hogy szankcionálva lettem. Viszont eltelt több, mint egy év a szankció óta, és még 1 év lenne hátra, ennek ellenére én szeretnék a közösség tagja lenni újra már idén. Már teljesen máshogy látom a dolgokat, mint egy évvel ezelőtt, már nem bántaná az igazságérzetemet az adminjail, sőt, azt gondolom, hogy van létjogosultsága a szankcióknak. Igazából az ígéretem a jövőben az lenne, hogy minden olyan cselekvést mellőzni fogok a szerveren, ami ellen megy a szabályzatnak, ígérem, hogy minimálisan sem leszek bomlasztó tagja a közösségnek. Továbbá igény szerint, természetesen mikrofonos beszélgetéssel (Discord, TS) is hajlandó vagyok a vezetőséggel átbeszélni a dolgokat. Vállalom azt is, hogy ha bármiféle szabályszegésem lenne a jövőben, azt örök kitiltással szankcionáljátok, függetlenül a szabálytalanság mértékétől. Előre is köszönöm, hogy elolvastátok a kérelmemet, és remélem, hogy bizalmat szavaztok nekem, és lehetőséget kapok az unban-ra, hogy az adventi időszakot a szerveren tudjam tölteni. Nem fogok visszaélni a bizalommal! További szép estét kívánok! >