Elutasítva Jonathan Newman --> Jamie

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Armand

Újonc
2020. 01. 05.
4
1
zoldlogo.png

Neved:
< Jonathan Newman >

A ban időpontja:
< 2020/08/02 06:32:23 >

A ban időtartama:
< 2030/12/31 13:12:12 >

Neve, aki bannolt:
< Jamie >

A ban oka:
< AntiAFK használata >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Nagyon szerettem itt játszani, rengeteg nagyszerű embert ismerhettem meg, és átgondoltam (bár előbb tettem volna ezt meg), hogy ez egyáltalán nem érte meg nekem, mivel egész életemben csak ezen a szerveren élveztem igazán RP-zni, szinte minden napomat itt töltöttem a szünetben. Még soha nem csináltam ekkora hülyeséget, ez volt az első és az utolsó is egyben, nem gondoltam volna, hogy ez akkora szabálysértésnek fog minősülni, illetve a következményeivel sem voltam tisztában. Kevés idő telt el, de már nagyon hiányzik a szerver, a közösség, az ott szerzett barátok. Ha nem is kapok UB-t, meg kell hogy köszönjem annak a három embernek (Franklin "Boyevik" Jansen, Vlad Szolojov és a Vajda), aki felkarolt és mindvégig velem volt még a legnehezebb időkben is. Szeretnék mindenkitől elnézést kérni, akit megbántottam, nem helyén való dolgot mondtam neki vagy tettem vele, közéjük tartozik Arzen is. Az UB fejében bármit megteszek, persze ha lesz erre lehetőség. Köszönöm, hogy elolvastál, legyen nagyon szép napod <3 >

• Szomorú
Reactions: WP

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 266
11 165
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Szia, erre az indokra nincs unban.

• Szomorú
Reactions: Armand
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.