- 2022. 12. 15.
- 5
- 3
- V4 karakter
- -
- LV karakter
- Jessica C Angelo
- V2 karakter
- -
Neved:
< Jorge Robinson >
A ban időpontja:
< 2022-12-23 20:38:07 >
A ban időtartama:
< örök >
Neve, aki bannolt:
< Korsi >
A ban oka:
< PM stílus, FUN, adminisztrátori szankciók semmibevétele >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Na szóval ott kezdeném hogy az a pm stílus nem szándékos volt én viccből írtam ("akkor szoljal nekik engedjenek ki kosarazni")bár lehet ezt más nem viccnek gondolja,utána meg nem volt időm Korsival ezt megbeszélni (utána ráírtam dc-n) és konkrétan az életemet jelenti a szerver,ide menekülök el minden problémám elől mert itt jól érzem magam és gondolom még sokan vannak így,legjobb barátomat is elvesztettem újra ez a ban miatt,szeretném megbeszélni Korsival ezt az egészet. Köszönöm hogy végig olvastad,kellemes ünnepeket. >
< Jorge Robinson >
A ban időpontja:
< 2022-12-23 20:38:07 >
A ban időtartama:
< örök >
Neve, aki bannolt:
< Korsi >
A ban oka:
< PM stílus, FUN, adminisztrátori szankciók semmibevétele >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Na szóval ott kezdeném hogy az a pm stílus nem szándékos volt én viccből írtam ("akkor szoljal nekik engedjenek ki kosarazni")bár lehet ezt más nem viccnek gondolja,utána meg nem volt időm Korsival ezt megbeszélni (utána ráírtam dc-n) és konkrétan az életemet jelenti a szerver,ide menekülök el minden problémám elől mert itt jól érzem magam és gondolom még sokan vannak így,legjobb barátomat is elvesztettem újra ez a ban miatt,szeretném megbeszélni Korsival ezt az egészet. Köszönöm hogy végig olvastad,kellemes ünnepeket. >