Teljes neve:
< Joseph Jules >
Születési helye, ideje:
< Las Venturas Medical Center, 1998.04.15 >
Édesanyja lánykori neve:
< Laura Jules >
Jelenlegi lakcíme:
< Las Venturas - Fort Carson Motel 888. >
Hány éve él a városban?:
< Lassan 2éve >
Miért szeretne nálunk dolgozni?:
< Ki szeretném magam próbálni olyan helyen ahol jó a közösség és a csapat is. Egy jó fej, jó szívű fiatalsrácnak gondolom magam. Aki él és hal a családjáért és az autókért. >
Miért érzi magát alkalmasnak erre az állásra?:
< Szerintem meg van bennem az az ambíció amibe sok emberbe nincs. Érett vagyok erre a feladatra, megfelelő fizikummal is rendelkezem. Minél könnyebben szeretnék beilleszkedni egy új közösségbe. Imádok csapatmunkába dolgozni, imádok segíteni az embereknek,hogy ha persze elfogadják a segítségemet. >
Dolgozott-e már valaha szerelőként?:
< Még Gyermekkoromban nagyon sokat segédkeztem apukám szerelő műhelyében. Tehát valamennyi tapasztalatom van a szereléssel kapcsolatban. >
Előző munkahelye(i):
< Postás, Nagykerfutár >
Rendelkezik-e érvényes vezetői engedéllyel?:
< igen >
A jelentkező nyilatkozata:
Kijelentem, hogy a jelentkezési lapon szereplő adataim hitelesek, továbbá elfogadom a
szervezet szerződési feltételének minden pontját.
Jelentkező Aláírása:
< Joseph Jules >
Játszott perceid:
< 10300percem van jelen pillanatban a SeeMTA V3 Las Venturas szerverén. >
Eddigi frakcióid:
< Még nem volt >
Jelenlegi frakciód:
< Jelenleg nincsen frakcióm, civilként tevékenykedem >
Mióta RP-zel?:
< 3-4éve >
Miért szeretnél szerelő lenni nálunk?:
< Mert még nem voltam sehol sem szerelő ezért ki szeretném próbálni magam hogy hogyan tudnék szerepelni. Szeretnék egy remek közösség tagja lenni ahol lehet szórakozni is közbe. Szeretnék a hosszú nap után kicsit kikapcsolódni, RP-zgetni,avagy szerelgetni. >
Miért pont téged válasszunk?:
< Szerintem megvan bennem a kellő ambíció ami egy ilyes fajta frakcióhoz kell. Szeretek ismerkedni, igaz kicsit nehézkesen megy,de megpróbálom a csapatba való beilleszkedést. >
Hányszor voltál jailben? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< https://imgur.com/a/HNc8VDI >
Voltál már banolva a szerverről? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< https://imgur.com/a/pVioYRc >
Eddig történt névváltásaidról csatolj képet: (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< https://imgur.com/a/8QrOfdA >
Voltál-e már szerelő?:
< Nem még egyszer sem voltam szerelő sehol sem. >
Mennyi idős vagy?:
< 15 de nem sokára töltöm be a 16-ot. >
Mióta játszol a Las Venturas szerverén?:
< 1-2éve kb kisebb kihagyással. >
Használsz-e TS3-at?:
< Igen használtam már. >
Használsz Facebook fiókot?:
< Igen rendszeresen használom. >
Naponta mennyi időt tudsz a frakcióval foglalkozni:
< 5-6órát naponta tudnék a frakcióval foglalkozni. De ezt sajnos nem tudom állandóan tartani a kezdődő suli végett tehát ha egy kicsit kevesebet tudok aktív lenni az azért van mert tanulok. >
Délelőtt vagy délután lennél inkább aktív?:
< A szünetekben mind a kettő opció tökéletes de suli időszakban inkább délután/este tudnék aktívkodni. >
Tagfelvételi tájékoztatóban szereplő lehetőségek közül, melyiket tudod teljesíteni?:
< 1-es >
Pár mondat magadról ( 5-6 mondat ):
< Sziasztok, Ádámnak hívnak 15 éves vagyok lassan töltöm a 16. életévemet. Győrben születtem és annak környékén lakom most is. Elektronikai technikus szakmát végzem a Págisz nevű iskolában. Lassan 4éve RP-zem kisebb nagyobb kihagyással mert volt olyan időszakom amikor szinte semmihez sem volt kedvem. Szabad időmben általában a haverokkal játszom amikor csak tudok és ez a hobbim is. >
Utoljára szerkesztve: