- 2020. 07. 25.
- 113
- 71
- V4 karakter
- Jules W Conaughey
- LV karakter
- Laython Schrader
- V2 karakter
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Sziasztok! Nemes Csongor vagyok, játékon belül pedig Jules W Conaughey.Szeptember 13-án töltöm 19-ik életévem, jelenleg még 18 éves vagyok.
Hány játszott perccel rendelkezel?
A jelentkezési lapom megírásakor 38.587 játszott perccel rendelkezem és 27-es szintű vagyok.
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Egy adminsegéd feladata a nevéből adódóan az adminok munkájának megkönnyítése, kisebb kérdések megválaszolása és a játékosok útbaigazítása.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Szeretek csapatban dolgozni és könnyen alkalmazkodok az új dolgokhoz.Szeretném magam kipróbálni, hogyan és miként is tudok segíteni másokon a V4 szerverén, mert 2023-ban már voltam S.G.H tag a Las Venturas-on.Biztos vagyok abban, hogy V4-en sokkal másabb élmény lenne egy adminsegéd poziciót betölteni abból adódóan, hogy ezen a szerveren többen játszanak így több reportot tudnék kezelni.
Miért pont téged válasszunk?
Gyorsan tanulok meg új dolgokat, illetve már tapasztalattal is rendelkezem, mint adminsegéd.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Aktivitásom változó, hétköznap átlagosan napi 2-4 órát vagyok fent a szerveren, hétvégén pedig 4 óra felett is naponta.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Banok.
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Jailek.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitív és negítív tulajdonságaim, amit észreveszek magamon az, hogy barátságos, igazságos, őszinte és gyorsan tanuló vagyok, ellenben néha türelmetlen, kissé haragtartó és nagyszájú.Az évek alatt nem sok mindenben változtam, de valamelyest értelmesebb és jobb helyzetkezelő lettem.
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Jelenlegi álláspontom szerint nem szeretnék idővel admin lenni az adminsegédi poziciómból.Az okok amiért nem a következők, mikor én LV-n S.G.H voltam azt szerettem benne, hogy játékban tett cselekményeim között tudtam reportokat kezelni és egy report után, már folytattam is amit szerettem volna.Egy admin esetében ez már nem kivitelezhető, hiszen külön szolgálatban kell legyek ahhoz, hogy a feladatköröm el tudjam látni.Akkoriban is meg voltam elégedve azzal, hogy megkönnyíthettem az adminok munkáját a kisebb reportok megválaszolásával.Ez az álláspontom idővel változhat, de jelenleg még úgy gondolom én S.G.H-ként tudnám jól érezni magam a szerveren, nem pedig, mint admin.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Egy frissen regisztrált játékosnak is szükséges egy alapismeret mikor el kezd játszani a szerveren.A szerver szabályzatot nem venném át vele elejétől, hanem csak megkérdezném, hogy miután elolvasta és tudomásul vette a szervernek a szabályzatát mi nem világos neki amit nem értelmezett teljesen, azokban segítenék.Ezek után megbeszélném vele, hogyan és miként tudja elkezdni a kis életét See City-ben.Elvinném a városházára, hogy váltsa ki az iratait és megmutatnám neki a legkézenfekvőbb pénzkeresési lehetőséget, mint kezdő játékos, ami nem más, mint a nagykereskedelmi futár munka.Elmagyaráznám a számára, hogyan működik a munkafolyamat és felsorolnám neki azokat a lehetőségeket amivel tovább fejlődhet, miután egy kis alap pénzösszegre tett szert.Elmondanám, hogy a további pénzkeresési lehetőségek már kötetlenebbek, mint például a fémdetektorozás, autófényező vállalkozás, farmon való növény és állat gondozás és a bányász vállalkozás.Nagy vonalakban egy gyorstalpaló beszédet tartanék számára ezen újabb pénzkeresési lehetőségekről, de nem mondanék el sok dolgot, hogy mégis ő maga fedezze fel a szerver által nyújtott lehetőségeket.Megemlíteném neki, hogyan tud különböző frakciókba csatlakozni, ha közösségre és új RP szituációkra vágyik a szerveren.Utoljára még mondanék neki pár szót a SeeRingről, horgászatról és egyéb helyszínekről és lehetőségekről amivel még tovább tudja majd színezni az eltöltött idejét a szerveren, majd útjára engedném.