Jonas Marshall S.G.H Jelentkezése-

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Ayala

Újonc
2019. 04. 01.
33
30
20
München
LV karakter
Jonas_Marshall
V2 karakter
Jonas_Marshall
sgh_logo.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Rózsa Gergelynek hívnak, 16 éves vagyok jelenleg, hamarosan töltöm a 17.-ik életévemet. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 6000 perccel jelenleg, de ez folyamatosan nő. >>
Mi az SGH feladata?
<< Kisebb, értéktelenebb kérdésekre válaszol, útbaigazítja azokat az újoncokat esetleg a több ideje játszó playereket (például: Szia merre van a városháza?) >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Tulajdonképpen szeretek segíteni az embereknek. A szerveren már rég óta jelen vagyok, egyéb szerepeket betöltve. Szigorú vagyok, ugyanakkor megértő, kitartó, és támogató (személyiség). Ha akarok valamit akkor abba nagyon sok időt és energiát belefektetek! >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Első sorban elég gyorsan gépelek, mindig figyelek a Chatre ebből következtetve kizárt hogy lemaradjak 1 Pm-ről is. Figyelmes vagyok minden téren.
Megértem az embereket, mindenképp elvégzem a feladatom amit kiosztanak nekem, ha szükséges erre példát is tudok felmutatni, akár IRL is. Tisztelettudó vagyok, a magatartásommal sosem volt probléma. >>

Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Naponta körülbelül 12-14órákat vagyok jelen a szerveren ebből olyan 12órát biztosan tudnék rászánni. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Nem voltam. https://imgur.com/a/hkm0t6u >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Egyetlen egyszer voltam, nem mondom hogy nem volt jogtalan mert el volt törve a csuklóm és nem tudtam aktív lenni, ezért kiléptem. Viszont akkor elfogadtam a döntést és nem csináltam semmilyen ügyet belőle. https://imgur.com/a/hkm0t6u >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Nem kertelek, mindenkiben van sok jó és sok rossz tulajdonság. Néha poénosra veszem a dolgokat, persze alkalomhoz méltóan, szeretek akár hosszasan beszélni egy adott dologról, ez az adott esetekben lehet rossz is, illetve lehet pozitív is, néha túl komolyra veszem a dolgokat ami szintén lehet negatív vagy bizonyos esetekben pozitív is.
Segítőkésznek tartom magam, referenciáim vannak e-téren, gyorsan reagálok szituációkra, helyesen írok és beszélek. (tehát nem káromkodom) >>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Gondolkodom ezen természetesen, de mivel határozott ember vagyok ezért egy "Igen" válasszal tudok szolgálni.
Hogy miért? Úgy gondolom mivel elég sok Player szorul segítségre akiket nyilván nem szeretnénk elveszíteni.
Fontos a játékosok jó kedve, és szeretem látni személy szerint mikor egy jó RolePlay kialakul a jétékosok között, és ha mondjuk az egyik szituációban nem tudnak dönteni akkor nyilván egy admint fognak hívni és az érme két oldalával igazságot tesz az Admin a két fél között. Mindenképpen szeretném a nagyobb adminok terhét levenni a vállukról a későbbi időkben. >>

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Ez komplikált mivel szituáció függő. Ha például egy játékos IC ír OOC dolgokat akkor mindenképpen el fogom magyarázni neki hogy melyik-melyik, útbaigazítom, és ha kell felhívom TeamSpeakre aztán elmagyarázom neki a szabályokat, a szerver működését. Megtanítanám neki az alap parancsok helyes használatát. (például: /me; /placedo; /do). Ha végeztünk elvégeznék vele egy "teszt" RP-t hogy alkalmas-e és hogy megértette-e a dolgokat. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Tulajdonképpen megkérdezném hogy van-e kép, esetleg videó hogy valamilyen játékhiba esetleg bug miatt történt az eset nem pedig ő törte össze vagy ő követett el hibát.
Ha nem tud szolgálni bizonyítékkal akkor megírom neki hogy sajnálom de nem tudok mit kezdeni bizonyíték hiányában, ha pedig tud szolgálni amin tisztán látszik mondjuk egy mappolási hiba vagy bármi, akkor szólnék egy nagyobb adminnak hogy adjon egy fixet a playernek. >>

Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?

<< Hali! Ha a saját hibádból haltál meg vagy lelőttek indokkal akkor teljes mértékben IC ügy, viszont ha valamilyen BUG miatt akkor keress fel egy 1-es Adminisztrátort vagy nála nagyobbat. Én nem tudok segíteni max szólni neki. >>

Utoljára szerkesztve:

Markhaver

Újonc
Támogató
2019. 02. 13.
35
3
V4 karakter
Balogh Otto
Régebb óta jó barátom vagy, ismerlek és nagyon segítőkész vagy. Megérdemelsz mindenképp esélyt. TÁMOGATOM!

Utoljára szerkesztve:

Hugoxd

Újonc
2019. 05. 10.
53
376
V4 karakter
Kian Booth
Cső.

Igaz, hogy nagyon kevés a játszott perced, de szerintem megállnád a helyed.
Én támogatom a lapodat, sok sikert!

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 381
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válassz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.