Elutasítva Julius De Marcus - Orton

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

kqelow

Újonc
2023. 12. 10.
52
148
Szatmárnémeti
V4 karakter
Demlios Julius Demarcus
LV karakter
Teodoro "Teo" Diangelo
V2 karakter
-
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Julius De Marcus >

Kitiltás időpontja:
<
2024. 04. 02. >

Kitiltás időtartama:
<
örök >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Orton >

A kitiltás indoka:
<
Farmmal való átverés [300.000$] [PK] >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Nos, úgy kezdődött ez az egész, hogy kb. egy hete egy játékosnak kiadtam a farmom és direkt kiemeltem (OOC), hogyha nem lennék elérhető a serveren aznap (ami igaz is, mert személyes okok miatt volt), akkor irjon rám, de még nem is fáradt azzal, hogy bejelöljon aznap (utána se addolt be). Persze eszembe kellett volna legyen, de én könnyen felejtős ember vagyok és a legkönnyebb dolgokat is elfelejtem, de aznap nem voltam elérhető (egy héttel azelőtt nem tudtam, hogy nem leszek) és itt én tartom magam hibásnak. Ha visszatérhetnék a serverre, akkor, ha lehetséges visszafizethetem neki 150.000-et, mivel az a bizonyos összeg lett volna egy másik hétre, amit nem újitottam meg. Köszönöm, pacsi! >

jani104

Barangoló
Támogató
2019. 04. 06.
83
95
LV karakter
Bradley Pennington
4.) Unban kérelemhez kizárólag a bíráló adminisztrátor, illetve magát a kérelmet megíró személy szólhat hozzá! - rajna
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogyha nem lett volna szabad ide írnom, de én írtam a PK-t.
Amikor kibéreltem a farmot, nem mondtál semmi olyat, hogy ha nem lennél elérhető, akkor írjak. Leírtad a dc-t, egyből be is jelöltelek, de nem sikerült elfogadod. A lejárat előtti este mégegyszer bejelöltelek, és azt sem fogadtad el. Mielőtt elmentél meg is kérdeztem OOC, hogy elfogadod-e a dc-t, te elköszöntél és elmentél. Nem a 150.000 dolláron van baj, hanem azon, hogy mennyit dolgoztam a farmmal és mire megnőttek az állatok, már le is járt.

kqelow

Újonc
2023. 12. 10.
52
148
Szatmárnémeti
V4 karakter
Demlios Julius Demarcus
LV karakter
Teodoro "Teo" Diangelo
V2 karakter
-
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogyha nem lett volna szabad ide írnom, de én írtam a PK-t.
Amikor kibéreltem a farmot, nem mondtál semmi olyat, hogy ha nem lennél elérhető, akkor írjak. Leírtad a dc-t, egyből be is jelöltelek, de nem sikerült elfogadod. A lejárat előtti este mégegyszer bejelöltelek, és azt sem fogadtad el. Mielőtt elmentél meg is kérdeztem OOC, hogy elfogadod-e a dc-t, te elköszöntél és elmentél. Nem a 150.000 dolláron van baj, hanem azon, hogy mennyit dolgoztam a farmmal és mire megnőttek az állatok, már le is járHell

kqelow

Újonc
2023. 12. 10.
52
148
Szatmárnémeti
V4 karakter
Demlios Julius Demarcus
LV karakter
Teodoro "Teo" Diangelo
V2 karakter
-
2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás! - rajna
Hali, én nem láttam discordon, hogy bejelöltél volna, de ha tényleg bejelöltél akkor én sajnálom. Egész biztos voltam benne, hogy megnéztem a discordot. Másnapra rá láttam, IC, hogy irtál SMS-t és válaszoltam is. Megértem, hogy te sokat dolgoztál a farmmal és, hogyha lesz UB, akkor IC valamint OOC is megbeszélhetjük a dolgokat. Most látom a dc-t, hogy ugyanaz a neved és rádirok.

Orton

Klaviatúra gyilkos
SzerverAdmin
LV
2021. 04. 03.
702
1 045
LV karakter
Luuk Rikkers
Hello,ma kaptad, Marad a kitiltás.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.