Juhász jelentkezése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

lyuhasz

EX OperátorV3
2019. 01. 12.
474
158
V4 karakter
Enzo F Brasco🇮🇹
Játékbeli, és fórum neved:

Aegon T Rockson, Juhász

Előző fórum neveid: (Másik fóumon is!!)

Még az amivel elindultam a moderátori pályafutásomon( 'Sean).

Mióta játszol a szerveren? Fórumot mikor kezdted el használni?: (Előző fórum regisztrációt is írhatod!)

Szerveren 2014.07.07. intenzívebben 2016.-tól. Nagyjából ekkor regisztráltam még az előző fórumra.

Miért válasszunk téged a csapatban?

Nem mondom, hogy válasszatok engem a csapatba, nem tartom megfelelő válasznak azt, hogy ezért, meg ezért válasszatok engem.
Lapom minősége miatt válasszatok engem, és a hozzáállásom miatt.

Miért szeretnél a csapat tagja lenni?

Szeretném magamat kipróbálni ebben a feladatkörben is, írhatnám a sablon szöveget is, hogy "segítőkész vagyok" , "Szeretek segíteni az embereknek"
ami teljes mértékben igaz is, csak túl megszokottak ezek a válaszok. Az igazat megvallva, olyan szerepet szívesebben töltök be a szerver életében, amit tudok is végezni hosszabb távon, mint például a moderátori pályafutásom.

Naponta mennyi időt töltesz a fórumon?

Jelenleg nem túl sokat, hiszen "civilként" nincs sok teendő a fórumon. Viszont naponta fel jövök, ellenőrizni a panaszkönyvet, illetve az unban kérelmeket.
Illetve ha nagyon ráérek, akkor ötletek topic, és az élményképes topic-okat szoktam lesni.

Referenciáid? Rendelkezel TeamSpeak3-al?

Kitartó vagyok, nem adom fel a dolgokat könnyen és nem szeretek fél munkát végezni. Illetve ha idesorolható a lassan 1 éve tartó moderátori munkásságom.
Igen, rendelkezem TS3-al.

Hogyan tudnád segíteni a kezdő fórumozók dolgát?

Elsősorban mindenképpen a fórum szabályzat teljes átolvasása és memorizáltatásával kezdeném.
Abban az esetben ha már ezen túl van, akkor mondanám el neki az alapvető dolgokat, amikre oda kell figyelnie, pl. Hova, milyen topicot nyitni. Ezek után megmutatnám neki egy adott minta megfelelő kitöltésének menetét. Legvégső sorban egy alapszintű szövegszerkesztésben is segítenék neki.

Miért ezen a fórumon szeretnél Globális Moderátor lenni?

Itt kezdtem el az IC-t, itt kezdtem el a moderátori pályafutásom, illetve nem ismerem a többi szerver dolgait.

Ismeretséged a csapaton belül?

A volt SModomat ismerem, aki le tgf-eltetett és felvett. De lehet azt sem tudja igazából ki vagyok. Jerry.

Mesélj magadról,minimum 10 mondatban.. Ami számunkra fontos és publikus lehet:

Sziasztok, amik nagyon fontos rólam, azokat fentebb leírtam, de azért megpróbálok új dolgokat is leírni magamról. Húsz éves vagyok, nemrég költöztem ki Németországba a családdal. Tavaly végeztem középiskolában, és szakmai érettségit tettem le. Amihez egyébként semmi közöm nem volt. (Mindenki ismeri az érettségi szint követelményeit)
Jelen pillanatokban már dolgozom, mert nem gondolom, hogy a szakmámban bármennyire is el tudnék helyezkedni. Mint már említettem nem nagyon tudok fél munkát végezni, inkább maradok tovább, inkább kimerültségig csinálom az adott feladatot, de az legyen befejezve. Rugalmasnak tartom magamat ez miatt, de ez az előző mondatomból ki is következtethető. Szeretem a szabályokat be tartani, és be tartatni másokkal, mint itt, mint a valóságban. Persze ezeket csak az után kezdtem el, miután felfüggesztettet kaptam régebben, de ez nem teljesen publikus, csak hogy érthető legyen miért kezdtem el a szabálykövető magatartást. :) Ki tartó vagyok a feladatom mellett, ezt talán az is bizonyítja, hogy nemsokára lesz az első évem itt moderátorként, illetve már operátorként, de ebben a feladatkörben. Nem szeretem a túlcsicsázott dolgokat, ami talán meg is jelenik a jelentkezési lapomon. Szeretek lényegre törő lenni, nem pedig a külalakról dönteni. Nem gondolom hogy a monoton, mindenki által elvárt szöveg mindig a megfelelő egy-egy helyzetben, de lehet ez csak az én egyéni véleményem. Sajnos több mindent jelen helyzetben nem tudok magamról írni, de talán pár mondatot hagyni kell magamból a TS3 meghallgatásra is, ha esetleg oda kerülök.

