Elutasítva Joshua Montero - Benton

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

palesz23

Újonc
2022. 06. 29.
7
1
30
LV karakter
Joshua montero
zoldlogo.png

Neved:
< Joshua Montero >

A ban időpontja:
< 2022.06.29 >

A ban időtartama:
< 2030.01.01 >

Neve, aki bannolt:
< benton >

A ban oka:
< multiaccunt >

Amiért szeretnéd az unbant:

< semmi féle multiaccuntott nem használok volt egy admin ügyem amibe ooc szidtam 1x egy játékost mivel bele mentem kocsival véletlenül, útközepén ált meg és lassan töltöttbe a kocsimodel vagy nem tudom nem értekhozzá nah és elv 300 perc jailt kellet volna hogy kapjak de ban fogadot engem ,, azzal az indokal hogy multiaccunt amikor azse tudom mit jelent elnézést .. 30 éves vagyok nem értem ezeket a szavakat jó hibáztam be is valottam. eddig 1 jail volt nekem kicsit erősnek érzem azt hogy egyből ki bannolt, azt megértettem volna ha több ilyen jail lett volna nekem . meg ez a egy accuntom van ezt a laptopot használtan vettem a kereskedésbe van papir is róla hogy hol vettem régen volt accuntom de az a laptop már sajnos tönkre ment 4-5 éve de akkor is csak felnéztem a szervere, most meg már bele raktam lassan 8 ezer orát az accuntomba ha volt is mássik accunt nem tudtam róla, hogy jelezni kellet volna valakinek de még a felhasználó nevet is elfelejtettem a régit >

Utoljára szerkesztve:

palesz23

Újonc
2022. 06. 29.
7
1
30
LV karakter
Joshua montero
2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás! @Skylot
szeretnék kapni egy utolsó esélyt ha lehetséges de a régi accuntom nevét is elfelejtettem már és tudom hibáztam hogy nem jeleztem hogy már volt egy accuntom valamikor de tényleg elfelejtettem a felhasználót meg már azóta mássik gépet is használok meg semmi vagyonom nem volt akkor max 1-2x felnéztem , mostanin meg elég sok időt bele öltem és szeretnék újra játszani a szerveren

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.