Személyes információ
A.1-1.
Vezetéknév:Zyaire
A.1-2.
Középső név:-
A.1-3.
Keresztnév név:Joshua
A.2-1.
Neme:Férfi
A.2-2.
Állampolgársága:Amerikai
A.3-1.
Születési idő:09/09/1995
A.3-2.
Születési hely:Las Venturas - San Andreas - 1809
A.4.
Bejelentett lakcím:Las Venturas, Lahey St. 18.
A.5-1.
E-mail:josh.zyaire95@see.com
A.5-2.
Telefon:38761254795
A.5-3.
Postázási cím:Las Venturas, Lahey St. 18.
Végzettség
B.1.
Végzettsége:
[—]
U.S. High School diploma.
[—]
GED teszt
[X]
Egyetemi diploma
B.2
Egyetemi szaktantárgy:
[—]
Egészségügy
[X]
Bűnügyi igazságszolgáltatás
[—]
Mérnök
[—]
Pszichológia
[—]
Szociológia
[—]
Bölcsészettudomány
[—]
Természettudomány
[—]
Egyéb
Kifejtés, ha az egyebet választotta:-
B.3-1.
Intézmény neve:University of Las Venturas
B.3-2.
Intézmény címe:Las Venturas, Martel St. 09.
B.3-3.
Képzési időszak:11/02/2013 — 11/02/2018
C.4.
Részletezze ha volt oktatási próbaidő alatt felfüggesztve:Nem voltam felfüggesztve oktatás alól.
Munkatapasztalatok
C.1-1.
Cég/ügynökség:The Coffee Club - Security
C.1-2.
Betöltött pozíció:Security Guard
C.1-3.
Feladatköre:The Coffee Club bizonságának megőrzése.
C.1-4.
Alkalmazás intervalluma:01/08/2018 - 11/24/2019
C.1-5.
Szerződésbontás indoka:Lakhely változás.
C.2.
Részletezze ha volt próbaidő alatt felfüggesztve:Nem voltam felfüggesztve.
Engedélyek
D.1.
Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel:
[X]
Igen
[—]
Nem
D.2.
Rendelkezik érvényes fegyvertartási és viselési engedéllyel:
[—]
Igen
[X]
Nem
D.2.
Részletezze ha volt valaha bevonva bármelyik engedélye:-
Kérdések
E.2.
Állapítottak meg önnél fizikai betegséget?
[—]
Igen
[X]
Nem
Részletezze ha a kérdésre igennel válaszolt és csatolja orvosi papírját.-
E.2.
Állapítottak meg önnél pszichés betegséget?
[—]
Igen
[X]
Nem
Részletezze ha a kérdésre igennel válaszolt és csatolja orvosi papírját.-
E.3.
Volt már letartóztatásban?
[—]
Igen
[X]
Nem
Részletezze ha a kérdésre igennel válaszolt.-
E.4.
Nyújtottak már be ön ellen hivatalos feljelentési kérelmet?
[—]
Igen
[X]
Nem
E.5.
Volt már elítélve?
[—]
Igen
[X]
Nem
E.6.
Használt valaha illegális kábítószert vagy tudatmódosítószert?
[—]
Igen
[X]
Nem
E.6-1.
Ha a kérdésre igennel válaszolt kérem jelölje be a következő jelölőnégyzeteket.
[—]
THC
[—]
PCP
[—]
GHB
[—]
Kokain
[—]
Amfetamin
[—]
Metamfetamin
[—]
Szteroid vagy dopping szerek
[—]
Ecstasy
[—]
Hasis
[—]
Morfium
[—]
Egyéb
Részletezze ha az "Egyéb" lehetőséget választotta.-
E.6-2.
Alakult ki önnél függőség?
[—]
Igen
[X]
Nem
Hogyan kezelték dependenciáját?-
E.7.
Rendelkezik tetoválásokkal?
[X]
Igen
[—]
Nem
Részletezze hogy mit ábrázolnak, hol találhatóak.Életem során mindössze kettő darab tetoválást készíttettem, egy nyitott háromszöget a bal bokám feletti részre, ami a nyitottságot jelképezi és egy keresztet a bal csuklómra, ami a kereszténységet jelképezi.
E.8.
Honnan értesült a jelentkezés lehetőségéről?Közeli ismerőseim értesítettek, hogy lehetőség van jelentkezni a Las Venturas Metropolitan Police Departmenthez, ezután rögtön ellátogattam a hivatalos weboldalra.
