- 2019. 03. 11.
- 232
- 212
- V4 karakter
- Tycen Grey
- LV karakter
- Jumbino Luigi
- V2 karakter
- Dimitry Medvenyev
Neved:
< Jumbo Tommy >
Kitiltás időpontja:
< 2022.04.29. >
Kitiltás időtartama:
< 2030.01.01. >
Admin neve, aki kitiltott:
< Jamie >
A kitiltás indoka:
< OOC Kereskedelem >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Sziasztok!
Megpróbáltam mindenhonnan összeszedni a leégés elötti/utáni képeket az érintett kocsikról,vagyonomról. Ezek nagyrészét én csináltam annó, sajnos van amelyikeket telefonnal küldtem el discordon/messengeren haveroknak, emiatt nem olyan jó a minőség,de a képek nagy részén látszódik a régi seriálom,account ID-m, valamint vannak olyan képek is amelyeken a leégés utáni adatok szerepelnek.
Megpróbálom ennyi idő után összefoglalni a történetet , hogy mi is volt pontosan.
Jamie kibannolt OOC kereskedelem miatt tavaly ősszel.
2021-es alkalmakat mondott nekem amelyekben vélhetően illegális csere történt.
Felsoroltak közül 3 ember ügyében kereskedelem ténylegesen történt, csak nem OOC, mert a pénz nem adásvételiken keresztül történt.
4. és egyben utolsó a felsoroltak közül:
Itt Ricky Margaret barátommal való kölcsön adásomból lett egy félreértés.
Még a leégés elött adtam át neki a Lamborghini-met és a Bugattim, valamint egy másik barátunk is az ő nevére írta a McLaren P1-ét. Volt bőven autóm amivel tudtam közlekedni, adtam/vettem őket, emiatt nem szorultam rá arra,hogy azonnal vissza adja őket. Nem számítottunk arra,hogy a szerver le fog állni és ,hogy ebből bármiféle probléma alakulhat ki késöbb. Amikor újra fellehetett jönni a szerverre akkor adta őket vissza nekünk. Nekem az Aventadort és a Veyront, másik barátunknak pedig a P1-et.
Jamie álláspontja szerint Ricky direkt bannoltatta ki magát az ügy után.
Ez sem teljesen igaz, mert miután visszaadta nekünk az autóink, ő is játszott tovább velünk a szerveren. Gyűjtötte a pénzt és vett saját magának autókat. Volt egy figyelmetlensége amikor kiadta a farmját 1 hónapra,majd elfelejtette meghosszabbítani,mert készült az érettségijére, de amikor szembesült a :Farmmal való átveréses bannjával akkor egyből próbált is egy UB kérelmet írni.
Eléggé régen történtek már ezek a dolgok, már lassan két éve emiatt a szó szoros értelmében már nem 100%-ig vannak meg a fejemben az emlékek a történtekről.
Mint előző Unbann kérelmeim közül az egyikben írtam: Amikor még tudtam játszani a szerveren akkor kereskedésekből , rengeteg PP-ből és Thommastól vásárolt autókból volt a pénzem. Ezeket is lementettem amit csak tudtam , hogy bizonyítson bármit is ártatlanságom érdekében.
Ennyi idő után is még szeretnék játszani a szeveren , és kipróbálni az újdonságokat.
A fentiekben említett fényképeket/videókat a kérelmem aljában csatolom.
Kérlek szépen titeket, hogy nézzétek meg minden összegyűjtött kis képem, ennél többet sajnos már nem tudok tenni.
Átnéztem minden oldalt, beszélgetéseket , bármit ahova lehetett beküldve egy kósza régebbi kép .
Tisztában vagyok vele, hogy ha ezt be is bizonyítom nektek, akkor sem marad bűntetlenül az, hogy haveromnak kölcsön adtam az autóim, majd ő vissza nekem, de egy esetleges Unbannolás során a maximálisan kiszabható adminjailt is szívesen várnám le barátaimmal együtt.
Köszönöm, hogy elolvastad.
>