Josef Finesco Gavirra ---> Thorin O Sullivan [Dini]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

TheRealMajki

Újonc
2023. 07. 06.
16
22
22
V4 karakter
Eric P Vinzez
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Josef Finesco Gavirra

Panaszra tett személy InGame neve:
Thorin O Sullivan

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Az este folyamán már admin nem volt online ezért is írom a panasztételt, a történet rövid igazából ami a videón is látszik, farmokat szerettünk volna ellenőrizni de amikor ez az eset megtörtént nem volt semmilyen felszólítás, még csak ki akartunk szállni a kocsiból , de máris fegyvert fogtak rám és már lőtt. Látott egy mellényt és OOC levágta hogy mit akarunk csinálni. Semmi oka nem volt arra hogy farmoknál fegyvert rántson és lőjön.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/4fafl5

Megjegyzés:
-

Badar

Újonc
2019. 05. 05.
27
11
V4 karakter
Thorin Zeneli
LV karakter
Thorin Oakwood
Tisztán látszik a videón is hogy az után vettem a fegyvert elő miután teljesen kiszállt a kocsiból, mellény / fegyver ikon látható volt már akkor és karaktereiken is láttam. Körözés (volt vagy még van?) van az összes kocsimon / és karakteremen tegnap kb 8 - 9 óra óta. Ha meg nem veszem elő akkor amikor tettem, ram fogták volna csak és PG lenne.

Utoljára szerkesztve:

Dini

no mercy
2021. 09. 04.
730
1 723
V4 karakter
finley.horton
LV karakter
finley.horton
Semmiféle felszólítást nem kaptál, fegyvert sem rántottak előtted. Amint megláttad, hogy rendvédelmisek, egyből megkezdted a kivégzésüket. Feltételezed a karakteredről, hogy körözött, aztán bármiféle rendvédelmi személy elhalad melletted, akin " mellény / fegyver ikon látható " akkor azt egyből lőni kell?

• Vicces
Reactions: _Heimdall

TheRealMajki

Újonc
2023. 07. 06.
16
22
22
V4 karakter
Eric P Vinzez
Nem volt rajta körözés, ha MDC fotót kell akkor privátban tudom továbbítani a bíráló admin felé , viszont ahogy tudomásom szerint semmilyen felszólítás nélkül csak úgy nem kezdesz el lövöldözni.

• Vicces
Reactions: _Heimdall

Badar

Újonc
2019. 05. 05.
27
11
V4 karakter
Thorin Zeneli
LV karakter
Thorin Oakwood
De volt a QAI-16 rendszámú gépjárművemen körözés, le is tartoztatták akinek kölcsön adtam EKHSZSZ indokkal miután rátámadtunk egy egységre (Ez volt 8-9 között tegnap.). Én nem látom az MDC-t én nem tudom mikor van rajtam vagy nincs körözés. Frakcióval, SeeNion-nal foglalkozok. Meg látom őket és mit tudok csinálni? Nem tudom milyen indokkal érkeztek, de pár órával előtte lévő dolgok miatt szerintem megérthető amit tettem.

Dini

no mercy
2021. 09. 04.
730
1 723
V4 karakter
finley.horton
LV karakter
finley.horton
Hogy mit kellett volna csinálod? - Megbizonyosodni arról, hogy valójában mit szeretnének tenni veled, egyáltalán érted jöttek-e. Nem pedig abban a pillanatban fegyvert rántani rájuk amint kiszálltak.

de pár órával előtte lévő dolgok miatt szerintem megérthető amit tettem.
Ennyi erővel délután háromkor kilövök egy rendőri egységet, onnantól fogva egész nap bármiféle rendvédelmi személy/egység a közvetlen közelembe jön, azonnal kidarálhatom? Nem.

Badar

Újonc
2019. 05. 05.
27
11
V4 karakter
Thorin Zeneli
LV karakter
Thorin Oakwood
A videó az része már nincs bene hogy elkezdtek követni a farmok másik oldaláról. Meg látom az NNI-s mellényt, és karakterem IC élete miatt egyből arra gondoltam hogy nem teázgatni jönnek. Ha később cselekszek gondoltam csak letartoztatnak vagy admin ügy lesz belőle mert nálam gyorsabban elő veszik a fegyvert, hogyan bizonyosodjak meg arról hogy mit akarnak? Ha meglepetésből akartak volna lecsapni rám gondolom nem jelentenék be nekem.

Dini

no mercy
2021. 09. 04.
730
1 723
V4 karakter
finley.horton
LV karakter
finley.horton
Akkor sem az a megoldás, hogy eszetlenül darálni kezdesz, amint mellényt látsz.

mert nálam gyorsabban elő veszik a fegyvert, hogyan bizonyosodjak meg arról hogy mit akarnak?
Feladod magad, az is egy lehetséges opció annak ellenére, hogy kevesen élnek vele. Inkább unrealisztikus, nonszensz szituáicókat generálnak, minthogy feladnák magukat, ezzel megmentve a karakterük életét.

Badar

Újonc
2019. 05. 05.
27
11
V4 karakter
Thorin Zeneli
LV karakter
Thorin Oakwood
Nem tudok mit hozzá fűzni. Tudatlan vagyok ilyen dolgok terén, és akkor saját belátás miatt jogosnak gondoltam az emberölést. De ez nem mentesít semminyire mert nem volt az. Elfogadok bármilyen általad kiszabot szankciót amiért megöltem Josef Finesco Gavirra-t. Ebből tanultam, és jövőbe remélem nem lesz ilyen. Mást is megkérdeztem az ügyről, és tudtak jó tanácsokat adni mit kellet volna tegyek inkább hogy elkerüljem ezt.

• Tetszik
Reactions: aZsombi

Dini

no mercy
2021. 09. 04.
730
1 723
V4 karakter
finley.horton
LV karakter
finley.horton
Örülök, hogy sikerült értelmezni a problémát, remélhetőleg a továbbiakban nem fordul elő hasonló.

200 percet fogsz kapni DM indokkal, a fenti hozzászólásokban úgy gondolom kifejtettem jobban a miértjét.
Ha viszont esetlegesen mégis akad kérdéses dolog a panaszkönyvvel kapcsolatosan, keress nyugodtan.

A panaszt tévő fél keressen kártérítésért.
A panaszkönyv jogos, zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.