- 2019. 12. 29.
- 4
- 0
- V4 karakter
- nincs
- LV karakter
- nincs
- V2 karakter
- nincs
A jelentkezés IC része
- Családi és utóneve: Jon Baros
- Születési neve: Jon Baros
- Születési helye, év, hónap, nap: Losantos, 1999.11.08.
- Anyja neve: Elisa Smith
- Személyi igazolvány száma: 368047FG
- Vezetői engedély száma: 750437JH
- Elérhetőségei (telefonszáma, e-mail címe): +38-76-715-0520
- Családi állapota: Egyedülálló
- Lakóhelye: Nincs
- Korábbi foglalkozásai, beosztásai: Bányász, Horgász, Kertész,
- Volt-e már munkahelye? Ha igen, mi volt legmagasabb pozíció amit elért? Nemvolt
- Mivel tud nekünk többet nyújtani, mint más? Rengeteg időt tudok szánni a munkámra, és 100%-os munkavégzésem lesz. Illetve gyorsan tanulok, bármiről is legyen szó.
- Milyen elképzelései, elvárásai vannak a munkakörrel kapcsolatban? Hosszú távra tervezek, és magas pozíció a célom. Illetve szeretnék majd idővel példát mutatni az újoncoknak.
A jelentkezés OOC része
- Írj magadról legalább 8-10 mondatot: Szabolcs vagyok, 21 éves. Régebben rendszeresen sportoltam, edzettem, és bokszoltam is. A barátaim vicces embernek tartanak, de szerintük őszinte is vagyok, és ahol komolynak kell lenni, ott tudok komoly is lenni. A jövőben sok tervem van, például szeretnék utazni, vállalkozásokat indítani, és különböző tanulmányokba kezdeni, mint például a programozás. Jelenleg streameléssel ütöm el az időmet, amikor lehetőségem van rá. Szeretek segíteni az embereknek és új dolgokra megtanítani őket. Emellett gyorsan tanuló embernek tartom magam. Kicsit erőszakos tudok lenni, ha valamit nagyon szeretnék elérni, de hát senki sem tökéletes.
- Mióta játszol a SeeMTA v3-v4 szerveren, mennyi játszott perced van? - Miért ebbe a frakcióba szeretnél jelentkezni? Mindig is szerettem, ha változatos a környezet, és úgy érzem, ez itt megvan. Amúgy is érdekelnek az autók, a kinézetük, stb., így miközben elszállítom őket, láthatok egy-két újdonságot.
- Melyik az a frakció vagy frakciók amikbe voltál? Nem voltam még.
- Miért PONT téged válasszunk, mitől vagy más? Még nem voltam frakcióban, és szeretném az RP-tudásomat tovább fejleszteni. Szinte a nap 24 órájában aktív tudok lenni, emellett jól tudok csapatban dolgozni. Gyorsan megtanulok mindent, és odafigyelek a munkámra, hogy mit hagyok magam után.
- Hetente hány percet tudnál a frakcióra szánni?: 4200
- AccountID?: 241978
- Van-e mikrofonod, illetve használsz TeamSpeak 3-mat és Discord-ot?: Igen
- Voltál már adminjailban, avagy banolva a szerverről? (képi bizonyíték):