Joseph Monroe - Rossi

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

LLecram0790

Újonc
2019. 05. 26.
54
28
Pécs
V4 karakter
Jessica Monroe
LV karakter
Joseph Monroe
V2 karakter
Monroe Tachyon
zoldlogo.png

Neved:
< Joseph Monroe >

A ban időpontja:
< 2022-12-12 >

A ban időtartama:
< 2030-01-01 >

Neve, aki bannolt:
< Rossi >

A ban oka:
< Eventes item csomagtartózása [PK - nem adta vissza; 3x368] >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Előszőr is sajnálom,hogy elvettem a sráctól az itemeket,tudom ez nagy hiba volt mert ilyet tilos és ő nehezen szerezte meg ezeket,de hibáztam és úgy gondolom,hogy ez alatt a fél év alatt ami eltelt volt időm átgondolni,hogy ez a szerver nekem sokat jelent és igenis szeretném folytatni,nem szeretném abbahagyni,bár nemtudom kapok-e egy utolsó esélyt.. Nagyon megbántam amit tettem,ha valahogy jóvá tehetném akkor megtenném,csak hogy újra játszhassak,mert őszintén megmondva hiányzik ez a közösség,és jók voltak azok a pillanatok amiket ezen a szerveren át éltem,és kérlek téged Rossi,hogy nézd el nekem ezt a hibát,ha kaphatnék egy utolsó esélyt,ilyen soha többet nem fordulna elő,és nagyon oda figyelnék,hogy mit is teszek. Köszönöm,szép estét! >

Borisz

borisz@see-game.com
Manager
2019. 01. 06.
4 681
12 236
26
Budapest
armin.kim
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png
Kedves témaindító,
↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra. 🥳

↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni. Ezért minden unban kérelem most lezárásra kerül és áthelyezzük a lezárt témák közé.

↳De ne ijedj meg, ez nem azt jelenti, hogy elutasításra került a kérelmed! Nyugodtan nyiss egy új témát, az új minta szerint. 😊

Sok sikert kívánunk! 🤩

Megértésed köszönjük,
SeeGame Vezetőség

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.