I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Neved:
~ Máté ~
[#2] Korod:
~ 18 ~
[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ 2016 júliusában regisztráltam a szerverre, és jelenleg 137 000 játszott percem van ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ Sajnos előfordult egy-két régebbi rossz megmozdulás anno, nem áll szándékomban kimagyarázni magam a helyzetből. (https://imgur.com/a/Ck0Eiu1) ~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Sok legális frakcióban volt szerencsém tevékenykedni az utóbbi évek során, és szeretném kamatoztatni a tapasztalatomat a frakción belül. ~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ Úgy gondolom, hogy kellő tapasztalattal és affinitással rendelkezek ahhoz, hogy szerepet kapjak a frakcióban, valamint elég könnyen tudok csapatban dolgozni. ~
[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Pár mondatba foglalva egy átlagos srác vagyok, mivel nem rég léptem be a felnőttkorba ezért egyre több mindenre vagyok nyitott, rengeteg hobbim van, köztük a vezetés és a testépítés is. Szüleimmel élek jelenleg, és az utolsó évemet taposom egy szakgimnáziumban, egy rendészeti képzésen belül. ~
II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Jelentkező neve:
~ Joshua D Shepherd ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ 1989.11.12, San Fierro ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Véleményem szerint a NAV-nak a feladata az adóigazgatás, ezáltal az ehhez tartozó adóügyek kifogástalan rendszerezésének fenntartása. ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Az általános szabályokhoz mérten a napszaknak megfelelő köszönés és bemutatkozás után tájékoztatom a delkivenst hogy milyen intézkedés alá vonjuk, ezután a személyazonosító okmányait elkérjük tőle, majd ellenőrizzük annak hitelességét. Ha mindent rendben találtunk akkor meg kell kérnünk a delikvenst hogy nyissa fel a gépjárműve csomagtartóját(természetesen ez csak abban az esetben áll fenn, ha gépjárművet vezető alanyt igazoltatunk), ezután ellenőrizzük hogy rendelkezik-e a szabályok által feltüntetett EÜ. dobozzal, valamint ha a gépjárművének állapotával is minden rendben van, és körözés sincs a járművön, akkor az elköszönés befejeztével útjára bocsájtjuk az igazoltatott személyt. ~
[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Kifejezetten ennél az állománynál nincs, viszont az utóbbi évek során számos hivatásos szerv hosszú időintervallumú tagja voltam, különboző rendfokozatokkal. ~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Úgy gondolom, hogy sok tapasztalattal rendelkezem a rendvédelmi pályán belül, megjártam hideget, meleget, és szerintem mindenféle akadály nélkül tudnám végezni a nekem kiszabott feladatokat, valamint szeretek csapatban dolgozni, könnyen meg tudom magam értetni az emberekkel, ami ehhez a szakmához elengedhetetlen. ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ A Nemzeti adó- és Vámhivatal rendkívül széles hatáskörrel rendelkezik, mint például az alaptörvények betartatása, illetve adóigazgatási jogköre van ennek a szervnek. ~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Abban az esetben, ha a helyzet és a körülmények úgy kívánják meg, az ellenem irányuló nonverbális támadások esetén is felszólítás mellett az adott kényszerítőeszközt alkalmazhatom, súlyossági fokok szerint. ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Teljes születési nevem Joshua Dietrich Shepherd, 1989 novemberében születtem a San Fierroi kórházban, makk egészséges gyermekként. Édesanyám, Teresa Shepherd rendkívül szigorú neveltetésének köszönhetően mindig jó irányba tereltem életemet, már kisiskolás koromban is tudtam, hogy rendészeti pályán szeretnék elhelyezkedni ha beköszönt a nagy betűs élet. Édesapámat sajnos nem volt szerencsém megismerni, viszont az atyai tanácsokat édesanyám is adagolta belém életem során. Az általános iskolában nem voltam egy problémás gyermek, a tanulmányaimmal is szerencsére minden rendben volt. 2004-ben jelentkeztem a San Fierroi Rendészeti Akadémiára, ahol a hivatásérzetemnek köszönhetően jelesen vittem végig a tanulmányaimat az iskolában, az érettségit mindenféle gond nélkül letettem. Az iskola végeztével több rendvédelmi szerv tagja is lehettem, huzamosabb ideig, mint például az NNI és az ORFK, valamint sikerült a kamatoztatott tudásomat évekig a Terrorelhárítási Központnál, magas beosztásban. Pár évvel ezelőtt, édesanyám halála előtt egy hónappal leszereltem, ennek köszönhetően a pályafutásom rövid ideig megszűnni látszódott, viszont most szeretném folytatni mindenféleképpen amit elkezdtem. ~