Jordan Harris

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Lacko

Barangoló
Támogató
2019. 02. 09.
80
208
21
Törökszentmiklós
V4 karakter
Thiago Siurana
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC rész

[#1] Mi a neved?
~ Benedek László, Lacko. ~

[#2] Hány éves vagy?
~ 17 éves vagyok. ~

[#3] Játszott perceid száma?
~ 24903 perc. ~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben? UCP képpel válaszolj!
~ https://i.imgur.com/6IBwsYK.png ~

[#4] Voltál-e már Bannolva? UCP képpel válaszolj!
~ https://i.imgur.com/6IBwsYK.png ~

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Abban a kis szabadidőmben szeretnék magamnak egy kis elfoglaltságot találni, illetve kiszeretném magam próbálni a NAV frakciójában. ~

[#6] Miért téged válasszunk?
~ Rendvédelmi múlt RP szervereken, érettség, rp tudás. ~

[#6] Voltál már Rendvédelmis frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben?
~ TEK, ORFK. ~

[#6] Mennyit tudnál fent lenni egy nap? ( hétköznap-hétvégén )
~ Hétvégén tudnék csak aktív lenni a kollégium miatt, viszont nem tudom garantálni, hogy hétvégén nem lesz elfoglaltságom, de kitudnám venni a részem a NAV munkájában. ~

[#7] Mesélj magadról pár szóban! ( tulajdonságaid, miben vagy jó/rossz stb.. )
~ Benedek László vagyok, 17 éves. Szakgimnáziumi éveimet töltöm (12. évfolyam) Nyíregyházán, ami a kollégiumi életemet vonja maga után. Táncművészeti tagozatot végzem, amiből még két évem van hátra. E mellett az iskola melletti szabadidőmben a barátaimra, kisebb sportolásra, edzésekre kerítek sort. A hétvégi időmet az előbb felsoroltak mellett, a számítógépes tevékenységekre szánom (MTA). Mióta az MTA játékkal játszom, az roleplay szerverekre hozott a sors az évek alatt, s e idő alatt sikerült egy baráti közösséget kialakítanom, illetve a reform rpt megtanulnom, a saját kereteimre szabnom, képviselnem. A SeeMTA V2-es szerverére még 2016-ban regisztráltam, viszont sajnos kis kihagyással, egyéb okok miatt nemrég kezdtem el újra foglalkozni a szerverrel. ~

II. PARAGRAFUS

IC rész

[#1] Jelentkező teljes neve:
~ Jordan Harris ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ Los Santos, 1995.02.11. ~

[#2] Érvényes személyi igazolványról és jogosítványról másolatot csatoljon!
~ https://i.imgur.com/Gm01ulJ.png https://i.imgur.com/Gm01ulJ.png

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és Vámhivatal feladata?
~ Vámügyek intézése, nemzetközi bűnügyek, bűnüldözés, adó ügyek. ~

[#7] Mi a Nemzeti adó- és Vámhivatal hatásköre?
~ Adó, vám igazoltatás, ellenőrzés, rendészet, bűnüldözés. ~

[#7] Előző munkahelyei?
~ Akadémiai évemet végeztem. ~

[#7] Büntetett előéletű? Ha igen, miért?
~ Nem, nem vagyok. ~

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Környezettől függő felszólítás, bemutatkozás nevem, rendfokozatom szerint. Közlöm, hogy miért vonom intézkedés alá, papír ellenőrzések, csomagtartó vizsgálat, majd az adott büntetés kiosztása (ha van). ~

[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Szakmai háttér, jó kommunikációs készség, motiváltság. ~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Többszöri felszólítás után, vagy ha az életemet veszélyeszteti az illető. ~

[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~

Jordan Harris, aki a Harriscsalád negyedik tagjaként született meg Los Santosban 1997.02.11-
én. Nemzetisége amerikai, jelenleg 23 éves. A család elég jó anyagi háttérrel rendelkezik, ami kihat Jordan személyiségére is. Apja, építésipari cég főnöke, anyja pedig életviteli tanácsadó. Testvére már születése óta mellette állt, kitartott vele a bajban. Jordan, a gazdag negyedi általános iskolába járt, ahol 11-12 évesen egy korabeli gyerekekkel barátkozott, akiknél a kinti focizás, bandázás jelentett örömöt. "Csatlakozott" ehhez a baráti körhöz, később a közösség legmenőbb, legmerészebb gyermekévé tartotta magát, aki elé áll, beleköt.Egy afroamerikai személy, belső tulajdonságára jellemző a nagyképűség, kötekedő stílus, de ettől független nyugodt lélek. Véleményét kimondja, mindenkitől elvárja a tiszteletet, amit viszonoz is. Segítőkész, barátságos, erős lelkű személyiség. Külső teste szikár, rövid hajú, szakállas srác. Aranyékszerek a kedvencei, óra, nyaklánc, stb. 2011-ben a Los Santosi középiskola rendészeti szakára jelentkezett szülei támogatásával, ahova sikeres felvételt nyert, elkezdte tanulmányait. Iskola menője, baráti kör feje, nagyképűség, ennek ellenében jó tanulmányi eredmény, ezt a vonalat képviselte a középiskolai élete során. Több iskolai kitüntetést kapott, diákversenyekkel, tanulmányával. Érettségi, illetve szakvizsgája sikeres letétele után kilépett az iskola falai közül. Ebben az időben kezdett el foglalkozni bokszolással.
Élete célját folytatva jelentkezett a Nemzeti Közszolgálati Egyetemre. 5 éves egyetemi élete alatt nem sok mindenre fordított időt, csak a célja vezérelte. Ebben az időben ismerkedett meg egy új baráti közösséggel, akikkel ma is éli mindennapjait. Elköltözött a családjától, egyedüli életbe kezdett. Testvére segített neki az utolsó években, az egyetemi tanulásban, mivel ő is annak az egyetem hallgatója volt. Megismerte barátnőjét, akivel mai napig együtt él San Fierroban egy tengerparti csodálatos házukban. Egyetem elvégezte, ezzel megszerezte a felsőfokú egyetemi diplomáját.

~

Utoljára szerkesztve:

Jack00

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 11.
342
38
V4 karakter
Jack Stevens
LV karakter
Jack Stevens
V2 karakter
Jack Styles
nav_logo_tsre.png

Tisztelt Jordan Harris!

Tájékoztatjuk, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal felé benyújtott jelentkezési lapját átolvastuk!

Az ön jelentkezése elfogadásra került.

Kérjük amint tud, keressen fel egy vezetőségi tagot a további instrukciókért.((TeamSpeak 3-on))

Tisztelettel:

Jack Styles
Vezérőrnagy

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.