Elutasítva Jumbo Tommy - Jamie

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Ieszto

Aktív fórumozó
2019. 03. 11.
232
212
V4 karakter
Tycen Grey
LV karakter
Jumbino Luigi
V2 karakter
Dimitry Medvenyev
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Jumbo Tommy >

Kitiltás időpontja:
<
2022.04.29. >

Kitiltás időtartama:
<
2030.01.01./Örök >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Jamie >

A kitiltás indoka:
<
Ooc kereskedelem >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Szép napot kívánok annak az adminnak aki bírálni fogja az ügyem .
Szeretnék még egy próbát tenni unbannolásom érdekében.
Lényegében azért szeretném azt, hogy feloldjátok a bannomat,mert rettentően hiányzik az Lv szerver. Barátaim mesélik akik azóta is játszanak, hogy milyen újítások vannak, és személyesen is átszeretném élni ezeket.
Tudom, most jön a szokásos hablaty rész, hogy nem követtem el semmit sem,de mást igazán nem tudok mondani,mert tényleg nem. Előző kérelmeim során igyekeztem bebizonyítani,hogy tényleg nem tettem semmi szabályelleneset. Az annó ooc kernek mondott vádakból 3-at betudtam bizonyítani Jamie-nek, hogy azok nem ooc kereskedelmek voltak, csak szimplán nem úgy volt megírva az adásvételi. Egyetlen esetnél nem tudtam, ami miatt én is és cimborám is kitiltást kaptunk. Autóim amiket recovery után adott vissza nekem. Az a baj, hogy nem tudok többet mondani, mint az előző kérelmeimben ,mert már minden tőlem telhetőt felhoztam, és elküldtem ami tisztázhatna engem. Rengeteg kép a vagyonaimról, sok sok pp-zésből, az egyik autóról is velem együtt egy kép, szinte minden képen ott van az account id-m. Az fact, hogy elég szarul néz ki a történet tényállása,de máshogy már nem tudok több bizonyítékkal szolgálni. Azért nem csak a kulcsokat adtam oda neki recovery elött,mert nem volt protect a kocsikban, úgy meg sok hasznát nem tudta volna venni a barátom,hogy nem elérhetőek a kocsik. Mondhatni pont rosszkor jött ez a szerver leégés, mert ha az nem történt volna meg,akkor még mai napig játszhatnék a szerveren.
Pályafutásom alatt nem nonoztam, kltúráltan viselkedtem, nem voltak különösebb nagyobb kihágásaim.
Nem szereném, hogy így érjen véget a kapcsolatom a see-vel, egy ártatlan baráti segítség nyújtás végett.
Köszönöm, hogyha elolvastad az egész irományom, azt mégjobban megköszönöm, ha esetleg igazat is adsz nekem, legalább egy 600perc fejében levárandóval.
Beszúrtam egy kis helyet,ahova beraktam az előző kérelmeim amiben bennük van minden információm.
Előző kérelem 1 Előző kérelem 2 Előző kérelem 3 Előző kérelem 4 Előző kérelem 5
>

Rowan

💎💎
Very Important Person
2019. 01. 10.
1 147
807
V4 karakter
Marcus Rowan
LV karakter
Marcus Rowan
Nincs unban.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.