Elfogadva Josey Wales - Spinak

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Wezli

Barangoló
2019. 01. 10.
99
778
29
Air-day
zoldlogo.png

Neved:
< Josey Wales >

A ban időpontja:
< 2019-01-24 19:03:14 >

A ban időtartama:
< Örök >

Neve, aki bannolt:
< Spinak >

A ban oka:
< Keress fel TeamSpeaken! [Frakció dolgok] >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Azóta eltelt több mint másfél év és egykori leadertársammal újra rp-zni szeretnénk LV-n. A dolgok egész jól mentek anno, októberben elkezdtük a Vagos MC-t, novemberben megnyertük az fk pályázatot és scriptelt frakcióként folytattuk. Kb. december 15.-ig gördülékenyen ment minden, utána kezdett inaktívvá válni a frakció. Tudjuk hogy ez volt a tét mikor elvállaltuk a frakció vezetését,de az élet közbeszólt és nem maradt rá szabadidőnk.(egyetem szesszió,meló stb.). Január vége fele át szerettük volna alakítani a frakciót, a névváltások is megvoltak már és akkor jött a ban. Ott hibáztunk hogy nem próbáltunk többször elérni téged TS-en, 2-3x alkalmi több órás várakozás után a váródban elhanyagoltuk a dolgot és elfelejtődött. Ez volt az első bannunk, nem vagyunk olyan játékosok akiknek gyakran meggyűlne a bajuk a szabályzattal. >

Spinak

Fórum Császár
Very Important Person
2019. 01. 06.
1 936
918
Budapest
V4 karakter
Roger Sean
LV karakter
Roger Sean
V2 karakter
Roger Sean
Nekem ez kicsit fura, hogy pont mind a kettőtöknek lett egyszerre IRL gondja, de ez előfordul. Miért nem bíztatok meg mást a frakció vezetésével akkor?

Wezli

Barangoló
2019. 01. 10.
99
778
29
Air-day
December közepe volt. Nekem az egyetemen jött a szesszió, leadertársamnak meg a meló kavart bele a dolgokba. Nem volt megfelelő ember a leaderi pozició betöltésére a kis 5-7 tagú csapatunkban. A frakció kb. 5 hetet volt inaktív december 15 és január 24 között. Ekkor jött a ban. Január végén voltak fk fejlesztések ha jól emlékszem amiben terveztük volna kicsit alakítani a frakciót és újra elkezdeni az RP-t.

Spinak

Fórum Császár
Very Important Person
2019. 01. 06.
1 936
918
Budapest
V4 karakter
Roger Sean
LV karakter
Roger Sean
V2 karakter
Roger Sean
A banotokat levettem, jó szórakozást!

• Tetszik
Reactions: Wezli
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.