Jon Hilton jelentkezése a W-taxihoz

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

LordDarius

Újonc
2020. 09. 27.
10
0
V4 karakter
Jon Hilton
W-TAXI.png

>> IC RÉSZ<<

Jelentkező teljes neve:

< Jon Hilton >

Édesanyja leánykori neve:
< Susan Woods >

Születési helye,ideje:
< Los Santosi kórház, 1995.05.25 >

Bejelentett lakcíme:
< Jelenleg nincs bejelentett lakcíme >

Telefonszáma:
< 38761120190602 >

Rendelkezik érvényes B-kategóriás jogosítvánnyal?:
< rendelkezik >

Van tapasztalata a munka terén?:
< igen van egy kevés tapasztalata >

Önéletrajz (5-10 mondat):
< Én egy szegényebb családban nőttem fel, de a szüleim mindenben támogattak. Ennek köszönhetően sikerült az általános iskoloban elérnem 4,5 fölötti átlagot. 14 évesen miután végeztem az általános iskolával elkezdtem egy szakközép iskolát. Ezt is egy egész jó 4.4-es átlaggal végeztem el 19.életévemben. Ezután jött az egyetem is helyt tudtam állni. Én egy orvosi egyetemen végeztem 24 évesen. Azóta nem sikerült munkát találnom. Én jelenleg itt tartok. >

>> OOC RÉSZ<<

Teljes neved:

< Kütsön Ákos >

Hány éves vagy?:
< 13 éve vagyok >

Játszott perceid száma?:
< 11200 >

Kérlek fotózd le UCP-n az adminjailek, kitiltások, névváltási részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál büntetést. (Csak kép elfogadott) :
< >

Mesélj magadról (5-10 mondat):
< Sziasztok! Ákos vagyok. Egy nagyon egyszerű gyerek vagyok aki szeret sportolni. A tanulmányi átlagom 4-egész fölött van és szeretnék magamnak minimum 1 diplomát szerezni. Jelenleg kézilabdát sportolok. Általános iskolába járok annyira nem szeretek iskolába járni. Szeretek kirándulni, szeretem a természetet, és imádok gépen játszani.Sokat vagyok a barátaimmal és sokat bezélek velük (az eggyikük miatt kezdtem játszani a szerveren). Imádokk enni, és aludni. Nem szeretek olyan emberekkel foglalkozni akik olyan véleménnyel vannak rólam ami nem túl előnyös. Nem szeretek mindenkinek megfelelni, és nem is célom. Ez lennék én. >

Elolvastad a szabályzatot és elfogadod azt?:
< elolvastam és elfogadtam azt
>
Jelentkező aláírása:
Kütsön Ákos

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.