- 2019. 01. 26.
- 77
- 20
- V4 karakter
- Xavier Yates
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<<Levi-nek hívnak ,jelenleg 16 éves vagyok.A Szerveren az IN-Game nevem Joseph N Froys >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 88255 perc >>
Mi az SGH feladata?
<<
Az SGH feladata az hogy bármiben amiben csak tud, segédkezzen annak a játékosnak/játékosoknak akinek panasza van. Illetve ha a játékos betanításra szorul akkor abban az SGH tud segíteni.
>>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretnék segíteni a játékosoknak, adminoknak és ezzel örömet okozva nekik, és magamnak is. Szeretnék segíteni a játékos társaimnak olyan kérdések megválaszolásával amiket esetlen még nem tudnak, és a válaszaimmal esetleg majd később tudnak tanulni a RolePlay-ban is. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Úgy gondolom méltó lennék admisegéd-hez, sok tapasztalatom van, tudom a szerverszabályzatot, és tudnék mindenben segíteni az adminokat/játékosokat.>>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<<Hétkoznaponként 3-4 órát tudnék, hétvégén pedig ez emelkedne. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Igen voltam sajnos egyszer kitiltva 3 hónapra. (2 ban nem volt jogos meglett beszélve ts-en.) https://imgur.com/a/FlmZ86f >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen voltam kétszer. https://imgur.com/a/eqjp4Mt >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Negatív:
-Van, hogy hirtelen tudok ingerült lenni
-Kritikus.
-Szókimondó vagyok.
Pozitivúm:
-Határozott
-Céltudatos
-Türelmes >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Nem szeretnék adminisztrátor lenni, azért mert nagy teher lenne számomra, és nagy felelőséggel jár. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Úgy magyaráznám el egy kezdő játékosnak hogy: Elsőnek leírnám neki a legalapabb szabályokat, ezután pedig leirom neki hogy egy olyan szerver, ahol úgy kell viselkedni/cselekedni és gondolkodni mint irl ,mivel a való életre alapszik az egész, vannak szabályok amiket BE KELL tartani, ha nem tartod be szankciót adhatnak érte. Elmagyaráznám hol tud iratokat kiválatni és munkát felvenni, f11-el találsz a térképen,majd ott felveszed a munkát és elmész a munkahelyre(ikon jel a térképen) ahol pénzt tudsz keresni. És ha bármiféle kérdése van nyugodtan írjon pm-et. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Szia ! Nekem nincs jogosultságom ehez, egy 1-es adminisztrátornak szóljál ez ügyben. És írd le neki hogy miért geteljen oda, kép/videó formájában. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
<< Szia ez ügyben nem tudok neked segíteni sajnos. ! De ha PP-s fegyver, és festett(skines) akkor írhatsz fórumon egy pk-t az adott személyre ha nem elérhető aki átvert, vagy ha elérhető akkor keress meg bizonyítékkal egy adminisztrátort. De ha nem pp-s és nem skines akkor ezzel nem tudnak mit kezdeni! >>
Utoljára szerkesztve: