Jons T Caldwell UB kérelme

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Kepusz

Újonc
2019. 01. 16.
4
1
V4 karakter
Jons T. Caldwell
LV karakter
Jons T. Caldwell
zoldlogo.png

Neved:
< Account név "Kepuszka" >

A ban időpontja:
< 2018. 10. 28. >

A ban időtartama:
< 2019. 01. 26.-ig >

Neve, aki bannolt:
< Tomi >

A ban oka:
< NonRp-s hírdetés, adminnak való hazudás >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Mert szeretnék játszani bár a ban létjogosultságával sem értek eggyet, de nagyon nem volt lehetőségem megvitatni a témát, mert szinte azonnal kaptam bant. Bár nem gondolom hogy Tomi rosszul döntött de mindenképpen túlzónak tartottam a ban-t, és eggyes részeit nem igaznak. Ráadásul viszonylag még kevés percem is volt akkor a szerveren, de nem mondom azt hogy semmi sem történt. Mivel 6 nap van hátra szerintem igazán el lehetne ezt engedni de persze nem az én döntésem. Mindazonáltal legyenek szivesek azt is bele venni az elbírálásba hogy ez még csak az első bannom volt minden seeMTA szervert egybe véve. Nem akarok nyálas dolgokat írni hogy a barátaim ott vannak meg sok a jó emlék. Egyszerüen csak szeretnék megint játszani és egyszerübbnek tartom megírni az unban kérelmet mint megvárni a 6-napot. Kérem ne utasítsák el azzal az indokkal hogy "áá csak 6 nap kibírja" gondoljanak rá inkább úgy hogy "6 nap engedjük el neki!" Szeretném előre is megköszönni a választ attól függetlennül hogy az elbírálás pozitív vagy negatív fejleményü lesz a számomra. >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.