Elutasítva Joseph Sheep - Trinton (helyette teszem ki)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Otto Way

Újonc
2020. 08. 08.
39
9
V4 karakter
Otto Way
LV karakter
Srecko Pesic
V2 karakter
Gates Tommy
zoldlogo.png

Neved:
< Joseph Sheep >

A ban időpontja:
< 2021-05-03 >

A ban időtartama:
< 2030-12-31 >

Neve, aki bannolt:
< Trinton >

A ban oka:
< Közösségrombolás, adminnak való hazudás. @Trinton. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Szerénykedve, viszont nagyobb lelkesedéssel arra a döntésre jutottam, hogy megpróbálkozok ismét egy unban kérelemmel. Amikor ez az eset történt május elején, akkor abban a pillanatban nem gondoltam bele, hogy milyen undorító és egyben visszataszító dolgot követek el játékostársam, illetve veled szemben. Most már így utólag rághatom magam rajta, de olyan szempontból teljesen felesleges, hogy ez már nem visszafordítható. Nyílván teljes mértékben jogos a szankció, ami számomra kiosztásra került, viszont szeretnék élni egy utolsó eséllyel, természetesen amennyiben ez lehetséges. Tudom, sokat kéne, illetve kell is bizonyítanom ahhoz, hogy ilyet nem tennék többet, mivel már nem nulláról, hanem minusz egyről indulok. Belátom, ez tényleg nem elfogadható viselkedés volt, amit képviseltem ebben a kis időben, amennyit játszottam, illetve szerepjátékoztam. Szeretném megmutatni, hogy képes voltam változtatni a szerverhez való viszonyulásomon. Ha netán megadódna ez a csekély esélynyi lehetőség, minden erőmmel azon lennék, hogy beigazolhassam a változásomat a szerver, illetve a játékostársaim felé. Nem utolsó sorban odafigyelnék arra, hogy még véletlenül se forduljon velem elő mindaz, ami miatt most a kitiltásomat töltöm. Elnézést kérek ismét az ügyben érintett felektől, akiknek kárt tettem a játékélményében, illetve tulajdonukban, különösen tőled, amiért nem vallottam be az igazat. Remélem számíthatok a támogatásodra, abból a szempontból, hogy bizonyíthassam változásom a szerver irányában. Nem szeretném tovább húzni a szót, így köszönöm szépen előre a válaszod. További szép estét! >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.