Jelentkezési lap
Hogy hívnak(becenév+ig név), hány éves vagy?
<< Áronnak hívnak, IG nevem Joseph Barbaro. Pár heten belül leszek 16 éves. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 33,272 >>
Mi az SGH feladata?
<< A játékosok kérdéseire választ adni, segíteni őket. Az adminok munkáját megkönnyíteni a kissebb ügyek elintézésében. És a kérdések megválaszolásában. Valamint az új játékosoknak ismertetni a szervert, és segíteni belerázódni az RP-be. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretném hogy a szerveren minnél több játékos tisztában legyen az alap szabályokkal, és a válaszaimmal megkönnyítsem a játékot számukra. Valamint szeretném fontosabb feladattal eltölteni az időmet a szerveren, és sok ember segítségére válni. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Rengetek tapasztalatom van segéd pozícióban, többféle játékon és platformon jelenleg is adminisztrátori/segéd pozíciót foglalok el. Elég régóta játszok RP szervereken, valamint a SeeMTA-n is bár a játszott perceim nem ezt sugallják. Tisztába vagyok elég sok dologgal a szerveren. Az aktivitásom elég megfelelő úgy gondolom, valamint a kedvemtől független mindig kedves vagyok a játékosokkal. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Naponta akár 5 órát is. A hétvégéken csakis az esti órákban és korán reggel vagyok elérhető viszont. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< https://imgur.com/h8kqnhR Igen, sajnos egyszer kilettem tiltva. Egy pici háttérsztorit szeretnék adni róla viszont. Nem volt semmiféle rossz szándékom, egyszerűen figyelmetlenség miatt elínditottam az aranybank rablásának a minigame-jét, tűzoltó létemre. Nem jártam még az aranybankba ezelőtt (azóta kerülöm is egyébként) és nem tudtam mit merre találok, így sajnos a keresgélés közben kinyitottam a széfet. >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< https://imgur.com/L22tY4x Őszintén szólva, tudtommal voltam már jailben egy kis ideig de ezek olyan régen voltak hogy törlésre kerültek. >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Kedves vagyok mindenkivel, nem kezdek bele olyanba amit kis idő után annyiba hagyok azaz kitartó vagyok, és elég jó a memóriám. Sajnos hajlamos vagyok figyelmetlenség miatt bakizni, de ha valamit csinálnom kell akkor mindig teljes figyelemmel teszem a dolgom a szerveren a kitiltásom óta. Nem vagyok túl beszédes. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen teljes mértékben. Tetszik az adminisztrátorok feladatköre, és úgy gondolom megfelelnék ennek a feladatkörnek a beteljesítésére is. Szeretném a szerveren eltöltött időmet fontosabb dolgokra is felhasználni, úgy gondolom hogy akár az RPzésre fordított időmet is admin duty percekbe válthatnám nagy részben. Valamint adminként rengeteg új embert ismerhetek meg, és legfőképpen rengeteg új RP stílussal, és személyiséggel lenne esélyem találkozni amik akár a saját stílusom, gondolkozásom is megváltoztathatják jó értelemben. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Kezdetnek elmondanám neki hogy mivel ez egy roleplay szerver, úgy kell játszania mintha a való életben lenne, és köteles betartani a szerver szabályzatot aminek megszegése büntetéseket vonhat maga után, elmondanám neki hogy a fórumon hol találhatja meg a szerver szabályzatot. A roleplay fogalmát mindenképpen ismertetném vele. Miután megtalálta a szabályzatot, kiemelném a roleplay alap szabályait, valamint a főbb parancsokat mint például a /do, a /me és a /ame, valamint a /placedo-t, elmagyaráznám neki hogy hogyan és mikor használja ezeket a parancsokat. Utánna áttérnék az IC és OOC fogalmakra, valamint arra hogy a normális chaten csakis IC beszélhet, még az OOC chaten megengedett a játékon kívüli társalgás, a b betű lenyomása után. Az F11-el megnyitható a térkép, ahol láthatóak a főbb helyek mint például a pláza, a kórház és a városháza. A városházán feltud venni munkát ami egy remek kezdés a karakterének, kérésre elmagyarázom a teendőket a kiszemelt munkákban. De, a szerveren az alap munkákon kívül van esélye frakcióba csatlakozni, aminek 3 kategóriáját kiemelném, a rendvédelem, az egyéb legális frakciók és az illegális frakciók. A rendvédelmi szerveket a rendvédelem kategóriába találhatja meg, még a szerelőtársaságot, a közlekedési központot, a mentőszolgálatot, parkolás felügyeletet és a katasztrófavédelmet az egyéb legális frakciók kategóriában. Az illegális frakciókhoz tartoznak a bandák, maffiák és az egyéb büncselekmény szervezetek. Miután a lehetséges munkahelyeket ismertettem vele, megmutatnám neki a home-ot amit a home gombbal érhet el, és annak a füleit amiben fontos információkat talál a karakteréről, a vagyonáról, de a frakció fült is itt találja és egy pár beállításon is változtathat. Ha nincsen több kérdése az eddigiekről, elmondanám neki hogy bármikor fordulhat adminsegédhez minden kisebb kérdéssel, és ha lenyomja az F1-es gombot, megtalálhatja a tutorial videókat ami sok hasznos információt tartalmaz. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Megmondanám neki hogy adminsegédként nekem nincsen erre jogom, és muszáj lesz egy adminisztrátor segítségét kérni, de csak abban az esetben kaphat vhspawn-t ha valamilyen nyomós indoka van rá mint pl. bug. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
<< Heló! Sajnálom, de ezzel nem tudsz mit kezdeni, ugyanis figyelmeztetést nem lehet levenni a fegyverről és IC ügynek minősül az átverés. Még ha skines is, vagy van bizonyítékod arról hogy PP-vel lett megvéve, de a fegyvernek nem te vagy az első tulaja, akkor már nem számít PP-s itemnek, így nem történt szabálysértés. Annak érdekében hogy legközelebb ne ess bele ebbe a trükkbe, győzödj meg a fegyver állapotáról és figyelmeztetéseiről mielőtt megvásárolnád. >>