Neved:
< Jons Carlon >
A ban időpontja:
< 2018.11.17 >
A ban időtartama:
< 2030.01.01 >
Neve, aki bannolt:
< Balázs (már nem admin) >
A ban oka:
< Admin szidás,OOC szidás,Súlyos DM,AK,Nincs UB >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Szia Benett általában eddig te bíráltad az Unban kérelmeimet mindig , nem fogom leírni még egyszer gondolom eddig se nagyon érdekelt téged hiszen nem is te osztottad ki a Bannt viszont látom én is a ban indokát hogy benne van NINCS UB viszont ennek ellenére is megpróbálkozok hiszen amióta elkezdtem játszani ezen a szerveren szerintem V3 és V2 közül ezen a szerveren lehet a legjobbakat RP-zni , sajnos V3-on se tudok játszani de az már annyira nem is izgat... Viszont nap mint nap nyomon követem milyen újítások , események történtek ezen a szerveren. És szerintem kaphatnák még egy esélyt amit nem szeretnék eljátszani , szeretném össze szedni a szerveren amim van és egy új RP-be belevágni problémák nélkül , rengeteg új jármüt újítást kipróbálni. Tudom nagyon-nagy hibát vétettem , amit meg is bántam , és elnézést szeretnék kérni mind a játékosoktól és Balázstól tudom most már nem admin sajnos de hátha hozzá is eljut. Szóval röviden nagy hibát követtem el , jobbá szeretném tenni , és egy utolsó esélyt kapni a szerveren majdnem 2 év várakozás után! Köszönöm ha elolvastad! >
Utoljára szerkesztve: