Jonh Prala jelentkezési lapja a Nemzeti adó-és Vámhivatal-hoz.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2019. 02. 20.
3
0
V4 karakter
John Carry
LV karakter
John Carry
V2 karakter
John Prala
Xpi3eLa.jpg

OOC

Neved?:

Bacskai Dániel

Korod?:

14 éves vagyok.

Játszott perc:

5024

Volt-e már bannod?: (UCP)

~Nincs,és remélem nem is kapok. https://imgur.com/a/JN19nHA

Volt-e már jailed?: (UCP)

~Nincs,és remélem nem is lesz sok. https://imgur.com/a/JN19nHA

Miért szeretnél a frakció tagja lenni?: (100 szó)

Szeretem magát a NAV-ot.Szeretem a NAV feladatát elvégezni,sok barát van jeleleg ebben a frakcióban,akik már ajánlották ezt a frakicót,valamint kellő tapasztalatom is van a NAV-hoz

Miért téged válasszunk?: (70 szó)

~

Nagyon aktív vagyok,naponta akár 3-4 órát tudok szentelni a szerverre.Tapasztalt vagyok,mivel már voltam másik rendvédelmes frakciónak a tagja.Türeslem vagyok.Valamint barátságos.

~

Mesélj magadról: (150 szó)

Üdvözlöm a kedves olvasót !Bacskai Dániel-nek hívnak.14 éves vagyok,jelenleg 8-adikos vagyok.Budapesten születtem és ott is élek.Lassan már 6 éve.Hobbim a Sport illetve a gépezés.4 éve játszok különböző RP szervereken.Jó az RP tudásom.Valamint nagyon aktív vagyok.

IC

Neve:

John Prala

Születési éve:

1993.03.19

Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?:

~
Különböző kereskedelmi cégek figyelése.San Fierro-ban való igazoltatás végzése.Valamint határok ellenőrzése.~

Hogy végezne el egy igazoltatást?

Szólok az anyós ülésen lévő kollégának,hogy kapcsolja be a villogot és a szírénát.Majd felszólitom az előttem haladó gépjármű vezetőjét,hogy húzzodjon le a út jobb oldalára majd száljon ki.Miután kiszált majd hátrasétált a csomagtartóhoz,énis kiszállok,majd odamegyek hozzá.Hogyha az úton áll akkor lehívom a járdára nehogy valami baja essen az igazoltatás során.Amint a járdán vagyunk,elkérem tőle a papírokat(pl:Jogosítvány.)miközbe adja nekem az iratait addig szolok a társamnak hogy kutassa át a kocsit.Hogyha nincs benne E.Ü doboz,akkor bűntetést osztunk az adott embernek.Amikor pedig valami nagy kaliberű fegyver van a csomagtartóba(pl:AK)akkor pedig bevisszük majd miután kihallgatjuk bevisszük a börtönbe.

Csatoljon be a személyi igazolványáról egy képet:

~
~

Van-e ismertsége az állományba?:

Igen persze,Peterson Prala,Josh Prala.

Miért pont önt válasszuk?

~
Mivel jól tudok csapatban dolgozni.Türelmes vagyok.valamint fegyelmezett.Valamint jól tudok lőni/vetetni.
~

Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?

Különböző kereskedelmi cégek figyelése.San Fierro-ban való igazoltatás végzése.Valamint határok ellenőrzése.

Mikor használhat kényszerítő eszközt?

Hogyha az adott illető ellenkezika hatóság felszólitására, vagy egy kis kaliberű fegyvert vesz elő.Pl:Kés.

Mit csinál ha lövöldözésbe keveredik?

Biztonságos helyre megyek,aután Felmérem a terepet,azután pedig erősítést hívok.Hogyha rám lőnek akkor én vissza lövök.

Önéletrajz: (180 szó)

John Prala vagyok.1993-ban születtem Los Santos korházban.Édesanyám születésem után 2 hónapra meghalt,így nem nagyon ismerhettem.Édesapám pedig rendvédelembe volt,így énis a rendvédelmet választottam.Sajnos apám 2014-ben meghalt.Így csak én maradtam.És én is az életem végéig rendvédelmis tag akarok lenni.

Aláírás és dátum:

John Prala 2019.02.21

SeeMTA v2 4life
See Game Helpdesk
Admin 1

Utoljára szerkesztve:

razkO

Aktív fórumozó
2019. 01. 10.
277
851
V4 karakter
Bob Heidrich
LV karakter
Wayne Lee
tavuesz baktallo csipkemó prala

Rokonod

Újonc
2019. 01. 14.
27
4
LV karakter
Springheel Jack
V2 karakter
Fillipo La Scarlatti
Szép lap lett, jailed sincs Támogatom!

Droogo

Egyedül vagyok és egyedül is maradok.
2019. 01. 10.
157
76
Alforja, Catalunya, Spain
V2 karakter
David Nisa Cordero
Tisztelt Jelentkező!
A felvételi bizottság átnézte a lapját és ön megfelelt a követelményeknek! Ezért jelentkezési lapját ELFOGADTUK!
További információval keressen fel egy Vezérezredest vagy egy Ezredest a bázison! ((TeamSpeak 3 20:00))

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.