- 2020. 06. 02.
- 78
- 106
- V4 karakter
- Pamela Watts
- LV karakter
- Pamela Watts
- V2 karakter
- Joseph Miguel
Jelentkezési formanyomtatvány
OOC rész
[#1] Neved?
< Pisti.- >
[#2] Mesélj magadról olyan információt amit szerinted érdemes lehet tudni rólad? (minimum 7 összeszedett mondat!!)
< Sziasztok! Pistinek hívnak, jelenleg 14 éves vagyok, 3 hónap múlva leszek 15 éves. Viszonylag régóta RP-zek, a SeeMTA V2 szerverén nemrég kezdtem el jászani. Mindenképpen egy rendvédelmi frakcióba szeretnék bekerülni, hisz itt is RP Tapasztalatot tudok gyűjteni, illetve mégjobban megtudom ismerni a szervert. Érden élek, közepes tanuló vagyok, imádok az állatokkal foglalkozi. Rendészeti ágon szeretnék továbbtanulni, ezért is választottam a NAV-ot. Nagyon barátságos vagyok, könnyen tanulok. Tudom, hogy nagyon kevés játszott percel rendelkezem, de szerintem nem ez a fontos. A See Game System szerverein aktívan játszom, idáig főleg LV-n játszottam, a barátaimmal, csak kitiltották őket, így elévült. Rendelkezem rendevédelmis múltal, másik szerverekről, illetve adminisztrátor is voltam már, máshol, így tudok csapatban dolgozni, tudom mi az a csapatmunka.>
[#3] Jelenleg hány játszott perced van?
< Még csak 450 percem van. >
[#4] AdminJail-ről, kitiltásokról, illetve előző neveidről UCP képet csatolj!
< Kattints ide! >
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?Mennyi időt tervezel a frakcióban tölteni és ez idő alatt hol képzeled el magad ?
< Szeretnék egy olyan közösségbe tartozni, ahhol mindenki ismer mindenkit. Szeretnék töb tabasztalatot szerezni RP terén, illetve megismerni IC Karaktereket. Szeretném elvinni minimum hadnagyig, és maradni, amíg lehet. Kilépni nem tervezek. >
[#6] Miért téged válasszunk?
< Azt gondolom, hogy egy őszinte, csapatjátékos srác vagyok. Segítek, amiben és ahhol tudok, akárkiről van szó. Eléggé aktív is vagyok, könnyen tanulok. Vevő vagyok bármikor bármilyen RP Lehetőségre. >
[#7] Voltál már Rendvédelmi frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben és mi volt a távozásod oka?
< Nem, a SeeMTA Szerverein még nem voltam rendvédelmi frakcióban. >
[#8] Szerinted mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladata?
< Határellenőrzések lebonyolítása, adóügyek kezelése. >
[#9] Mennyit tudnál aktív lenni? ( hétköznap - hétvégén )
< Hetköznep átlagosan: 3-4 órát, hiszen tanulok. Hétévégén: 5-6-7 rákat is akár. >
[#10] Milyennek gondolod magad? Szerinted milyen a jellemed? (minimum 10 összeszedett mondat!!)
< Én magamat egy kedves, tisztelettudó, barátságos srácnak tartom. Segítek mindenben, illetve tanítani is szeretek. Mindenkinek magdom a tiszteletet, de el is várom. Amennyiben hibát követek el, vállalom a felelősséget, illetve a szankciót is érte. Könnyen tanulok, illetve ismerkedem. Néha lusta vagyok, főleg, ha olyan feladadtot kapok, amit nem szívesen végzek el. Szeretek vezetni, IRL és IC Is. Álltalában akkor vezetek, amikor a nagypapámmal vagyok. >
[#11] Hogyan tudsz csapatban dolgozni? Szerinted fontos a csapatmunka? Ha nem miért?
< Én szeretek, és tudok is csapatban dolgozni. A csapatmunka fontos, hiszen megkönnyítjük egymás dolgát, és segítjük is egymást ezzel. >
[#12] Szerinted számít a kor? Milyennek gondolod a kor alapján való megítélést?
< Szerintem nem a kor számít. Lehet egy 10 éves is sokkal értelmesebb mint egy 20 éves. Én nem szeretek kor alapján ítélni, hisz ahogy előbb említettem, más dolgok számítanak.- >
IC rész
[#1] Jelentkező teljes neve:
< Joseph Miguel. >
[#2] Jelentkező születési helye, ideje:
< 1972.06.19, Las Venturas. >
[#3] Anyja neve:
< Bella Miguel. >
[#4] Érvényes személyi igazolványáról, jogosítványáról másolatot csatoljon!
< Ide katints! >
[#5] Előző munkahelyei [ távozás oka(i) ]:
< Még nem volt, évek óta a buszsofőrként tevékenykedek. >
[#6] Miért pont Önt válasszuk?
< Másik városban voltam a rendőrség aktív tagja, rendelkezem a megfelelő tapasztalatokkal. >
[#7] Ismertesse a Nemzeti Adó-és Vámhivatal feladatát!
< A NAV Lebonyolítja a következő feladatokat: Határellenőrzés, adóügyek kezelése, illtve azok intézése. >
[#8] Milyen feladatkört képzel magának az állományon belül? Hova szeretne eljutni?
< Pénzügyőr feladatkörre gondoltam, és tiszti tagálományba szeretnék tartozni a későbbiekben! >
[#9] Meséljen magáról! (10 összeszedett mondat!!)
< Joseph Miguelnek hívnak. 1972.06.19.-én születtem Last Venturasban. A tanulmányaimat Las Venturon bellül végeztem. Édes apám halál után költöztünk Los Santosba, itt folytattam az életem édesanyámmal. Azonnal állást kerestem, és a buszsofőr-i pozíciót vállaltam el. Alkalmanként foglalkozom kertészkedéssel is, de nagy teret fordítok az állatokra is. Imádok még autókkal, motorokkal foglalkozni, néha bütykölöm is őket. Soha nem kevedrtem még illegális dolgba, és azután sem fogok. A rendvédelemhez való kötődésem édesapámtól örököltem. >