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: Peti és Osian

Aaron

EX GA5/EX Veterán GMOD
Támogató
2019. 01. 09.
577
337
37
V4 karakter
Aaron Keegan
Szia!
Nem ismerlek, de volt egy kellemes beszélgetésünk itt a fórumon PÜ-ben, és nekem szimpatikus voltàl, a lapod is elég tartalmas.
Támogatom a meghallgatásod és sok sikert.

• Tetszik
Reactions: lyuhasz

lyuhasz

EX OperátorV3
2019. 01. 12.
474
158
V4 karakter
Enzo F Brasco🇮🇹
Köszönöm szépen, én is ezen a véleményen vagyok veled kapcsolatban. :)

• Tetszik
Reactions: Aaron

Feri

A modor mutatja, mit érsz.
2019. 01. 10.
927
2 994
23
Vác
www.twitch.tv
V4 karakter
John R Stinson
LV karakter
John R Stinson
Aláírom a fentebb írt dolgokat. Kitartó vagy amellett, amibe belekezdesz, és ha kapod a savat, az sem hátrál meg semmiben. Az aktívságoddal sosem volt probléma, nyílvánvalóan a költözést nem vesszük ide, ki a fene foglalkozna itteni dolgokkal, ha épp dolog van. Támogatlak, remélem itt is nemsoká egy csapatban leszünk.

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: Aspect és lyuhasz

Favaro

Ex GameAdmln [2]
2019. 01. 10.
216
355
V4 karakter
Max Alexander Favaro
Pacsi. Még OMSZ-ből ismerlek téged, ott is jól csináltad a dolgod, itt is menne szerintem. Támogatom!

• Tetszik

Holi

Zöldfülű
2019. 04. 10.
180
217
V4 karakter
Honey Weatherly
LV karakter
Még nincs
V2 karakter
Még nincs
Szia!
Mikor még pmod voltam, sajnos nem jól végeztem a feladatomat, és ezért beszéltél velem.Nem azt csináltad hogy egyből adtad a büntetést és kész, hanem elmagyaráztad hogy és mint kéne elvégezzem a feladatomat. Ezt becsülő benned, egyértelmű támogatom, sok sikert kivánok. #Holi//telo

• Tetszik

Jerry

A nép hangja
Very Important Person
2019. 01. 08.
3 910
4 547
31
Mulholland 🌆
V4 karakter
Quinto Montanez 🇲🇽
Szia!

Nem emlékszem konrétan a felvételedre, arra sem hogy én vettelek-e volna fel. De természetesen tudom ki vagy, beszélgettünk már.
Fórumon nem sok tapasztalod van ahogy elnézem, de úgy gondolom hogy egy ember személyisége egy ilyen feladatkörben sokkal
fontosabb mint a tapasztalat. Hiszen a tapasztalatot könnyen szerzi az ember, tanulható a fórum, viszont hiszek abban, hogy az emberek
nehezen változtatnak a személyiségükön.
A csapat nagy része támogatott téged, így szerencséd van, lehetőséged lesz egy TS meghallgatásra.
További információt később kapsz.

További szép napot!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.