NyilatkozatÉn Joshua Zyaire jelentkező beleegyezek, hogy a Las Venturas Metropolitian Police Department az adataimat bizalmasan kezelje és tárolja. A jelentkezési feltételeket elolvastam és tudomásul vettem, hogy jelentkezésem a Las Venturas Metropolitian Police Department Recruit Training Academy munkatársai egyéb indoklás nélkül elutasíthatják.
Aláírás: Joshua Zyaire
Kelt: 01/09/2020
OOC
F.1-1.
Beceneved:Josh
F.1-2.
Életkorod:17
F.1-3.
Bemutatkozás(Min. 200 szó):Sziasztok, Andornak hívnak, jelenleg 17 éves vagyok, Áprilisban fogom betölteni a 18. életévemet. Szüleim lassan 10 éve, hogy elváltak így Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében élek édesanyámmal és két testvéremmel, mondhatni egy nagyvárosban, Nyíregyházán. Jelenleg a Krúdy Gyula Gimnáziumba járok végzősként. Az érettségi után szeretnék a Miskolci Rendészeti Szakgimnáziumba jelentkezni, az Szakgimnázium elvégzése után pedig tovább folytatni tanulmányaimat a jobb megélhetésért. Szabadidőmbe leginkább számítógépen játszok, de rendszeresen járok konditerembe és hobby szinten focizok is miután abbahagytam a rendszeres focizást egy sérülés, illetve egy tüdőbetegség végett. Körülbelül 5 éve kezdtem RPzni SeeMTA v3-on ahol rengeteg időt eltöltöttem és rengeteg frakciót megjártam, így nem kérdés, hogy mennyire tudok jól csapatban dolgozni. Ez alatt az 5 év alatt úgy érzem, hogy rengeteg RP tapasztalatot szereztem és számtalan problémát oldottam meg így az sem kérdés, hogy mennyire jó a problémamegoldó képességem. Nem mondanám magamat egoista embernek, viszont úgy érzem, hogy bennem jó barátot találhat az ember. Nagyon barátságos, aktív, alapos, nyitott, alkalmazkodó típusú ember vagyok. Természetesen, mint minden embernek, nekem is vannak rossz tulajdonságaim köztük a dohányzás és hirtelen haragú hamar feltudom kapni a vizet apróságokon, de ezek csak pár percesek, illetve ezzel az idegességgel jár az is, hogy csúnyán beszélek, néha-néha amiről szeretnék leszokni, de valahogy sosem megy a feszültség miatt.
F.2-1.
Töltöttél már be USA rendvédelmére alapuló frakcióban szerepkört?Még nem volt rá lehetőségem, részben azért jelentkeztem, hogy kipróbálhassam magamat.
F.2-2.
Fejtsd ki, hogy miben is különbözik az Amerika rendvédelme Magyarországéhoz képest.Rengeteg szempontból különbözik a két rendvédelmi szerv, sőt szinte majdnem mindenben különbözik egymástól. Magyarországon a Rendőrök akár szúrópróba szerűen is végig hajthatnak egy igazoltatást, míg az USA-ban csak szabálysértés esetén vonható valaki igazoltatás alá. A felszerelés is teljesen különböző Magyarországon, mint az USA-ban, Amerikában kötelező felszerelésnek minősül a golyóálló mellény és a gépkocsiban tartott nagykaliber, ami Magyarország rendvédelmére nem igaz. Magyarországon jóval kevesebb a bűncselekmények száma is, nem úgy, mint Amerikában ahol napi többszöri alkalommal követnek el bűncselekményt.
F.2-3.
Milyen karaktert szeretnél alakítani?Mivel több, mint 5 éve RPzek ezért több karaktert is alakítottam már, viszont olyan karaktert ami engem tükröz olyat még nem. Azt szeretném, hogy a LV karakterem ha nem is teljesen, de valamilyen szinten engem tükrözzön. Ugyan azokat a rossz/jó tulajdonságokat szeretném alakítani a karakteremnek, amilyenek nekem vannak. Joshua egy fiatal amerikai állampolgár, aki nemrég végezte el a Bűnügyi igazságszolgáltatás-i tanulmányait a "University of Las Venturas" nevű iskolában. Joshua nagyon elszánt, de emellett félénk, ismeretlen emberekkel visszahúzódó. Nagyon figyelmes és tanulékony fiatalember aki könnyen tanul és barátságos azokkal akik nyitnak felé. Az idő elteltével egyre magabiztosabb és tapasztaltabb lesz.
F.3-2.
Csatolj UCP képeket a következőkről: névváltás, adminjailek, bannok. https://prnt.sc/u8x7mt
Moderátor által szerkesztve, ekkor: