Elutasítva Jose Frederico--->Lacy

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Levii221

Újonc
2019. 01. 24.
58
16
V4 karakter
James Dawer
LV karakter
-
V2 karakter
Noah D Hernandez
SModer_tor.png

TeamSpeak 3 neved:
< Jose Frederico >

UID-d:
< >

Bann pontos időpontja:
< 2020.11.21 hajnalban, nem voltam fent a ts-en mikor kaptam szoval pontos órát percet nemtudok irni >

Bann pontos indoka:
< Reason: "Stílus #Lacy #Marco" >

AKi bannolt:
< Lacy >

Amiért unbant szeretnél kapni:
< Nem értem a bannom indokát,bejött hozzám 2 srác eleinte trollkodtak,de nem sulyosan csak igy normal szinten,én vettem a lapot röhögtünk rajta 1 jót majd beszélgettünk aztán az egyik sráchoz feljött valaki és veszekedtek,hogy miért lopja ez ennek az annak a nevét,nekem konkrétan se ehhez a témához,se a 2 sráchoz akik bejöttek hozzám az égvilágon semmi közöm nincs, a nevüket sem tudom,szerintem ez nem fer, hogy azért mivel én bentvagyok egy olyan szobába ahol veszekednek és valaki "szabályszegést" követ el én ezért kapok bant TS-ről nem mellesleg emiatt,hogy bannoltak TS-ről emiatt a frkaciómból is kirugtak,úgy hogy szerintem nekem semmihez semmi közöm nem volt, és szerintem a viselkedésemmel semmilyen szabályszegést nem követtem el. >

Megjegyzés:
< UID-t azért nem írtam mivel nem tudom hol találom a ts-en, ezzel kapcsoltba egy kis segítséget elfogadnék >

Angelo

I will I can End of the story!
Very Important Person
2019. 01. 09.
1 136
830
22
Bük
LV karakter
Angelo D Brewster
V2 karakter
Angelo D Reynolds
Hali én is megkaptam a videót, egyik szavaddal ütöd a másikat idézem.
szerintem nekem semmihez semmi közöm nem volt .
szerintem a viselkedésemmel semmilyen szabályszegést nem követtem el..
Fent voltál Ts-n látszol és hallatszik a hangod szerintem nem kellene ferdíteni az igazságot hogy nem csináltál semmit.
Lacyval egyeztettem azért írok ide.

Lacy

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
324
140
V4 karakter
Dusan Desimir
LV karakter
Thomas Ascenzo
V2 karakter
Leonel De la Rosa
Illetve Itt az Uid-d: W9xJlWG8Ce7jnbIVVyiMIYP7+JY= ,Szerintem nincs min vitatkozni. Nincs UB.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.