- 2019. 01. 11.
- 42
- 24
- V4 karakter
- Thomas Freeman
- LV karakter
- Thomas Carter
- V2 karakter
- Noah G Ross
I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
~ Szilágyi Bence ~
[#2] Korod:
~ 15 ~
[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ a SeeMTA 2018 eleje óta játszok csak V2 nem nagyon voltam eddig aktiv. 7300 percem van. ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ https://imgur.com/a/BD2MExV ~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Már rég szeretem volna a frackióhóz belépni csak eddig más szerveren RPztem. ~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ mert elég jól RPzek és szeretem ezt a pályát. ~
[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ 15éves vagyok szabad időmben nagy menyiségben gépezek és azon belül is a SeeMTA V2 szerverén szoktam játszani. ~
II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Jelentkező neve:IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
~ Joseph Freeman ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ San Fierro 1997.04.21. ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ A pénzügyi és a határ ellenörzése vagy védése az illegális szervezetek felderitése. ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Szép Napot Joseph Freeman vagyok Nemzeti Adó-és Vámhivataltól! Iratokat kérnék! ~
[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Nincs ~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Mert jól tudok ismerkedni kedves és megbizható vagy. ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ Határok védése és a pénzügyeket intézni ~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Ha ellenkezik vagy illegális dolog van nálla. ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Joseph Freeman vagyok 22 éves. San Fierro-ban születtem 1997.04.21.-én ide jártam Általános iskolámat és Középiskolámat is ahol Informatika szakon végeztem és le is érettségiztem mindenből 4-es re. Később ide költöztem Los Santos-ba ahol most is lakom. ~
myron válasza:Zárom/helyezem.
Moderátor által szerkesztve, ekkor: