I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Neved:
~ Harsányi Péter ~
[#2] Korod:
~ 14 ~
[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ 2019.12..12, 1 nap, 1 óra és 37 perc (1537 perc) ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ Nem! https://imgur.com/a/dO1xypM ~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Mindig is szerettem a rendvédelmi dolgokat,meg hasonlókat.És az én szem szögemből már a rendőrség unalmas. Ezért is nem oda írok lapot,ami engem most frakció érdekel az a NAV. ~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ Szerintem azért válasszatok engem,mert eléggé aktív vagyok.ha ez nem elég szerintem el is tudnám végezni a feladatom.~
[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Peti vagyok 14 éves. Jelenleg a családommal élek Komárom Esztergom megyében azon belül is Dorogon. Mivel itt a nyár ezert nagyon jó idő van így hát nagyon szeretek úszni,strandra járni,focizni vagy csak lustulni egy árnyékos helyen. Mivel csapat játékos vagyok ezért ezeket sem egyedül szoktam csinálni. Általában a haverokkal vagy a családommal... Nagyából ennyi rólam. ~
II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Jelentkező neve:
~ Jorden Brown~
[#2] Születési helye, ideje:
~ Los Santos. 1990.01.08 ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Szerintem NAV feladata: Állampolgárok védelme,rendfenntartás. Határ ellenőrzése,határon túli igazoltatás. ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~Elsőnek fel kapcsolom a villogót,majd a megaphone használatával felszólítom,hogy húzódjon félre.Ha ez megtörtént az egyik ember rádiózik, a másik ember kiszáll,és megkezdi az igazoltatást.Amennyiben a személy(ek) nem tanusít(tanak) ellenállás.Ha a másik ember végzett a rádiózással besegít az igazoltatásba.Az igazoltatás alatt ellenőrizni fogjuk,hogy az adott illető/gépjármű nem körözött e.Ha az alábbiakkal minden rendben volt akkor elköszönök majd tovább engedem a járművet.Ez után vissza ülünk a kocsiba, és le rádiózom én vagy a kolléga,hogy újra elérhető az xy egység.
[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Sajnos még nincsen ~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Szerintem alkalmas vagyok a posztra,erős,megbízható embernek érzem magam. Tudnám állni a helyem az állományba. ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ Határon túli igazoltatások,illegális emberek elkapása,határ ellenőrzése,adószedése. ~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Ha a 3. felszólításnak sem tesz eleget akkor jogosít fel a kényszerítő eszköz használatára,vagy ha rám/kollégára támadnak. ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Jorden Brown vagyok,nemrég töltöttem be a 31. életévemet,sajnos egy ideje egyedül élek mert szüleim elhunytak,a mi családunkban én voltam az egyedüli gyerek szóval ez által nincsen testvérem se.Egyre jobban kezdem azóta feldolgozni ezt az egészet,emellett szoktam bányászni,horgászni,illetve amihez kedvem van.Mindig is egyedül jártam az utcákat,az utca nevelt.Most egy ideje találtam egy barátot,azóta ő a legjobb barátom mindent megosztok vele.Neki is hasonló a helyzete.Rendelkezem jogosítvánnyal,imádom az autókat,de a kocsikból is inkább a régi fajtákat mivel amikor még édesapám is élt mindig vele szereltem a mi kis kocsinkat.Sokat járok gyúrni,edzeni a testem.Ha ez számít akkor ezt is ide rakom jelenleg 175cm magas vagyok 75kg.Több munkát is próbáltam már ki,de még sehol nem találtam igazán a helyem. ~
Utoljára szerkesztve: