Jonathan Brack jelentkezési lapja a CambLogistics csapatába

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

adam789

Újonc
2021. 01. 22.
74
54
V4 karakter
matsuno keiichi
LV karakter
sven grant
V2 karakter
asai ken
v1.png

🄲🄰🄼🄱🄻🄾🄶🄸🅂🅃🄸🄲🅂 Jelentkezési lap

«────── « ⋅ IC rész ⋅ » ──────»

Jelentkező teljes neve:

< Jonathan Brack >

Jelentkező születési helye, ideje:
< Los Santos, 1995.08.10 >

Jelentkező édesanyjának leánykori neve:
< Liza Smith >

Jelentkező telefonszáma:
< 38761188819558 >

Jelentkező lakcíme:
< Nincs állandó bejelentett lakcím. >

Jelentkező e-mail címe:
< Jonathan.B@seemail.com >

Érvényes iratairól készített fénymásolat: ((Kép linkek))
< https://imgur.com/a/UNoiYOo https://imgur.com/a/yzlv2gQ >

Milyen pozícióra szeretne jelentkezni? (Taxis, vontatós)
< Taxis >

Van-e tapasztalata a választott munkakörben? Ha igen hol szerzett tapasztalatot?
< Van, egy 3 hónapi nem folyamatosan napról napra összeszedett tapasztalatom van személyszállításban egy ismerettségi cégnél ami sajna becsődölt. >

Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat):
< Jonathan Brack vagyok, 27 éves és helyi születésű. Kezdetekben voltam favágó fiatal éveim alatt. Ezek után sokáig futárként dolgoztam ami sok ideig is ment. Mostanában már ilyen farmi munkákat vállalok illetve autókat csiszolgatok, festegetek amik ilyen maszek munkák és napi bejelentéssel vettem részt ezeken. Dolgoztam nagyon rég még egy közepesen hosszú ideig magántaxisként egy ismerős cégénél. >

«────── « ⋅ OOC rész ⋅ » ──────»

Teljes neved:

< Albert Ádám >

Hány éves vagy?
< 15 >

Játszott perceid száma:
< 6164 >

Voltál-e már AdminJailben és/vagy bannolva a szerverről? Ha igen miért? (UCP kép szükséges)
< https://imgur.com/a/nbQZ0tg >

Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől? (Írj pozitívumot és negatívumot is!)
< Én úgy gondolom hogy a játszott perceimhez képest az idővel ami Taxizásnál fontos, azzal jól gazdálkodok. Ha valami gond volna az út során pl.:nagyobb karambol, abban is tudok megoldást találni hogy kikerüljem és az utas időben érjen oda a helyre amit választott. A rossz az általában előfordul hogy gyakran és elég gyorsan felkapom bármilyen kis dolgon is a vizet. >

Rendelkezel-e működő mikrofonnal, illetve használod-e a Discord nevű alkalmazást?
< Igen, elég aktívan. >

Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e?
< Elolvastam, elfogadom >

Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat):
< Albert Ádám a nevem és 15 éves vagyok, gépésznek fogok tanulni szeptembertől de a nyári szünet alatt rengeteg szabad időm van és ezért is jelentkezem erre az állásra ha fogalmazhatok így mert ez ilyen időkitöltő dolog számomra. Szeretem az autókat és a motorokat. A hasam a mindenem ezért is következtethető hogy szeretek enni. Hobbim a biciklizés, itthoni munkákban segédkezés. Az előző hónap végén nagybácsi is lettem és szeretek foglalkozni az újonnan érkezett családtaggal. >

«────── « ⋅ Hitelesítés ⋅ » ──────»

Jelentkező aláírása:
Jonathan Brack

Szarvas

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
250
138
24
Érd
www.instagram.com
V4 karakter
Rudolf Cambeiro
LV karakter
Rudolf Cambeiro
V2 karakter
-
Tisztelt Jonathan Brack!

Az Ön jelentkezési lapját a vezetőség elfogadta! A továbbiakban keressen fel minket valamilyen úton módon ((Discord-on: Szarvas#1516, fórum PÜ-ben)) 2022.07.24. 18:00-ig!

Aláírás:
Rudolf Cambeiro, Tulajdonos

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.