Elutasítva Jumbo Tommy Jamie felé

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Ieszto

Aktív fórumozó
2019. 03. 11.
232
212
V4 karakter
Tycen Grey
LV karakter
Jumbino Luigi
V2 karakter
Dimitry Medvenyev
zoldlogo.png

Neved:
< Jumbo Tommy >

A ban időpontja:
< 2022.04.29. >

A ban időtartama:
< 2030.01.01. >

Neve, aki bannolt:
< Jamie >

A ban oka:
< OOC kereskedelem >

Amiért szeretnéd az unbant:

< nem tudom a pontos indokot,hogy miért lettem kibannolva ooc kereskedelem miatt. Nem tettem semmi ilyet sem. Szerintem ez csak egy félreértés lehet, vagy nem tudom. Ha lehetséges akkor megbeszélést szeretnék kérni. Köszönöm előre is a válaszod Jamie. >

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 266
11 164
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Időrendben fogom írni a történéseket:
  • Ricky_Margareth nevű játékostól 2021.03.20.-án kaptál egy Lamborghini Aventador járművet $1 000-ban, valamint egy Bugatti Veyron járművet $1-ban.
  • Francesco_Grande nevű játékostól 2021.03.27.-én kaptál egy Jeep Cherokee járművet $1-ban, valamint emellé 1 080 000 dollárt.
  • Florian_Henze nevű játékosnak 2021.05.28.-án tovább adtál egy BMW M5 e34, valamint egy Mitsubishi Evo X járművet 1-1 dollárban.
  • Mason_Dior nevű játékostól 2021.06.16.-án kaptál egy BMW M5 E60, valamint egy McLaren P1 járművet 1-1 dollárban.
Bár eléggé régen történtek ezek a "bizniszek", azonban a napokban felkeresett egy játékos szintén hasonló problémával, amelynek kivizsgálása során ilyen logokra lettem figyelmes.

Mivel tudnád ezeket megmagyarázni?

Ieszto

Aktív fórumozó
2019. 03. 11.
232
212
V4 karakter
Tycen Grey
LV karakter
Jumbino Luigi
V2 karakter
Dimitry Medvenyev
Ricky Margareth-nél recovery elöttről voltak ott az autóim mert kölcsönadtam neki őket,jármű hiányában volt.(akkoriban sokat PP-ztem volt elég cuccom és mondtam neki,hogy persze járkálj velük) Francesco ügyére nem emlékszem pontosan , mert rég volt, de bizonyára autó-t cseréltünk vagy adtunk el egymásnak. a Kp-t meg bizonyára azért adta mellé,mert így kértem az autóvételek nagy részében ahogy sokan mások is szokták.(elvileg kevesebbet von le mint az adásvételin) Florian ügyében is eféle történet lehet,hogy kp-ban lett lebonyolítva a dolog vagy ingatlant kaptam értük. Mason esetében pedig mint ha úgy rémlene,hogy a gazdagnegyedi házam adtam értük. Semmiféle ooc kereskedelem nem történt semelyik esetemben sem. (a szerveren egy jópár adásvételim meg van,hogy ha ez esetleg bizonyítani tudna valamit). Mindenben állok rendelkezésedre az ügyem tisztázásában.

• Vicces
Reactions: dj ess enjoyer

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 266
11 164
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Semmiféle tartozásról nem volt itt szó, ez a sztori már rengetegszer el lett játszva mások által. A visszaigénylést követően egyből rád írta a járműveket, majd kitiltatta magát a szerverről.

Marad a kitiltás a felhasználódon.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.