- 2019. 03. 11.
- 232
- 212
- V4 karakter
- Tycen Grey
- LV karakter
- Jumbino Luigi
- V2 karakter
- Dimitry Medvenyev
Neved:
< Jumbo Tommy >
A ban időpontja:
< 2022.04.29. >
A ban időtartama:
< 2030.01.01. >
Neve, aki bannolt:
< Jamie >
A ban oka:
< OOC Kereskedelem >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Továbbra is kiszeretnék állni magamért, és bebizonyítani ártatlanságomat a bannal kapcsolatban.
2022.04.30-ai Ub kérelmemnél felsoroltál egy pár lehetséges Ooc kereskedelmi vádat. E szám szerint 4 db ilyenből 3db sikeresen be lett bizonyítva,hogy azok csak szimplán IC szerveren való kereskedelmek voltak.
Ricky esetében,viszont kereskedelem ugye bár nem volt,csak visszaírtuk a nevemre a Bugattim,és a Lamborghinim.
Ebben a kérelemben írtad azt is,hogy Ő direkt kibannoltatta magát,holott ez az állítás sem igaz,mert leírta,hogy mi miért történt,illetve ő is játszani szeretne a szerveren,csak magán életi dolga miatt nem hosszabbította meg a farmját ,ami miatt akkoriban bannolva lett.
Ez egy véletlen és sajnálatos egybeesés volt részéről.
Ezelötti UB kérelmemnél én saját meglátás szerint,elég sok dologgal alátámasztottam bűntetlenségemet a régebbi képekkel.
Valamint ebben a kérelemben megemlítettél egy Francesco Grande nevű játékost akit eleinte nem is értettem,hogy ki az és miért hoztad össze velem. De a régebbi kérelmeimet olvasgatva rájöttem,hogy ő is felvolt hozva az egyik állítólagos esetnél,amelyet akkoriban tisztáztam is .Emiatt én nem értem,hogy miért lett a neve előhozva.
Lezárás képpen pedig azt szeretném mondani,hogy igen,nem vagyok makulátlan játékos,volt egy-két kihágásom nem tagadom,de ez szerintem a játékosok nagy részéről elmondható. Valamilyen szinten fel kell nőni egy bizonyos érettségi szintre,hogy az ember igazán tudja normálisan követni egy ilyen szerver szabályait és ne csináljon hülyeségeket.
Belátom,hogy részemről ez volt az a hülyeség ,hogy Ricky-nek Recovery elött odaadtam az autóim,nem csak a kulcsokat adtam oda,de mivel a barátom ezért akkoriban úgy gondoltam,hogy ebből nem lehet baj,mivel úgy is visszakapom,így mint ha mi sem történt volt meg.
Ténylegesen szeretnék még egy utolsó esélyt kérni az ügyem érdekében,hogy vissza csatlakozhassak a közösséghez.
Elfogadás esetén örömmel ülném végig a 600perces UB fejébent.
Köszönöm
>