Josephine R Grow jelentkezési lapja

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

minivodeed

Újonc
2023. 01. 18.
17
0
V4 karakter
Josephine R Grow
Magyar-Honv-ds-g-Logo.png

SEE CITY HONVÉDSÉG - JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY

Figyelem, az alábbi kérdésekre igyekezz legjobb tudásod szerint, értelmes, kerek, egész, bő mondatokban válaszolni! Kérünk, mindenhova valós adatokat adj meg! A jelentkezési lapod az általad megadott válaszokból, illetve fogalmazási képességedből, valamint a kérdésekre adott helyes válaszaid alapján lesz elbírálva.

fejl-c2.png

I. OOC Információk

Az első részben Rólad mint játékosról szeretnénk pár alapvető információt megtudni.
fejl-c2.png

Hogy hívnak?
Gergő

Hány éves vagy?
17

Mióta játszol a SeeMTA V4 szerverén?
2023. 08. 14.

Hány játszott perced van?
21 816

Miért pont téged válasszunk?
Véleményem szerint azért mert jól tudok dolgozni csapatban illetve mindig próbálkozok a legjobb tudásom szerint el járni. Mindig kérdezek ami nem megy illetve próbálok mindenkinek segíteni ha valami nem megy és én véletlenül tudok benne segíteni. Mindig törekszem hogy jó véleménnyel legyenek felém az emberek és minél több ismerősöm legyen és mindig próbálok a leggyorsabban beilleszkedni egy adott közösségbe

Naponta átlagosan hány órát tudnál aktívan eltölteni a szerveren?
napi olyan 3-5 óra

Tudnál teljesíteni heti 1000 percet, melyet a frakcióra kéne szánnod?
igen

Mesélj magadról pár mondatban! Írj pár sort magadról, amelyben bemutatod magad!
Gergőnek hívnak 17 éves vagyok és program fejlesztő és teszternek tanulok. 9 éve focizom amatőr szinten. Hobbym az csak a polgár őrködés meg néha kimegyünk lőtérre meg airsoftozni. 4,5 éve rpzek. Vannak olyan napok hogy semmihez nincs kedvem meg vannak olyan napok hogy bármire vevő vagyok.

Miért szeretnél a Honvédséghez csatlakozni?
Azért szeretnék mert régen édesapám is volt honvéd meg maga engemet mindig is érdekeltek a fegyverek meg maga a honvéd életmód. Én GTAV rp-ben kezdtem és ott nem volt ilyen hogy honvédség ezért kiszeretném magamat próbálni hogy milyen lenne. A szerveren több célom is van és az egyik az hogy honvéd legyek mert különlegesnek tartom a frakciót illetve még életembe nem voltam honvéd és kíváncsi vagyok milyen lenne

Rendelkezel rendvédelmi múlttal? Ha igen, melyik rendvédelmi frakcióban voltál már?
nem de voltam a rendörségi akadémián és az utsó vizsgán megbuktam

Írj magadról 3 pozitív, valamint 3 negatív tulajdonságot!
pozotiv: segitőkész, türelmes vagyok, mindig törekszem a legjobb tudásom szerint cselekedni
negativ: szó kimondó vagyok, nem mindig veszek mindent komolyan, néha túlságosan is nagyra teszem magamat amikor nem kéne

Rendelkezel Teamspeakkel, valamint működő mikrofonnal?
igen

Milyen frakcióban voltál korábban a szerveren? Mennyi időt töltöttél el ott? Miért léptél ki?
rendőrség (akadémia második vizsgán megbuktam(2hét))
OKF max 2 hétig voltam (inaktiv voltam ezért rugtak ki)
fix and drive 26 aktiv napom volt (nem tudtam volna teljesiteni a vizsgák miatt a heti minimumot)

Voltál már korábban adminjailben? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
van még 2db jail amit nem mutat mert több mint 1 éve voltak azok egy OKF fk jump illetve db, nonrp

Voltál már kitiltva? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!

Volt korábban névváltásod? Csatolj egy képet az UCP-dről!

fejl-c2.png

II. IC Információk

Ebben a részben a karakteredről szeretnék általános információkat megtudni.

fejl-c2.png

Teljes név: Josephine R Grow
Születési hely, idő: 2000, 04. 11. Los Santos
Anyja neve: Josephine Jesica
Bejelentett lakcím: BlueBerry iparipark
Állampolgársága: Magyar
Személyigazolvány száma: 918451IG
Neme:
Családi állapota: szingli
Testmagassága (cm): 170
Testsúly (kg): 55
Telefonos elérhetőség: +38-76-292-4588
E-mail cím: Josephine-R.00@gmail.com

fejl-c2.png

III. Képzettségek és korábbi munkahelyek

Ebben a részben a karaktered képzettségére, illetve korábbi munkahelyeire vagyunk kíváncsiak.

fejl-c2.png

Középfokú iskolai végzettség: van
Intézmény neve, ahol középfokú tanulmányait megszerezte: San Fiero Police Department Sencondary School
Ha van felsőfokú iskolai végzettség: van
Intézmény neve, ahol felsőfokú tanulmányait megszerezte: San Fiero Medical Univerity
Nyelvismeret: magyar, német, angol
Megszerzett szakmák, illetve egyéb képzettségek: rendőri képzés/akadémia, orvosi diploma
Korábbi munkahelyek: OKF, Fix and drive, rendőrségi akadémia
Ha rendelkezik járművezetői engedély kategóriákkal, azokat sorolja fel: B kategoria

fejl-c2.png

IV. Előélet, illetve egyéb szerzett engedélyek

Az alábbi részben karaktered előéletére, illetve az általa megszerzett engedélyek után érdeklődünk.

