Elutasítva Jones Holmes -> Edward

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

XxDarken

Újonc
2019. 04. 03.
6
1
V4 karakter
Jones Holmes
LV karakter
Jones Holmes
zoldlogo.png

Neved:
< Jones Holmes >

A ban időpontja:
< 2022/07/27 >

A ban időtartama:
< 2030/12/31 >

Neve, aki bannolt:
< Edward >

A ban oka:
< Anti AFK >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Az ok igazából amiért makrót használtam az az, hogy 11 óra fele haverjaim kitalálták, hogy menjünk még el rabolni... Nagy nehezen rávettek, mert nekem reggel 5 kor kellett kelnem, mivel dolgozom. Ebből kifolyólag csak este szokott lenni időm játszani. Elraboltunk egy embert, gondoltuk gyorsan lezavarjuk, erre mikor már az emberre tartottuk a fegyvert megjelent a hatóság és a két haveromat lelőtték, engem meg nagy szerencsémre elkaptak. Fél óra RP után úgy gondolta a sheriff, hogy nem akar nekem rosszat, és felajánlotta hogy hívjunk admint, aki megadja nekem az IC jailt AJ formájában. Már nagyon késő volt, és ideges voltam, nem is gondolkoztam, csak úgy döntöttem, hogy mivel csak este fele tudok játszani meló után, ezért éjjel makróval leafkolom a jailt és mire hazaérek tudjuk nyomni a srácokkal... Egyébként ez nem egy ilyen különleges csaló program vagy nem tudom, ez a Razer billentyűzetemhez járó szoftver, amiben testreszabható egyes billentyűk tulajdonsága. Nem tudom ez mennnyit számít, vagy hogy egyáltalán van-e értelme ezt leírnom, de biztosra tudom mondani, hogy többet nem fordulna elő, és megbántam amit tettem. Nagyon sokat jelent nekem ez a szerver, minden esti szórakozásom, kegyetlen jól érezzük magunkat rajta a srácokkal.
Előre is köszönöm.
>

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.