Juhász Roland jelentkezése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2019. 01. 18.
3
1
V4 karakter
Juhász Roland
LV karakter
Roland Shepherd
V2 karakter
Juhász Roland
test3.png

Büntetés-végrehajtás
Jelentkezési beadvány

A jelentkezési lap OOC paragrafusa:
Ebben a részben rólad szeretnénk többet megtudni, illetve a szerveren lévő pályafutásodról.

Hogyan neveznek IRL?

〈 Richárd 〉

Jelenleg hány éves vagy?

〈 22 〉

Mennyi időt tudnál aktívan a szerveren tölteni általában?

〈 3-4 óra/nap 〉

Hány játszott perced van jelenleg?

〈 143360 perc 〉

Melyik frakciókban voltál eddig, ha voltál?
Amennyiben még egyben sem voltál, hagyd ezt üresen.

〈 Rendőrség 2015.12.12.-2016.06. és 2019.07.14.-2019.12.31., a kettő között viszonylag rövid ideig Fix&Drive és Taxi

Mi volt távozásaid oka egy-egy frakcióból?
Amennyiben még egyben sem voltál, hagyd ezt üresen.

〈 Az első Rendőrséges időszak végén leader volt, azonban egy újonnan érkezett leader miatt személyi konfliktus miatt távoztam (ha szükséges részletesebben elméselem), majd a második időszakban mint tisztikari tag tevékenykedtem, de IRL tevékenység miatt távoztam, ami miatt kb 1,5 évet nem is játszottam. 〉

Használtál korábban másik nevet a szerveren?
Fontos, hogy ne olyan névvel csatlakozz, amivel korábban illegális életet éltél.

〈 Kb. 20 percig volt egy másik nevem, de csak egy tévedés miatt (Glen Finch) 〉

Kerültél már AdminJail-be?
Válaszodban helyezz el egy képet amin az UCP-d AdminJail-ek része látható.
Fejtsd ki, miért kaptad a szankciót.

343K_pkiv_g_s.png

Részesültél már a szerverről való kitiltásban?
Válaszodban helyezz el egy képet amin az UCP-d Kitiltások része látható.

Fejtsd ki, miért kaptad a szankciót.

337K_pkiv_g_s.png

Fogalmazd meg, hogy miért szeretnél a Büntetés-végrehajtás kötelékébe tartozni.
Fontos tudnunk, hogy mennyire gondolod komolyan belépési szándékodat.
Válaszod legyen legalább 5 mondat.

〈 Régen is érdekelt Rendőrként a Büntetés-Végrehajtás, de mivel a Rendőrség is, ezért akkor ott maradtam. Most, hogy "szabadúszó" vagyok, így lehetősem nyílik egy olyan frakcióba lépni amely tevékenysége érdekel is. Anno volt egy rövid időszak mikor mi kezeltük a börtönt, és az is tetszett. Másik dolog, hogy szerintem a rendvédelmi tapasztalotommal reményeim szerint sokat hozzá tudnék adni a frakcióhoz. Szerintem az is jelent valamit, hogy a Rendőrség óta először ide írok jelentkezési lapot (Taxihoz, és a Fix-hez haverokon (és velük együtt) keresztül kerültem. 〉

Jelenleg rendelkezel TeamSpeak 3-al és működő mikrofonnal?

〈 Igen 〉

A jelentkezési lap IC paragrafusa:
Ebben a részben a karakteredről szeretnénk megtudni pár információt amire szükségünk van.

Teljes neve:

〈 Juhász Roland 〉

Édesanyja leánykori neve:

〈 Gyenis Mária 〉

Születési helye és a pontos dátum:

〈 Los Santos, 1985. 05. 21. 〉

Bejelentett lakcíme:

〈 Los Santos, Jefferson Str. 5/4. 〉

Jelenlegi telefonszáma:

〈 38761126707 〉

Önéletrajz (Legalább 10 mondatos legyen):

〈 A nevem Juhász Roland 1985. május 21-én születtem Los Santos városában. Általános iskolai tanulmányaim után a Los Santos-i Rendészeti Szakközépiskola tanulója lettem, melyet elvégezvén a helyi Rendőrség állományába kerültem, mint tiszthelyettes. A rendőrségi rendfokozatokon feljebb haladva elérkeztem oda, hogy a Tiszti Főiskolát elvégeztem, és csatlakoztam a Rendőrség Tiszti Karához. Ebben az időben sok rendőrségi kiképzést is tartottam, valamint különböző ellenőrzési akciókat, kollégáim, feletteseim tiszteltek, és megbecsültek. Ezek után az a megtiszteltetés ért, hogy Vezérőrnagyként vezethettem a Los Santosi Rendőrfőkapitányságot a mindennapokban, egy idő után egy másik városból érkezett magasrangú tiszttel személyi konfliktusom lett, ami miatt távoztam a Rendőrség állományából. Pár hónapot eltöltöttem a városi Taxi társaságnál, valamint a Fix&Drive-nál pár - a Rendőrségtől velem együtt távozó - kollégával. Azonban a szívem visszahúzott a Rendőrséghez - illetve a rendvédelemhez -, ezért amint lehetőség adódott visszatértem a Rendőrség állományába, ahol Hadnagyként folytattam pályafutásom, azonban családi okok miatt hosszabb időre távozni készerültema városból, ezért a Rendőrség nyugalmazott. Miután visszatértem a városba, rendeztem a dolgokat, és ekkor úgy éreztem hogy újra visszatérnék a rendvédelmhez, viszont már inkább egy nyugodtabb állást keresgéltem, és így akadtam a Büntetés-Végrehajtásra. Rendőrként többször vittünk régen rabokat, valamint rövid ideig üzemeltettük a Fegyházat. Munkában elhivatott vagyok, és szeretem, ha az pontosan el van végezve, a szabályokat betartva, és azt vallom, hogy a kollégákkal és a társszervekkel fontos a megfelelő kommunikáció, és a jó kapcsolatok fenntartása. 〉

• Tetszik
Reactions: Kistojas

Százezredes

Barangoló
2019. 01. 13.
145
72
V4 karakter
Dr. Cristobal Billingslay
test3.png
Büntetés-végrehajtás Tisztelt Jelentkező! Ezen üzeneten keresztül értesítem, hogy jelentkezési lapját a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának vezetősége feldolgozta. Tájékoztatom, hogy a lapja elfogadásra került. Kérem vegye fel velem a kapcsolatot e-mailen keresztül! ((Fórum privát üzenet))
Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága, Easter Bay Chemicals

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.