fejl-c2.png

Volt már Ön ellen büntetőeljárás? Ha igen akkor sorolja fel!
nem volt

Volt már Ön ellen szabálysértési eljárás? Ha igen akkor sorolja fel!
nem

Volt már Ön bírósági idézésen, akár tanúként akár vádlottként? Ha igen akkor írja le pontosan ennek indokát!
nem

Volt már korábban bevonva vezetői engedélye?
nem

Volt már korábban vezetéstől eltiltva?
nem

Rendelkezik-e érvényes fegyverengedéllyel? Ha igen akkor írja le az ahhoz tartozó fegyverek sorozatszámát és típusát!
nem rendelkezem

Szolgált már korábban a See City Honvédség állományában? Ha igen akkor írja le milyen beosztáson és rendfokozaton?
még nem

fejl-c2.png

V. Honvédséggel kapcsolatos kérdések

Az utolsó részben arra vagyunk kíváncsiak mennyire vagy tisztában Honvédség feladatkörével.

fejl-c2.png

Mik a Honvédség főbb feladatai?

Az ország belterülete védelme illetve a civil állampolgárok védelme, a terror cselekményeg megállítása a légtér tisztán tartása és a rablások megakadályozása

Sorolja fel az altiszti rendfokozatokat!
őrmester, törzsőrmester, főtörzsőrmester

Mit kell tenni, ha egy katona találkozik felettesével?
Tisztelegni és erőt egézséggel köszöni

Mi a Honvédség 3 fő haderőneme?
vizi haderő
földi haderő
légi haderő

Támaszponton belül tartózkodik, amikor sürgősségi rádión keresztül a Honvédséget vételezik tűzharchoz, azonban jelenleg nincs rangidős személy aki kitudná vezényelni az állományt. Mit tesz ebben az esetben?
A sürgősségi rádión keresztül vételezném hogy jelen pillanatba a honvédség nem elérhető mivel nincs rangidős személy aki ki tudná vezényelni az állományt a helyszínre, megértését köszönöm

Mit tesz, ha észleli, hogy a támaszpontra beszökött egy civil személy?
Elsősorban felszolitom hogy hagyja el a területet mert civil embernek a belépés tilos, amennyiben nem hajlandó a többszöri felszolitásnak eleget tenni ebbe az esetben előállítom rendőri utasitásának semmibe vétele miatt illetve rádión is szolnék hogy egy beszökött egy civil és nem volt hajlandó távozni többszöri felszolitás ellenére se ezért előállítom

Ön műveleti területen helyszínbiztosító feladatot lát el, majd észleli, hogy egy civil személy nem hajlandó elhagyni a helyszínt. Mit fog tenni ebben az esetben?
Elsősorban felszolitanám hogy hagyja el a területet és ha harmadik felszolitás után se akarja megtenni akkor előfogom állítani rendőri utasításának semmibe vétele miatt és sürgősségi rádion kérvényeznék egy rendőrsi egységet akik kihalgatják majd kiosztják a jogos büntetést persze előtte elmondom az egységnek az indokot meg hogy miket válaszolt ha válaszolt

fejl-c2.png

Kijelentem, hogy fenti jelentkezési lap az én szellemi termékem, továbbá a jelentkezés során az igazat, és csak is az igazat írtam. A jelentkezési lap megírása során külső segítséget, valamint mások jelentkezők lapját nem használtam fel.

Kelt: Tierra Robada, 2024. 11. 02.
Aláírás:
JOsephine R Grow

_Foxii_

🕊 Ami nem öl meg, az megerősít. 🕊
2020. 11. 24.
282
1 041
V4 karakter
Marcos Luchese
Szia! A perced rendben van, de amit az elején láttam attól kicsit félek, mert nem nagyon sikerült egy hónapig bent maradnod egy frakcióban sem. Valamint a lapod sem lett annyira meggyőző így én nem támogatom jelen pillanatban a frakcióhoz való csatlakozásodat.

sCoolby

Kapucni van rajta, mert felette mindig esik 🌧️
SzerverAdmin
v4
2020. 01. 07.
1 322
894
Nyíregyháza
V4 karakter
Vincent Luchese
LV karakter
-
V2 karakter
-
yrBgERtv2.png

SEE CITY HONVÉDSÉG

Tisztelt jelentkező!

Értesítem hogy a Honvédséghez beadott jelentkezési formanyomtatványát feldolgoztuk és elbíráltuk. Sajnáljuk de a jelentkezése nem felelt meg az előírt feltételeknek.!

OOC: ((A lappal különösebb probléma nincs, azonban eddig egyik frakcióban sem tudtál huzamosabb időt bentmaradni és ez nem biztató. Mutasd meg kitartásod és a jövőben próbálkozz újra.))

Üdvözlettel:
Vincent Luchese Vezérezredes

SCH Hadkiegészítő parancsnokság.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.