H
haosdragomk7csk
Neved:
< Josh Elizabeth >
A ban időpontja:
< 2019.05.26 17:35:55 >
A ban időtartama:
< 11 év (örök) >
Neve, aki bannolt:
< Ryan >
A ban oka:
< Keress fel tisztázásért >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Nos, Ez a bann pontosan fél éve történt. Én úgy érzem, hogy ez a bann jogtalan. Így történt a bann: Egyik Reggel felmegyek a szerverre és játszom. Ryan oda jön hozzám hogy lenne itt pár dolog. Full értetlen fejjel nézem, hogy mit tettem (a haverok is ott voltak). Aztán leírja Ryan hogy valami nem fix nálam. Délelőtt elmentem otthonról és mire haza jövök és délután 5 óra után fellépek a szerverren egy keress fel tisztázésért bann fogad. Na mondom felmegyek ts3 ra megbeszélni, hogy ez mégis micsoda. Fellépnék ts re és egy pmodi munka semmibe vétele bann fogad engem és a 2 haveromat amikor soha az életbe Pmodik nem voltunk seelv-n, ja és + egy VPN bann amikor azt se tudom hogy kell vpn használni és nem is használnék mert minek lassítsam a saját netemet azzal a programmal. Szóval ezzel a bannal annyit kérnék hogy nézzétek át és hadd beszéljek ezzel egy nagyobb szintű adminnal ts en, mert ez egy hatalmas félreértés ami történt. Köszönöm előre is a lehetőséget ha megkapom (a beszélgetésre a lehetőséget). >