Juan Esteban jelentkezése See Game Helpdesk csapatához.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

szajklon

Újonc
2021. 06. 23.
62
164
V4 karakter
Koa Kerr
LV karakter
Qwantez Young
VoK0rJX.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Dominik vagyok de legtöbbször Juannak szoktak szólitani ami a játékos nevem. Juan Esteban. 15 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 10 nap, 19 óra és 11 perc (15551 perc). Persze ez folyamatosan nő.>>
Mi az SGH feladata?
<< Segiteni a játékosok panaszain,játékosok kérdéseit megfogalmazni, elmondani nekik.Kérések/Igénylések eljuttatása Adminokhoz. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Sok a szabadidőm, imádok játszani a szerveren, illetve szeretnék segiteni a kisebb játékosok panaszain, kérelmein.Amikor fentvagyok a szerveren akkor tudom folyamatosan nézni a chatet és válaszolni a PMekre ami elég jó érzés számomra.Több helyen is voltam már AS tehát tudom a feladatát.>>
Miért pont téged válasszunk?
<< Suli után szinte az egész napomat a szerverre tudom áldozni.Értem a feladatát az AS-nek én úgy érzem.Gyors,érett vagyok a feladatkörbe. Szeretnék az adminok munkáján segiteni hogy minél kevesebb segitségkérésük legyen kisebb kérdésekből is.>>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< 3-4-5 óra körülbelül.Amikor a szerveren vagyok egész végig. Ha jön egy segitségkérés instant válaszolok. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< https:confused:/imgur.com/a/JjcLaEA.Nem.>>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< https:confused:/imgur.com/a/JjcLaEA. Nem.>>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<<Negativ: Szerencsejáték függő vagyok amivel elég sok pénzt bukok, Feledékenyes,szókimondó vagyok.Pozitiv: Kedves, Gyors, Jószivű. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen hiszen nagyon régóta vágyakozom a dologról. Több helyen is csináltam már a feladatot, de mégis olyan szerveren akartam csinálni ahol tényleg van jelentősége, és jönnek a PMek. Szeretnék segiteni a játékosokon, hiszen énis sokszor esek olyan hiába amihez adminra volt szükségem, és láttam hogy jóérzés ezt csinálni neki és segiteni a játékosokon.Szeretnék sokkal nagyobb körben segiteni a játékosok problémáit és panaszait.Szeretnék egy szuper közösséghez tartozni a szerveren akivel tudok dumálgatni sokszor.>>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Először megkérném tőle hogy tudja-e a szerver szabályzatot. Ezek után elmagyaráznám neki a RolePlay fogalmát meg hogy F1es panelbe nagyon sok fontos tudnivaló megtalálható.Ha nem tudná a szerverszabályzatot akkor belinkelném neki hogy tanulgassa.Megmondanám neki hogy az F11 gomb lenyomásával a térképen mindent megtalálhat ami a szerveren lényeges hely.Kiemelném hogy a városházán tudja a munkákat felvenni. Ezek mellett elmondanám hogy a szerveren több létező illegális/legális frakció van amiket Fórumon meg tud tekinteni. az RP lényegét is elmondanám neki hogy mi is az a /me, /do. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Azt irnám neki hogy: Szia, ebbe az ügybe nemtudok segiteni, ehhez egy adminisztrátor segitségét kérd, de csak akkor ha a dolog egy bugról szól. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?

<< /vá 93 Szia, Ha skines fegyvernek a figyelmeztetéseivel vertek át akkor keress fel egy Admint vagy Fórumon irj PK-t a személyre aki átvert téged.(Logot mindenféle rakjál mellé hiszen kérni fogják.)Ha sima a fegyver akkor pedig nem számit a figyelmeztetés mert egyből elveszik ahogy előállitanak téged. Ha pedig PPből vette a fegyvert akkor már nálad ez nem használ, ugyan úgy alap fegyvernek tűnik.>>

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 381
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válassz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.