JELENTKEZÉSI NYOMTATVÁNY - 2021/2022
A jelentkezési lap megírása előtt elolvastam és tudomásul vettem a Publikus Dokumentumban leírt pontokat, illetve elfogadom a Frakció szabályzatot és rendelkezem a belépésnél kifizetendő összeggel.
Teljes neve:
Jonah Brown
Születési helye, ideje:
San fierro korház, 1996.03.06.
Személyi igazolvány száma:
112098544
Telefonszáma:
38761188807390
Lakóhelye:
Los Santos Santa Maria Beach 3/B.
Korábbi munkahelyei:
Los santosi méhészet, Maszek farmi munkás.
~
Miért szeretne hozzánk jelentkezni?
Imádok vezetni, embereknek segíteni, problémákat megoldani.
Mik a tervei a jövőre nézve?
Egy hosszútávú megélhetést biztosító munkahely szerzése, és vagyonom bővítése.
Volt már büntetve?
Nem.
Jogosítványa illetve okiratai érvényesek?
Igen.
Dolgozott már nálunk?
Még nem.
Ha igen, miért lépett ki/rúgtuk ki?
-
-
Mi az IRL neved?
Máté.
Hány éves vagy?
15.
Írj magadról legalább 10 mondatot:
Máté vagyok 15 éves. Bács-Kiskun megyén belül egy faluban élek. Kecskeméten tanulok elektrotechnikusnak a 9. évfolyamon, jelenleg 3.8-as átlaggal. A célom a középiskolai tanulmányaim befejezése után Egyetemre menni. Szabadidőm nagy részét általában a számítógépem előtt töltöm, vagy a barátaimmal a városban. Nem szoktam sportolni, de ezen a jövőben változtatni szeretnék. Sok barátom van főleg most, mivel az új iskola miatt rengeteg új emberrel találkoztam, és beszéltem. A nekem kiszabott feladatokat mindíg elvégzem, és törekedek azok tökéletes kivitelezésére. Mostanában motorozni szoktam édesapám régi Simsomján, de van még mit fejlődnöm. Van egy macskám is akit, nagyon szeretek. Régebben jártam biciklizni,úszni de sajnos ezekkel már felhagytam. Szeretem az órákat gyűjteni, és hordani.
~
Mióta játszol a szerveren?
2019.09.24.
Mennyi a játszott perced?
13797.
Milyen frakcióban/szervezetnél voltál eddig (illetve milyen pozícióban)?
Még nem voltam.
Hogy érzed, miért téged válasszunk?
Napi szinten aktív, könnyedén barátkozó, csapatban is jól dolgozó, és viszonylag türelmes ember vagyok.
Napi/heti mennyi időt szánnál a vontatásra?
7-10 órát hetente, persze ha időm engedi többet is tudok fordítani a vontatásra.
Van TeamSpeak 3-ad?
igen.
UCP előéletedről készített kép: