Joseph Jules jelentkezése a(z) Redline Auto Serviceshez.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Ad4m1208

Újonc
2019. 06. 15.
11
6
LV karakter
Joseph Jules
V2 karakter
Varga Gyorgy
g6ihL4y.png

Teljes neve:
< Joseph Jules >

Születési helye, ideje:
< Las Venturas Medical Center, 1998.04.15 >

Édesanyja lánykori neve:
< Laura Jules >

Jelenlegi lakcíme:
< Las Venturas - Fort Carson Motel 888. >

Hány éve él a városban?:
< Lassan 2éve >

Miért szeretne nálunk dolgozni?:
< Ki szeretném magam próbálni olyan helyen ahol jó a közösség és a csapat is. Egy jó fej, jó szívű fiatalsrácnak gondolom magam. Aki él és hal a családjáért és az autókért. >

Miért érzi magát alkalmasnak erre az állásra?:
< Szerintem meg van bennem az az ambíció amibe sok emberbe nincs. Érett vagyok erre a feladatra, megfelelő fizikummal is rendelkezem. Minél könnyebben szeretnék beilleszkedni egy új közösségbe. Imádok csapatmunkába dolgozni, imádok segíteni az embereknek,hogy ha persze elfogadják a segítségemet. >

Dolgozott-e már valaha szerelőként?:
< Még Gyermekkoromban nagyon sokat segédkeztem apukám szerelő műhelyében. Tehát valamennyi tapasztalatom van a szereléssel kapcsolatban. >

Előző munkahelye(i):
< Postás, Nagykerfutár >

Rendelkezik-e érvényes vezetői engedéllyel?:
< igen >

A jelentkező nyilatkozata:

Kijelentem, hogy a jelentkezési lapon szereplő adataim hitelesek, továbbá elfogadom a
szervezet szerződési feltételének minden pontját.

Jelentkező Aláírása:

< Joseph Jules >

dmbg9Hw.png

Játszott perceid:
< 10300percem van jelen pillanatban a SeeMTA V3 Las Venturas szerverén. >

Eddigi frakcióid:
< Még nem volt >

Jelenlegi frakciód:
< Jelenleg nincsen frakcióm, civilként tevékenykedem >

Mióta RP-zel?:
< 3-4éve >

Miért szeretnél szerelő lenni nálunk?:
< Mert még nem voltam sehol sem szerelő ezért ki szeretném próbálni magam hogy hogyan tudnék szerepelni. Szeretnék egy remek közösség tagja lenni ahol lehet szórakozni is közbe. Szeretnék a hosszú nap után kicsit kikapcsolódni, RP-zgetni,avagy szerelgetni. >

Miért pont téged válasszunk?:
< Szerintem megvan bennem a kellő ambíció ami egy ilyes fajta frakcióhoz kell. Szeretek ismerkedni, igaz kicsit nehézkesen megy,de megpróbálom a csapatba való beilleszkedést. >

Hányszor voltál jailben? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< https://imgur.com/a/HNc8VDI >

Voltál már banolva a szerverről? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< https://imgur.com/a/pVioYRc >

Eddig történt névváltásaidról csatolj képet: (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< https://imgur.com/a/8QrOfdA >

Voltál-e már szerelő?:
< Nem még egyszer sem voltam szerelő sehol sem. >

Mennyi idős vagy?:
< 15 de nem sokára töltöm be a 16-ot. >

Mióta játszol a Las Venturas szerverén?:
< 1-2éve kb kisebb kihagyással. >

Használsz-e TS3-at?:
< Igen használtam már. >

Használsz Facebook fiókot?:
< Igen rendszeresen használom. >

Naponta mennyi időt tudsz a frakcióval foglalkozni:
< 5-6órát naponta tudnék a frakcióval foglalkozni. De ezt sajnos nem tudom állandóan tartani a kezdődő suli végett tehát ha egy kicsit kevesebet tudok aktív lenni az azért van mert tanulok. >

Délelőtt vagy délután lennél inkább aktív?:
< A szünetekben mind a kettő opció tökéletes de suli időszakban inkább délután/este tudnék aktívkodni. >

Tagfelvételi tájékoztatóban szereplő lehetőségek közül, melyiket tudod teljesíteni?:
< 1-es >

Pár mondat magadról ( 5-6 mondat ):
< Sziasztok, Ádámnak hívnak 15 éves vagyok lassan töltöm a 16. életévemet. Győrben születtem és annak környékén lakom most is. Elektronikai technikus szakmát végzem a Págisz nevű iskolában. Lassan 4éve RP-zem kisebb nagyobb kihagyással mert volt olyan időszakom amikor szinte semmihez sem volt kedvem. Szabad időmben általában a haverokkal játszom amikor csak tudok és ez a hobbim is. >

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
Reactions: patrik1017

KOZKA

Fórum Mester
2019. 06. 30.
1 573
993
Taktaharkány
V4 karakter
Denis_Twain [banned]
LV karakter
Theodore_D_Xavier
V2 karakter
❌
Szia . A Linkeket elrontottad amíg nincs kijavítva addig Nem támogatom !

Edit : Na így már egy szép lap , Sok Sikert !

Utoljára szerkesztve:

Makó

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 10.
748
566
31
New York
V4 karakter
Mako Szabolcs
LV karakter
Mako Brassco
V2 karakter
Mako Szabolcs
Próbának nem lenne rossz, viszont kevés a perced. Ezen tudsz javítani. Sok sikert.

Bowi

Aktív fórumozó
Támogató
2020. 06. 27.
271
240
V4 karakter
🥀
LV karakter
Lucio Escudero🥀
V2 karakter
🥀
Szerintem is elég kevés a játszott perced de ha tudnád tartani azt az időt ami leírtál aktivitásnak akkor Sok sikert.

Brian

Fórum Császár
Very Important Person
Támogató
2019. 01. 10.
1 824
965
LV karakter
Brian Taylor
V2 karakter
Brian Taylor
Gratulálunk, a lapod elnyerte a vezetőség tetszését, ezért továbbjutottál a TS meghallgatásra. Időpontja: 2020.08.26. 18:00 - Redline Váró.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Amennyiben tagfelvételkor a lapod elfogadásra kerül, és az ott megadott időpontban nem tudsz megjelenni a TS meghallgatáson, sajnos új időpontot nem áll szándékunkban adni, így nem kerülhetsz be a frakcióba. Legközelebb, újra kell próbáld a felvételt.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.